Árcsökkentés
Lány úszódressz, Lexa Kali
Lány úszódressz, Lexa Kali
Lány úszódressz, Lexa Kali
Lány úszódressz, Lexa Kali

Lány úszódressz, Lexa Kali

6 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 7 990 Ft

8574261

Tervezőcsapataink kifejlesztették ezt az egyrészes úszódresszt azok számára, akik jó tartást és sportos formát keresnek.

Szabad mozgást és jó tartást biztosító, egyrészes úszódresszt keresel? Testhezálló fazonja és elasztikus pántjai révén ez az úszódressz olyan, mint egy második bőr, megakadályozza a víz beáramlását.

Szín:

Tengerészkék / Neon zöld / Rózsaszín

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Klórral szembeni ellenállás

Több mint 200 óra viselet: intenzív használatra ajánlott.

Jó tartás

Keresztezett, vékony vállpántjai nagyon jó tartást garantálnak.

Szabad mozgás

Nyitott fazonú, mind a 4 úszásnemhez szabad mozgást biztosít.

Leírás

Fazon

Hátul keresztezett vállpántok: fontos, hogy az úszódressz legyen kényelmes, hogy szabadon, kellemetlenségek és sérülések nélkül úszhass.
Éppen ezért, a hát kialakításának fontos szerepe van az úszódressz kiválasztásakor. Az X alakú hát kifejezetten ideális úszáshoz. A lapockát szabadon hagyó pántok megfelelő mozgásszabadságot biztosítanak.

Anyag

Mérnökeink egy olyan poliészter alapú szövetet fejlesztettek ki, melyben az elasztán szálat elasztolefin szálra cserélték, így megfelelő rugalmasságot biztosít, kényelmes, és ellenáll a klór roncsoló hatásának. A fonal előnye, hogy gyorsan szárad. További előny: A színeit megtartja, még az élénkek sem fakulnak ki az idő során.

Használat

A haladó szintű úszó általában egy egyesületben edz egy edző irányításával a fizikai állóképességének és a teljesítményének növelése érdekében. Mind a 4 úszásnemet gyakorolja, kiválóan teljesít a fejesugrásoknál, a bukófordulóknál és a siklásoknál.Az egyesület keretein belül részt vesz versenyeken a sportszezon ideje alatt.

AQUARESIST technológia

Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékek nagyon tartósak, ellenállnak a klór roncsoló hatásának. Ezért ajánljuk rendszeresen és intenzíven uszodában edzőknek.

Összehasonlító jelölés a termékek környezetre gyakorolt hatásáról

A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 78% Polietilén-tereftalát (PET), 22% Elasztolefin Harmonikabetét 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Az AQUARESIST védjeggyel ellátott termékeket ciklikusan ismétlődő nyújtással teszteltük 240 órán keresztül, klóros vízzel teli medencében. Ez idő alatt az anyag semmit sem veszített rugalmasságából. A hagyományos úszódresszekkel ellentétben a termék változatlan maradt.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Lány úszódressz, Lexa Kali
Lány úszódressz, Lexa Kali
Lány úszódressz, Lexa Kali
Lány úszódressz, Lexa Kali
Lány úszódressz, Lexa Kali
Lány úszódressz, Lexa Kali
Lány úszódressz, Lexa Kali
Lány úszódressz, Lexa Kali

Vélemények

Betöltés...