KANDS

Kands® Giulietta Gyerek kerékpár 130-165 cm magasság 24'', Rózsaszín

109 000 Ft

Az erős váz, a strapabíró és komfortos nyereg, a hatékony világítás és a megbízható fékek kényelmet és biztonságot biztosítanak számodra.

Állapot
Tökéletes

Szín:

Rózsaszín

Méret:

24"
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Davibikes HU

Termékleírás

A Kands egy biztonságos és kényelmes gyermekkerékpár ajánlat, 24 colos kerekeken. Az Kands modellt olyan kislányokra gondolva terveztük, akik épp tanulják a kerékpározás technikáját.
Az alacsony váznak köszönhetően a fel- és leszállás nagyon kényelmes és könnyű, a kis 24 colos kerekek révén pedig a kerékpár nagyon fordulékony, és megkönnyíti a kerékpározás tanulását. A Kands tervezése során nagyon nagy figyelmet fordítottunk a biztonságra
A kerékpár nem csupán strapabíró óvatlan kezelés vagy eséses esetén, de kulcsfontosságú elemei is megfelelően biztosítva vannak. A kormány széleit gumikupak védi, a teljes meghajtást pedig egy borítás alatt rejtettük el, amely lehetetlenné teszi a gyermek számára a lánchoz és a fogaskerekekhez való hozzáférést.
GYERMEKBARÁT FORMATERVEZÉS
A gyerekek látószöge kisebb a felnőttekénél, vagyis a velük szemben látott környezetet észlelik. Ez a korlátozás bizonyos kockázatot von maga után, különösen a közúti forgalom területén. Ezért rendkívül fontos, hogy a gyerekek kerékpározás közben egyenes testhelyzetben legyenek. A kerékpározás közben csak a kényelmes, felegyenesedett testhelyzet teszi lehetővé a gyerekek számára a környezet optimális módon történő észlelését, ami a biztonságos közlekedés alapja.
A Kands a kerékpárok tervezése során tudja, hogy a gyerekek nagyon rövid idő alatt képesek megnőni, ezért a nyereg és a kormány beállításának tág tartománya és hosszú használati időt biztosít. Mivel a gyermeke tömegközéppontja – a felnőttekkel szemben – a test felső részén található, vázaink geometriája úgy van megtervezve, hogy a kerékpár tovább stabilizálja a közlekedő gyereket. A hajtott tengely megfelelő elhelyezkedése, a hajtókarok hossza, a nyereg és a kormány közti optimális távolság a gyermekbarát geometriájú vázat alkotó további elemeket képeznek.
BIZTONSÁGOS KORMÁNYFOGÁS
Biztonságos és gyermekbarát, ez minden Kands jármű lényege. A speciálisan tervezett fogantyúk védik a gyermek kezeit baleset esetén. A fogantyúk jó tapadási tulajdonságokkal bírnak, átmérőjük pedig a gyermekkezekhez van igazítva, lehetővé téve biztos megragadásukat.
A kerékpárokat olyan módon küldjük el, hogy biztonságosan és gyorsan megérkezzenek, és használatra készen álljanak. Ezért minden kerékpárhoz utasítást mellékelünk, együtt egy hivatkozással egy filmre, amely bemutatja, hogyan kell a kerékpárt lépésről-lépésre összeállítani. Így a kerékpár összeszerelése egyszerű és gyors.

Leírás

  • Magasság 1m35 < magasság < 1m50
  • Kerék mérete 24"
  • Sárvédővel Sárvédővel
  • Fokozatok száma 18 sebesség

Vélemények

Betöltés...

Leírás

Magasság

1m35 < magasság < 1m50

Kerék mérete

24"

Sárvédővel

Sárvédővel

Fokozatok száma

18 sebesség