GLADIATOR

GLADIATOR 11.6 WIND SUP 335x86x15 cm 2022

225 000 Ft

Wind SUP, mely egyesíti magában az evezés és a windszörfözés élményét. A deszkán árbócrögzítési pont, az alján pedig plusz központi US szkeg helyezkedik el.

Szín:

Fehér / Kék / Világoskék

Méret:

354 MM
Online készlet
Elérhető

Forgalmazza és szállítja Aqualing Kft

Termékleírás

Wind SUP, mely egyesíti magában az evezés és a windszörfözés élményét. A deszkán árbócrögzítési pont, az alján pedig plusz központi US szkeg helyezkedik el.
Akik windszörfről vagy kite-ról váltanak supra, és szeretnek a széllel játszani, azok számára ideális választás. De azoknak is ajánljuk, akik vitorlázásról álmodoznak, és szeretnék a szél megszelidítésének alapjait biztonságosan elsajátítani.

A GLADIATOR sup deszkák magasra tették a mércét.

Az alkalmazott gyártási technológia, az alapanyagok és a formatervezés is a prémium kategóriájú deszkákhoz hasonló, azonban továbbra is megtartották kedvező áraikat. A sorozatok kialakítását a riderek igényeihez igazították, így a felszereltség, a méret és a dizájnvariációk között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb deszkát.

A Gladiator deszkák egyik legnagyobb előnye, hogy 26 PSI nyomásig terhelhetőek, ami azt jelenti, hogy ha az ajánlott 17 PSI nyomásra fújjuk
fel őket, akkor bőven marad puffer, ami megvédi a supot a hőmérsékletváltozásból eredő túlnyomástól, például amikor a deszka kint van a napon, vagy hideg vízbe merül.
Természetesen minden sup szettben kapható, az összes szükséges kiegészítővel és megfelelő méretű kényelmes hordtáskával együtt.
A gyártó 3 év jótállást vállal a deszkákra.

A SPECIAL család a Gladiator különleges, funkcionális deszkáit foglalja magába.

A deszkák és kiegészítők megegyeznek az Origin széria magas minőségével, de ezek a modellek kaptak néhány szuperképességet.
Négyszemélyes deszka, tandem sup deszkák, külön fejlesztés horgászok számára, és a vitorlával felszerelhető változat két méretben.

Kiegészítők - Gladiátor tartozékok

SUP deszka,
2 db US ívelt szkeg,
üvegszál-nylon háromrészes evezőlapát,
biztonsági kötél bokapánttal,
kétutas pumpa,
javítókészlet,
gurulós hátizsák
Árbócot és vitorlát a csomag nem tartalmaz.

Technikai információk

  • SUP típusa Felfújható SUP
  • FELHASZNÁLÓ SÚLYA Súly < 105 KG
  • SZÉLESSÉG (cm-ben) 86 cm
  • Tudásszint Kezdő
  • deszka hossza (lábban) 11'6"

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

SUP típusa

Felfújható SUP

FELHASZNÁLÓ SÚLYA

Súly < 105 KG

SZÉLESSÉG (cm-ben)

86 cm

Tudásszint

Kezdő

deszka hossza (lábban)

11'6"