Mellcsizma, zsebekkel - 520-as

39 990 Ft

Mérnökeink ezt a mellcsizmát vízivad vadászatához tervezték, hogy szárazon tartson esős időben.

Ideális a csalimadár kihelyezéséhez a tóban és vizes, mocsaras területen való vadászathoz. Tökéletes álcázást biztosít a mocsári rejtőmintának köszönhetően.

Szín:

Sötétbarna / Többszínű

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rejtőminta

Valósághű, nagy felbontású (HD), térhatású, mocsári terepminta.

Kopásállóság

Maradj szárazon hosszú ideig a mocsári rejtőmintás megerősítések révén.

Szúrásálló anyag

Ellenálló anyaga miatt gondtalanul mozoghatsz a vízben.

Zsebek

A vízhatlan zsebben a slusszkulcsot és az engedélyt is gond nélkül tárolhatod.

Több rekeszes tárolás

A töltényeket biztonságban tudhatod a középső zsebben.

Szabad mozgás

A karok alatti széles kialakítása szabad mozgást biztosít.

Állítható

Az állítható vállpántok révén szabad mozgást tesz lehetővé.

Javítás

Szakadás esetében javítókészlettel javítható: 8604724

Leírás

A mellcsizma egy új verziója, melyet a visszajelzések alapján javítottunk

Helytálló észrevételeket kaptunk a felhasználóktól az 500-as modell megerősítéseivel kapcsolatban: függetlenül attól, hogy a ruházat vízhatlanságát nem befolyásolja, a megerősítések ragasztásai elengedhetnek. A visszaküldött nadrágok elemzésével megállapítottuk, hogy ezek az erősítések általában kibomlanak. Mérnökeink ezután az 520-as mellcsizmán tesztelték és jóváhagyták a hőragasztásos eljárást, hogy megakadályozzák ezt a kopást a megerősítések körül.

Megerősítésekkel a leginkább igénybevett részeken: kiegészítő védelem

Amikor a tóban állva állítod fel a csalikat tél derekán, nem árt, ha bízol a ruházatodban. Ezért a mellcsizma megerősítésekkel rendelkezik, amelyek csökkentik a szakadás és a kopás esélyét. Ezeket a megerősítéseket a leginkább igénybevett részeken helyeztük el, hogy növeljük a termék élettartamát és jó tartást adjon a mellcsizmának.

Milyen megerősítéssel rendelkezik a vízhatlan mellcsizma? Hogyan áll ellen a mellcsizma a lyukadásnak?

Egy récevadász számára semmi sem rosszabb, mint az átnedvesedett ruházat. vizes ruházatban eltölteni egy teljes napot nem túl kellemes, mindezt párás környezetben, vízparton. Ezen okból a mellcsizma fő anyaga nagy ellenállású termoplasztikus anyagösszetétel. Miért? Így a lehető legjobban csökkenti a lyukadás esélyét. Fontos megjegyezni, hogy ez az összetétel rugalmas is, így biztosítja a vadász számára, hogy kényelmesen leüljön, letérdeljen vagy gyalogoljon.

Egy vízhatlan elülső zseb: nagy előny nedves terepen való vadászat során

Az egyik legfőbb előnye ennek a mellcsizmának, hogy elöl egy nagy méretű, tépőzáras zsebbel rendelkezik. A belsejében található lőszertartóban elfér 8 db Magnum (76 mm) vagy Super Magnum (89 mm) lőszer. Emellett a cipzáros, teljesen vízhatlan zseb ideális lehet a telefon vagy a dokumentumok tárolásához.

Hogyan garantál szabad mozgást?

A mellcsizma rögzített, állítható kantárokkal készült, hogy jobban illeszkedjen a testalkathoz és ne akadályozzon a lövés pillanatában. Így a puskatus nem ütközik bele semmilyen csatba, kockáztatva, hogy elszalasztasz egy madarat. A testhezálló szabása és a kivágásai a karok alatt szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy könnyedén gyalogolj a sárban vagy a vízben is.

Sokoldalú, rejtőmintás nadrág, mely számos növényzetben biztosít megfelelő rejtőzködést

Vízivad vadászatához készült mellcsizma exkluzív, Solognac mocsári rejtőmintával, mely garantálja, hogy észrevétlen maradsz a kacsák, ludak, récék számára. A növényzet különböző elemeit rendkívül élethűen ábrázoló, 3 dimenziós mintának, valamint a világos és sötét árnyalatok kontrasztján alapuló háttérnek köszönhetően észrevétlen maradhatsz vadászat közben, beleolvad a vízivadak élőhelyének növényzetébe.

Méretek és kialakítás

Elérhető méretek: 40/41 (3,01 kg), 42/43 (3,3 kg), 44/45 (3,4 kg) és 46/47 (3,77 kg). Úgy alakítottuk ki, hogy kényelmesen felvehesd egy nadrágra második rétegként. 5 mm vastag talpbetéttel a maximális kényelemért a séta közben.

Javítás

Szakadás esetén a mellcsizmát megragaszthatod a Caperlan javítókészletével:
https://www.decathlon.hu/p/javitokeszlet-szakadashoz-neopren-mellescsizmahoz/_/R-p-520-328810?mc=8604351

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polivinil-klorid (PVC) Felsőrész 100% Polivinil-klorid (PVC) Alsó rész 100% Polivinil-klorid (PVC) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tárold! A szárításhoz a csizmáknál fogva akaszd fel!

Használatra vonatkozó korlátozások

Hőforrástól távol tartandó!

Tesztek

Nagyköveteink és tesztalanyaink vízivad vadászata során tesztelték Franciaországban.Különböző körülmények között: rakományok, ketrecek, csalik felállítása és csalimadarak vízre helyezése.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Mellcsizma, zsebekkel - 520-as
Mellcsizma, zsebekkel - 520-as
Mellcsizma, zsebekkel - 520-as
Mellcsizma, zsebekkel - 520-as
Mellcsizma, zsebekkel - 520-as

Vélemények

Betöltés...