PROFORM

Pro-Form Endurance 420E elliptikus tréner

349 900 Ft

Az Új Pro-Form Endurance 420 E segítségével testre szabhatja edzéseit. Beépített iFit BLUETOOTH kompatibilitás, táblagép tartó, 5" kijelző, 115 kg teherbírás, 20 edzésprogram.

Szín:

Fekete / Sötétszürke / Fekete

Online készlet
Elérhető

Forgalmazza és szállítja Sport8 Hungary

Termékleírás

Interaktív edzés (iFit Live Built-In) - Opcionális
Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Egyéni, virtuális edzések, a világ legjobb edzőinek vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést. Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében. Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek, soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Nagy LCD kijelző
A nagyméretű LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, elégetett kalóriák, pulzusszám, watt érték és pedál ellenállás. Az iFit Smart BlueTooth kompatibilitással, most még könnyebb online edzéseket elérni és felfedezni az iFit applikáción keresztül. Táblagépet nem tartalmaz. Ehhez a gép működtetéséhez 4D cellás elemekre van szükség, vagy egy adapterre (nem tartozék).

IPOD-kompatibilis SOUND SYSTEM
Élvezze kedvenc zenéit, edzés közben. Az integrált hangszórós hangrendszerhez vezetéken csatlakoztathatja iPod vagy más MP3 eszközét.

Lendkerék súly
6 kg (új fejlesztés - Crank Inertia). Crank Inertia: Az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa. A Crank Inertia az ICON mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez.

Ellenállási fokozatok száma: 20
A mágneses ellenállási fokozat beállítása közvetlenül a konzolról vezérelhető, de a programok automatikusan beállítják az ellenállást.

SOFTTOUCH™ felső karok
Több kalóriát égethet el a felsőtest mozgatásával. A puha tapintású, hosszú fogantyúk minden magassághoz megfelelő tartást biztosítanak, miközben a karokat kényelmesen tartják az edzés során.

Programok száma:
20 választható edzésprogram (kalória, intenzitás és teljesítmény alapú programok + iFit Live kompatibiltás) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Maximális terhelhetőség: 115 kg
Az ellipszis trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték!

20 "lépéshossz
A 20" lépéshossznak köszönhetően minden izomcsoportot teljes mértékben megtud mozgatni.

Ellenállás
SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy mágnest közelít a lendkerékhez vagy távolít azt , így fejtve ki az ellenállás mértékét a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.

Teljes test edzés
Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Méretes pedálok
A kényelmesebb és hatékonyabb edzés végzése érdekében a pedálok nagy méretűek, és csúszásmentesek.

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Beépített kerekek
A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Kulacstartó
A kényelmesen integrált palacktartó segít az edzés során a hidratálásban.

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)
Minden egyes Pro-Form termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a Pro-Form kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Ellipszis tréner vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Leírás

 • Testfelület Egész test
 • Programok száma 20 program
 • Ellenállás típusa Mágneses ellenállás
 • Lendkerék súlya 6 KG
 • Ellenállási szintek 20
 • Dőlésszög
 • FELHASZNÁLÓ SÚLYA Súly < 115 KG
 • Könnyű mozgatás Kis kerekekkel
 • Lépéshossz 51 cm
 • SZÉLESSÉG (cm-ben) 66 cm
 • Gyakoriság Rendszeres
 • Pulzus Pulzus nélkül
 • KAPCSOLAT Kompatibilis a tablettel
 • MAGASSÁG (cm) 173 cm
 • HOSSZÚSÁG (cm) 182 cm
 • Tudásszint Bármilyen szint
 • Intenzitás Közepes intenzitás
 • Állapot Új
 • Összecsukható Nem összehajtható

Összetétel és minőségmegőrzés

Tárolási tanácsok

A terméket nem összecsukható!

Használatra vonatkozó korlátozások

115 kg felett nem használható!

Jogi említések

36 hónap garancia

Vélemények

Betöltés...

Leírás

Testfelület

Egész test

Programok száma

20 program

Ellenállás típusa

Mágneses ellenállás

Lendkerék súlya

6 KG

Ellenállási szintek

20

Dőlésszög

FELHASZNÁLÓ SÚLYA

Súly < 115 KG

Könnyű mozgatás

Kis kerekekkel

Lépéshossz

51 cm

SZÉLESSÉG (cm-ben)

66 cm

Gyakoriság

Rendszeres

Pulzus

Pulzus nélkül

KAPCSOLAT

Kompatibilis a tablettel

MAGASSÁG (cm)

173 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

182 cm

Tudásszint

Bármilyen szint

Intenzitás

Közepes intenzitás

Állapot

Új

Összecsukható

Nem összehajtható