DAVI

Davi Amelia Gyerek kerékpár, 6 fokozat, 24″ kerék, 130-165 cm, Fehér/Rózsaszín

132 900 Ft

Az erős váz, a strapabíró és komfortos nyereg, a hatékony világítás és a megbízható fékek kényelmet és biztonságot biztosítanak számodra.

Állapot
Tökéletes

Szín:

Fehér

Méret:

24"
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Davibikes HU

Termékleírás

Davi
A Davi márka azért jött létre, hogy megkönnyítse a megfelelő modell kiválasztását a nem egyértelmű ajánlatok tömegéből.
Tervezőink és mérnökeink az árkategóriától függetlenül a kerékpár sokéves és komfortos használatát lehetővé tevő alrendszereket válogattak össze. Kerékpárjainkat kizárólag márkás, többek közt Shimano alrendszerekre építve alkotjuk meg. Ez szavatolja, hogy a kerékpár minden alkatrésze bármely szervizben kicserélhető legyen.
Váz
A kerékpárok készítéséhez gyakran használnak acélvázakat. Az acél megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami menet közben kiegészítő rázkódás-tompítást nyújt. A vázat úgy tervezték meg, hogy kényelmes, egyenes testhelyzetet biztosítson menet közben. A könnyű váz könnyű manőverezést és kellemes utazást tesz lehetővé.
Abroncsok
A vékony abroncsok könnyű és kellemes kerékpározást tesznek lehetővé. A kerékpár sárhányókkal rendelkezik, ezért kiválóan boldogul a nedves felületeken is, ruházatod pedig tiszta marad.
Sebességváltó
A hibamentes sebességváltónak köszönhetően megválaszthatod a terepnek megfelelő fokozatot. A sebességfokozatok közti váltás gyors és zökkenőmentes, így a menetsebességet be tudod igazítani. A kerékpárra Shimano váltók kerültek felszerelésre. Tartósságuk hosszú évekre garantált.

Kerekek
Az alumínium abroncsok és a 24 colos kerekek úgy lettek kiválasztva, hogy növeljék a menet közbeni kényelmet. A kerékpár könnyen vezethető, és jobban boldogul a talaj egyenetlenségeivel. Az acél kerékagyak éveken át tartó használatot szavatolnak.
Fékek
A biztonság az úton prioritás számunkra. Ezért egyszerű, de igen hatékony szerkezetű fékeket választottunk. Könnyen és zökkenőmentesen működnek.
Led világítás
A kerékpár fényvisszaverő elemekkel kiegészített LED-es világítási rendszerrel rendelkezik, ami hosszú üzemidőt és legalább 100 méterről látható, erős éjszakai fényt szavatol.
Az elemes LED lámpa használata nem jár további kellemetlenségekkel, mint pl. a szükségtelen zaj vagy a pedálozás közbeni ellenállás. Ez egy mindenki számára szóló, egyszerű és kényelmes megoldás.
Nyereg
Ergonomikus és beállítható nyereg, amelyen az ülőfelület síkja is beállítható. Mivel rezgéscsillapítással lett ellátva, kiválóan beválik hosszú kerekezéskor.
Hogyan kerül elküldésre a kerékpár?
A kerékpárod egy ötrétegű kartondobozba van csomagolva, amely kiválóan védi azt és kiköszöböli a szállítás közbeni sérülés kockázatát.
Felhívjuk a figyelmet a részletekre. A kerékpár elküldése előtt tapasztalt kerékpárszerelő által beállításra és ellenőrzésre kerül.
A kerékpár 85%-ban van összeszerelve, összeállítása kb. 20 percet vesz igénybe. A kerékpárhoz szöveges utasítást és az összeállítását bemutató filmet mellékelünk. Ez igazán egyszerű!

Leírás

  • Felfüggesztés Van
  • Sárvédővel Sárvédővel
  • Fokozatok száma 7 sebeség

Vélemények

Betöltés...

Leírás

Felfüggesztés

Van

Sárvédővel

Sárvédővel

Fokozatok száma

7 sebeség