BESTWAY

Bestway KRK ovális fémvázas medence szett 549x274x122 cm

429 000 Ft

A Bestway medencék legújabb vívmányait egyesíti az KRK fémvázas medence

Szín:

Szürke / Fehér / Kék

Online készlet
Elérhető

Forgalmazza és szállítja Aqualing Kft

Termékleírás

Az óriási 5,5 méter széles, ovális Bestway KRK fémvázas medence gyártásakor a legújabb és legbiztonságosabb anyagokat használták fel, hogy egy igazán időtálló és könnyen kezelhető kerti medencét hozzanak létre az egész család számára.

A Bestway medencék legújabb vívmányait egyesíti az KRK fémvázas medence. Extraerős oldalfalai Tritech™ szilárd és ellenálló anyagból készültek, melyek a korrózióálló csővázas medenceszerkezethez kapcsolódnak biztonságos Seal & Lock System™ rendszerrel. A medence tisztántartásáról a ChemConnect™ adagoló és a Skimatic™ szűrőszivattyú gondoskodik, mely automatikus szűrést és a törmeléktisztítást tesz lehetővé.

A Bestway ovális dizájnja nem csak egyedi megjelenést biztos, de helytakarékosabb és kevesebb vízigénnyel is rendelkezik, így egy hatalmas medencéje lehet anélkül, hogy az egész kertet elfoglalná.

A KRK medencét szettben szállítjuk. Minden szükséges alkatrészt és kiegészítőt tartalmaz a gyors összeállításhoz és a tisztántartáshoz, így hosszú évekig kényelmesen használható.

A Power Steel medencéket sík talajra kell állítani. A vízforgató csatlakoztatása után feltölthető vízzel és használható.

Vízbefogadó-képesség (90%): 1,3430L(3548gal)
Könnyen felállítható
PVC-ből és poliészterből készült nagy teherbírású 3 rétegű oldalfalak
A beépített áramlásszabályozó leeresztőszelepre a mellékelt adapter segítségével csatlakoztatott kerti tömlővel könnyedén leereszthető a medencevíz
Víz alatt ragadó javítófolt
A medence extraerős oldalfalai Tritech™-ből, egy 3 rétegű merevített anyagból készülnek, mely két ellenálló PVC réteg által szendvicsbe fogott poliészter hálós magból áll. Az összvastagság a medence méretétől függően 0,40 … 0,80 mm (16 … 32 gauge), mely nagyobb fokú szilárdságot és ellenállóságot biztosít.
Korrózióálló fémvázak
A 3 rétegű szalag megnövelt tartást ad a falnak
Seal & Lock System™ rendszerrel ellátott medence a biztos és biztonságos csőcsatlakozáshoz
Áramlásszabályozó csatlakozók a gyors csatlakoztatásért
Mozaikmintás belső medencebevonat a medence oldalain és alján.
Az egyedi ovális dizájn és alak nagyobb tömörséget biztosít a medencének, így kisebb a felállítási helyigénye és kevesebb víz kell a feltöltéséhez.
A hosszabb élettartammal és jobb szűrési tulajdonságokkal büszkélkedő antimikrobiális szűrőbetét megelőzi algák, penész és egyéb mikrobiális baktériumok elszaporodását a medencében.
A ChemConnect™ adagoló tiszta, egészséges medencevizet biztosít.

Csomag tartalma: Medencetest, Medencefedél, Papírszűrős vízforgató-szűrőberendezés (220-240V) kompatibilis (III) 58476 papaírszűrővel, biztonsági létra, beépített vegyszeradagolóval.

Technikai információk

  • medence alakja ovális
  • Összeszerelés módja Gyors szerelés
  • SZÉLESSÉG (cm-ben) 274 cm
  • Gyakoriság Bármilyen gyakoriság
  • MAGASSÁG (cm) 122 cm
  • HOSSZÚSÁG (cm) 549 cm
  • Állapot Új
  • MEDENCE TÍPUSA fémvázas

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

medence alakja

ovális

Összeszerelés módja

Gyors szerelés

SZÉLESSÉG (cm-ben)

274 cm

Gyakoriság

Bármilyen gyakoriság

MAGASSÁG (cm)

122 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

549 cm

Állapot

Új

MEDENCE TÍPUSA

fémvázas