EQI® Relax - a nyugalomért és kiegyensúlyozott idegrendszerért
EQI® Relax - a nyugalomért és kiegyensúlyozott idegrendszerért

EQUIMINS

EQI® Relax - a nyugalomért és kiegyensúlyozott idegrendszerért

18 290 Ft
Egységár 18 290 Ft/l
Méret:
1 LITRE
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Ab-Original Kft
Szolgáltatásaink:
  • A DECATHLON által kiválasztott partner
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül

TERMÉKLEÍRÁS

Fejben is egyensúlyban
A ló és lovas közti harmonikus együttműködés tekintetében a ló nyugalma, koncentrációja és jóléte alapvető fontosságú – nem csak a versenyeken, hanem a mindennapokban is. A szokatlan és stresszes helyzetek, mint a szállítás, az állatorvosi kezelések vagy a patkolókovács látogatása próbára tehetik ezt az együttműködést, ha a ló hajlamos idegességgel, illetve ellenállással reagálni. Hasonlóképp nehézséget jelenthet a betegségek, sérülések utáni lábadozás időszaka. Pedig ezekben a helyzetekben a ló nyugalma és mentális egészsége jelentősen hozzájárul a sikerhez.

Mi az EQI® Relax?
Az EQI® Relax kifejezetten a fenti problémákra nyújt megoldást. A magnézium segíti a nyugalom megtartását a kihívást jelentő szituációkban. A citromfű (Melissa officinalis) teszi teljessé a hatást: támogatja a mentális egyensúlyt és csökkenti a stressz hatásokat.

Hatásmechanizmus
Az EQI® Relax nagy mennyiségű jól hasznosuló magnéziumot tartalmaz. A szervezetben a magnézium szabályozza az izmok és idegek ingerületeinek átadását, így gondoskodik a higgadtság megőrzéséről és a jobb koncentrációképességről. A citromfű (Melissa officinalis) népszerű gyógynövény, mely széles körben ismert az egészségre gyakorolt kedvező hatásairól. Antioxidáns, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatása mellett csökkenti a szorongást és relaxáló hatású.

Az EQI® Relax a két összetevő kombinációjának köszönhetően természetes úton támogatja a ló nyugalmát és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését. Az EQI® Relax segít, hogy ló könnyebben birkózzon meg a fokozott stresszel járó szituációkkal.

Alkalmazásának hatására javul a ló és lovas közötti együttműködés:

jobb koncentrációkészség
csökkenő ingerlékenység
kevesebb izomgörcs
rugalmasabb izmok
stresszmentes lábadozás

Hatóanyagok

Magnézium Citromfű
(Melissa officinalis)

Ajánlott adagolás

Ajánlott az adagolást kisebb mennyiséggel kezdeni és szükség esetén növelni az adagot, mivel az egyes lovak eltérően reagálhatnak a hatóanyagokra.

Fajta EQI® Relax
Pónik 10 – 40 ml
Kisebb testű fajták 20 – 50 ml
Nagyobb testű fajták (600 kg felett) 30 – 60 ml

Az EQI® Relax takarmánykiegészítő a takarmányhoz keverve etethető, hatása akár 30 percen belül tapasztalható. Érdemes a készítményt már a várható stresszhelyzetet megelőző napon alkalmazni és a következő reggel beadni a következő adagot.

Az EQI® Relax etetését ajánlott versenyek és show-k előtt két nappal leállítani.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Állapot

Új

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Állapot

Új