FLEBI

Swan Blackgloss összecsukható városi kerékpár - akár 60km - baterie 10Ah

608 700 Ft −17%
499 275 Ft
*Promóció időtartama: 2023. 05. 31.-2023. 05. 31., vagy a készlet erejéig

20" kerekek | Összecsukható elektromos kerékpár, ideális a városba. A Swan elektromos kerékpár tökéletes megoldás a városi mobilitáshoz.

Szín:

Fekete

Online készlet
Elérhető

Forgalmazza és szállítja FLEBI

Termékleírás

Leírás

A Swan a Flebi elektromos túrakerékpárja. Kényelmes, praktikus, funkcionális és összecsukható.

Nagyon ellenálló alumínium vázzal, hátsó motorral és nagyvonalú 10 Ah-s akkumulátorral rendelkezik. A legjobb alkatrészekkel és a legújabb technológiával felszerelve a városi mobilitás egyik legjobb lehetősége.

Előnyök

Maximális kényelem az ergonomikus nyeregnek és a lovas pozíciójának köszönhetően, amely megakadályozza a hát- és vállfájdalmakat. 7 sebességes Shimano Tourney váltóval, tárcsafékkel, gumírozott fékkarokkal, valamint akkumulátorral működő első és hátsó lámpákkal. Emellett a 20″x1,75-ös Kenda abroncsok maximális menetstabilitást biztosítanak.

Design

A 10 Ah-s akkumulátor a 250 W-os motorral kombinálva 60 km, ami ideális minden városi utazás elviseléséhez. Hozza ki a legtöbbet a városi utazásokból, hajtsa össze, hogy felszállhasson a metróra, vonatra vagy autóra, és tárolja otthon vagy az irodában.

12 mágneses pedálérzékelő, Bafang SW102 vezérlőpanel az egyedülálló vezetési élményért, 20″ merev villa.

Teljesítmény

A 36 V / 250 W-os motor, amely erőt és könnyedséget garantál, 5 fokozatú támogatásával akár 25 km/órás sebesség elérésében is segít.

Autonómia

A 10 Ah-s akkumulátor akár 60 km. Lítiumos, kivehető és programozható, hogy minden egyes töltési ciklusban a legjobb teljesítményt biztosítsa. Gyorstöltés kevesebb mint 4 óra alatt a könnyű használat érdekében.

A legjobb anyagok

A Flebi Swan egyesíti az elektromos összecsukható és a túrakerékpár legjobb tulajdonságait, miközben megtartja a modellre jellemző klasszikus, retro stílust. Gyorsan, kevesebb mint 15 másodperc alatt összecsukható, mindössze 80x48x80 cm-es, és 21,5 kg súlyú (akkumulátorral együtt), így könnyen szállítható vagy tárolható.

Extras

Az elektromos rendszerhez csatlakoztatott nagy teljesítményű lámpákkal, vízhatlan csatlakozásokkal, csomagtartóval, nyereg- vagy kosártartóval, állvánnyal és csengővel felszerelve.

Méret és súly

Méretek: 160x125x59 cm.
Összecsukott méretek: 80x48x80 cm.
Súly akkumulátorral: 21,5 kg.
Visszaszállítási határidő: 30 nap használat nélkül vagy legfeljebb 4 km megtételével, eredeti csomagolásban és dobozban.
A megrendelőnek 48 óra áll rendelkezésére, hogy jelezze, ha a megrendelés átvételével kapcsolatban bármilyen probléma merül fel. Ezen időszak után további reklamációkat nem fogadunk el, és úgy tekintjük, hogy a kerékpár helyesen és az összes tartozékkal együtt érkezett meg.

Leírás

  • Váz típusa magnézium ötvözet váz
  • ELEKTROMOS RÁSEGÍTÉS Elektromos rásegítéssel
  • Magasság 165 - 185 cm közötti magasság
  • Kerék mérete 20"
  • Kitámasztó Kitámasztóval
  • Gyakoriság Bármilyen gyakoriság
  • Állapot Új
  • Fokozatok száma 7 sebeség
  • Összecsukható Összehajtható

Vélemények

Betöltés...

Leírás

Váz típusa

magnézium ötvözet váz

ELEKTROMOS RÁSEGÍTÉS

Elektromos rásegítéssel

Magasság

165 - 185 cm közötti magasság

Kerék mérete

20"

Kitámasztó

Kitámasztóval

Gyakoriság

Bármilyen gyakoriság

Állapot

Új

Fokozatok száma

7 sebeség

Összecsukható

Összehajtható