KANDS

Kands® Aurelia Gyerek kerékpár Alumínium 140-160 cm magasság 18 fokozat, Fehér

146 000 Ft

Az erős váz, a strapabíró és komfortos nyereg, a hatékony világítás és a megbízható fékek kényelmet és biztonságot biztosítanak számodra.

Állapot
Kiváló

Szín:

Fehér

Méret:

26"
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Davibikes HU

Termékleírás

A Kands kerékpár egy városi bicikli, amely komfortos utazást kínál. A váz geometriája ideális kialakítású egy városi modell tekintetében, így az e biciklin történő utazás minden bizonnyal elégedettséget és örömöt okoz.
A nyereg rendkívül kényelmes, profilozott, emellett pedig rezgéscsillapító csövet is tartalmaz, így az út egyenetlenségeiből fakadó rázkódás kiegyenlítésre kerül.
Az erős alumínium csomagtartó további teret biztosít gyermekülés vagy a bevásárlás számára.
A Kands egy nagyon praktikus és tartós modell.
A szerkezetben felhasznált kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően a kerékpár hosszú évekig fog szolgálni. A profilozott váz lehetővé teszi mind elegáns, mind casual ruházat hordását
A kerékpárokat olyan módon küldjük el, hogy biztonságosan és gyorsan megérkezzenek, és használatra készen álljanak. Ezért minden kerékpárhoz utasítást mellékelünk, együtt egy hivatkozással egy filmre, amely bemutatja, hogyan kell a kerékpárt lépésről-lépésre összeállítani. Így a kerékpár összeszerelése egyszerű és gyors.
Válassza ki kerékpárját hosszú évekre.

Leírás

  • Felfüggesztés Van
  • Sárvédővel Sárvédővel
  • Fokozatok száma 3 sebesség

Vélemények

Betöltés...

Leírás

Felfüggesztés

Van

Sárvédővel

Sárvédővel

Fokozatok száma

3 sebesség