Melegítőfelső futballozáshoz, Essential, kék

5 490 Ft
8643575

Ez a mérnökeink által tervezett melegítőfelső ideális heti 2 alkalommal történő használatra, edzésre és bemelegítésre.

Útközben, edzésen vagy bemelegítéshez ezt az ESSENTIAL melegítőfelsőt úgy terveztük, hogy védelmet biztosítson a hideggel szemben, a testhezálló szabás és a magas gallér révén.

Szín:

Tengerészkék / Kék

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Szabad mozgás

Testhezálló szabása révén kényelmesen mozoghatsz benne.

Meleg

Sűrű, puha anyaga melegen tart. Magasított gallérja védi a nyakat a hidegtől.

Zsebek

2 cipzáras zsebbel.

Könnyű nyithatóság / zárhatóság

Teljes egészében cipzárral.

Légáteresztés

Légáteresztő anyag. Cipzárral szabályozható szellőzés.

Technikai információ

ESSENTIAL, A LEGJOBB ÁRÚ ÉS TECHNIKAI ALAPDARABOK KOLLEKCIÓJA LABDARÚGÓK SZÁMÁRA

Az ESSENTIAL kollekció férfiak, nők és gyerekek számára is tartalmaz termékeket. Edzésre, bemelegítésre, mérkőzés előtt és után. Emellett a mindennapokban és az utcán is ideális viselet. Letisztult formaterve révén egyesületi játékosoknak és egyéni labdarúgók számára is megfelelő. Ez a kollekció tökéletes az egyszerű, de technikai termékek rajongóinak. Minden megvan benne, a felesleges apró részletek nélkül, hogy a legjobb áron élvezhesd a futballozás örömeit.

ESSENTIAL MELEGÍTŐFELSŐ

Ezt a melegítőfelsőt úgy terveztük, hogy melegen tartson, vastag anyagának és magas gallérjának köszönhetően, amely védi a nyakat. Cipzáras kialakításának köszönhetően egyszerűen felvehető. Két cipzáras oldalzsebbel rendelkezik, hogy felmelegítsd a kezedet vagy benne tárold a kulcsaidat, mobiltelefonodat.

KIPSTA TERVEZÉSI ÉS MÉRNÖKI KÖZPONT, FRANCIA SZAKTUDÁS

Az észak-franciaországi Tourcoingban található KIPSTADIUM a KIPSTA futballtermékek tervezésének és fejlesztésének központja. Textiltervező csapatunk szenvedélyes labdarúgókból áll, termékmenedzserekből, mérnökökből és formatervezőkből, valamint egy terméktanúsító egységből (teszt).
Ezt a francia szaktudást használtuk fel a ruházati termékcsalád tervezéséhez, hogy a lehető legjobb áron kínáljuk a legjobb technológiákat a gyerekek számára.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bordázott anyag 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Elasztán Zseb 100% Polietilén-tereftalát (PET)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Ne hagyd nedvesen egy zárt táskában. Kifordítva, 30°C-on gépben mosható. Nem vasalható.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
9,19 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: C
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet