Mellcsizma, neoprén - 500-as

71 990 Ft

8604667

Mérnökeink ezt a mellcsizmát 4 mm neoprénnel vízimadarak vadászatához tervezték, olyan vadászok számára, akiknek egy meleg nadrágra van szükségük.

Ideális a csalimadár kihelyezéséhez a tóban és vizes, mocsaras területen való vadászathoz. Tökéletes álcázást biztosít a mocsári rejtőmintának köszönhetően.

Szín:

Terepminta

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

4 mm neoprén a hőkomforthoz.

Víz- és porállóság

Vízálló összetételek és varrás nélküli illesztések.

Rejtőminta

Valósághű, nagy felbontású (HD), térhatású, mocsári terepminta.

Kopásállóság

Kopásálló anyaggal megerősített elülső rész.

Több rekeszes tárolás

A töltényeket biztonságban tudhatod a középső zsebben.

Szabad mozgás

A karok alatti széles kialakítása szabad mozgást biztosít.

Állítható

Az állítható vállpántok révén szabad mozgást tesz lehetővé.

Javítás

Szakadás esetében javítókészlettel javítható: ref.: 8757294 vagy 8004501.

Leírás

Melegérzet, amikor hideg az idő és vadászol? Ezzel a modellel lehetséges!

Amikor a tóban állva állítod fel a csalikat tél derekán, nem árt, ha bízol a ruházatodban. Ezen okból választottuk a mellcsizma esetében fő anyagösszetételként a 4 mm vastag neoprént az elülső részen és a 4 mm vastag kopásálló neoprént a hátrészhez. Mindez optimális hőszigetelést garantál. A csizmák és a talp injektált poliuretánból (PU) készülnek.

Milyen megerősítéssel rendelkezik a vízhatlan mellcsizma?

Egy récevadász számára semmi sem rosszabb, mint az átnedvesedett ruházat: vizes ruházatban eltölteni egy teljes napot nem túl kellemes, mindezt párás környezetben, vízparton. Ezért a mellcsizma megerősítésekkel rendelkezik, amelyek csökkentik a szakadás és a kopás esélyét. Ezeket a megerősítéseket a leginkább igénybevett részeken helyeztük el, hogy növeljük a termék élettartamát és jó tartást adjon a mellcsizmának.

Mellkaszseb lőszertartóval: nagy előny nedves terepen való vadászat során

Az egyik legfőbb előnye ennek a mellcsizmának, hogy elöl egy nagy méretű, tépőzáras zsebbel rendelkezik. A belsejében található lőszertartóban elfér 8 db Magnum (76 mm) vagy Super Magnum (89 mm) lőszer. Ebbe a zsebbe tehető a telefon vagy a dokumentumok is (igazolvány, biztosítás, éves vadászati engedély stb.).

Hogyan garantál szabad mozgást?

A mellcsizma rögzített, állítható kantárokkal készült, hogy jobban illeszkedjen a testalkathoz és ne akadályozzon a lövés pillanatában. Így a puskatus nem ütközik bele semmilyen csatba, kockáztatva, hogy elszalasztasz egy madarat. A testhezálló szabása és a kivágásai a karok alatt szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy könnyedén gyalogolj a sárban vagy a vízben is.

Sokoldalú, rejtőmintás nadrág, mely számos növényzetben biztosít megfelelő rejtőzködést

Vízivad vadászatához készült mellcsizma exkluzív, Solognac mocsári rejtőmintával, mely garantálja, hogy észrevétlen maradsz a kacsák, ludak, récék számára. A növényzet különböző elemeit rendkívül élethűen ábrázoló, 3 dimenziós mintának, valamint a világos és sötét árnyalatok kontrasztján alapuló háttérnek köszönhetően észrevétlen maradhatsz vadászat közben, beleolvad a vízivadak élőhelyének növényzetébe.

Többféle méretben kapható, hogy megfeleljen a felhasználók igényeinek függetlenül a vadászati szokásoktól

Mellcsizmáinkat úgy terveztük, hogy egészen a mellkasig szárazon tartsanak nedves környezetben való vadászat során. Dupla méretekben kapható: 40/41 (3,200 kg), 42/43 (3,400 kg), 44/45 (3,620 kg) és 46/47 (3,985 kg).

Jótállás, javítás

Minden mellcsizmánkra 2 év jótállást vállalunk. Annak érdekében, hogy ezt az előnyt hosszú távon kínálhassuk, nem érvényesíthető más célú használat (professzionális horgászat és vadászat) esetén vagy a nem megfelelő használatból vagy karbantartásból származó sérülések esetén (áthaladás tüskés bokrokon és szögesdróton. Hobbi horgászathoz megfelelő. Véletlen szakadás esetén lehetőséged van a mellcsizma megjavítására a belső zsebben található tapaszok segítségével (a ragasztó külön megvásárolható).

Javítás

Szakadás esetén a mellcsizmát megragaszthatod a Caperlan javítókészletével:
https://www.decathlon.hu/p/javitokeszlet-szakadashoz-neopren-mellescsizmahoz/_/R-p-339776?mc=8757294

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Gumi (BR) ILS cipő 100% Poliuretán Bélés 100% Poliamid

Tárolási tanácsok

Száraz, fénytől védett helyen tartandó. A szárításhoz a csizmáknál fogva akaszd fel!

Használatra vonatkozó korlátozások

Hőforrástól távol tartandó!

Tesztek

Nagyköveteink és tesztalanyaink vízivad vadászata során tesztelték ezt a mellcsizmát Észak-Franciaországban, Gironde és Camargue megyében.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Mellcsizma, neoprén - 500-as
Mellcsizma, neoprén - 500-as
Mellcsizma, neoprén - 500-as
Mellcsizma, neoprén - 500-as
Mellcsizma, neoprén - 500-as

Videók

Vélemények

Betöltés...