Purple Spray - Lila Spray 250 ml

EQUIMINS

Purple Spray - Lila Spray 250 ml

6 390 Ft
Egységár 21 300 Ft/l

Pumpás lila spray, amely kisebb sérüléseknél és horzsolásoknál alkalmazandó, metil-ibolyát, aloé verát tartalmaz. Különösen hatásos a nedvező sebek kezelésére.

Szín: Lila
Méret:
250ML
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Ab-Original Kft
Szolgáltatásaink:
  • A DECATHLON által kiválasztott partner
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül

TERMÉKLEÍRÁS

Pumpás spray, amely kisebb sérüléseknél és horzsolásoknál alkalmazható. Metil-ibolyát, Aloé Verát tartalmaz. Különösen hatásos a nedvező sebek kezelésére.

– Egy barátom lógó fülű kutyájának a füle alatt egy váladékos seb alakult ki, az egész lehajló rész alól szinte csöpögött a gyulladásos váladék. A kutyát (le nem vágott fülű kaukázusi) vadsága miatt lehetetlen volt kezelni, de a gazdájától a seb lila spray-vel történő óvatos lefújását eltűrte. Mivel nem hajtógázas a spray, nem ijeszti meg az állatot. A lógó fül alatti nedvező seb már az első 1-2 nap alatt beszáradt az alkoholtartalomnak köszönhetően, majd az egész felület pár nap alatt meggyógyult és gyorsan behámosodott az aloe verának köszönhetően. Azóta is az egész család ezt használja minden sérülésre.

– Novemberben egy ló oldalán keletkezett zúzódott-szakadozott sebet kellett összevarrnom. A seb már nem volt friss, 1-2 napos lehetett, erősen szennyezett volt, ráadásul akkor jött a hideg fagyos idő, ami nem kedvez a sebgyógyulásnak. A sebet alapos letisztítást, felfrissítést követ?en sikerült összevarrni, majd befejezésként alaposan befújtam a lila spray-vel. A körülmények miatt nem sok reményt adtam a tökéletes gyógyulásra, de a néhány nap utáni viziteléskor azt láttam, hogy a seb egyáltalán nem váladékozik (ami egy zúzódott sebnél szinte velejáró) és a varratok is szépen állnak a helyükön. A seb a spray-vel történt kezelésnek köszönhetően a varratszedés után is gyorsan, szinte nyomtalanul begyógyult.

Köszönet érte
Dr. Szűcs Antal – Eger

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Állapot

Új

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Állapot

Új