BLACKROLL

BLACKROLL RECOVERY BLANKET – LÉGÁTERESZTŐ TAKARÓ

104 290 Ft

A paplan száraz és meleg érzetet biztosít, továbbá lélegző, kiváló nedvesség elvezető, nem utolsó sorban pedig speciális légkamrákkal van ellátva.

Szín: Többszínű
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja FitCollege STORE

Termékleírás

PrimaLoft® technológia
A RECOVERY takarónkhoz PrimaLoft® Gold Insulation tölteléket használunk. Valószínűleg hallottál már a libatoll paplan töltetről. Legtöbbször ezeket használják más gyártók az ágyneműkben. A toll paplannak számos előnye van a melegség, a súly és az összenyomhatóság szempontjából. Viszont fő hátrányuk: nedvesség esetén, a takaró elveszítik az ideális hőszigetelést. Ezért az amerikai hadsereg a PrimaLoft®-ot bízta meg egy szintetikus szál kifejlesztésével az 1980-as években. Kívánságuk egy olyan paplan kialakítása volt a toll előnyeivel, amely ugyanakkor kompenzálja annak hiányait is.
A PrimaLoft® anyag tulajdonságai:
• Nagy légáteresztő képesség
• Nagyon jó nedvességszabályozás
• Időtálló termék
• Rendkívül rugalmas paplan betét
A nagyobb kényelem érdekében 
Használhatod a paplant takaróhuzat nélkül is. A külső borítás kényelmes pamutból készül és kellemes érzetet nyújt a bőrön. Ideálisan alkalmazkodik a test alakjához a hosszanti varrás miatt. A takaró hipoallergén, és mivel 60°C-on mosható, allergiások számára is alkalmas. 
"A rossz alvás vagy alvászavarok okai rendkívül változatosak. Ebben a kontextusban a hőmérsékletérzetünk fontos szerepet játszik. A megfelelő környezeti hőmérséklet mellett, amelynek ideális esetben 16 és 18 Celsius fok között kell lennie, a megfelelő takaró nagyon különleges szerepet játszik. A BLACKROLL® RECOVERY márka 4 évszakos paplanja különleges anyagának köszönhetően egyensúlyban tartja a testhőmérsékletet és gyorsan eltávolítja a nedvességet. Az anyagokat úgy tervezték, hogy a paplan egész évben használható legyen."
Dr. Fabian Krapf - PhD sporttudós és alvásszakértő

Technikai információk

  • SZÉLESSÉG (cm-ben) 22 cm
  • MAGASSÁG (cm) 22 cm
  • HOSSZÚSÁG (cm) 67 cm

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

SZÉLESSÉG (cm-ben)

22 cm

MAGASSÁG (cm)

22 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

67 cm