Lány balettdressz - 500-as

6 990 Ft

8738986

Kényelmes dressz újrahasznosított pamutból klasszikus baletthez minden tudásszinten.

Az ideális dressz széles pántokkal, különböző szinteken, a kezdőtől a haladóig. Kardigán hatás a háton, elöl húzott, bélelt dressz.

Szín:

Vörös

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

Elasztántartalmú anyaga követi a mozdulatokat.

Jó tartás

Mell alatti vágás a jobb alátámasztás érdekében a gyakorlás során.

Leírás

Környezettudatos eljárással készült balettdressz

A termékbe 84%-ban újrahasznosított poliésztert építettünk be. Mit jelent ez?A termék tervezésekor a technikai jellemzőkön kívül figyelembe vettük a termék környezeti hatását is. Röviden:A poliészter fonal kőolajból készül, így az újrahasznosított poliészter használata a kidobásra ítélt termékek, például a gyártási hulladékok vagy műanyag palackok újrafelhasználását és átalakítását jelenti, ahelyett, hogy új kőolajforrásokat használnánk fel.Így már jobban hangzik, igaz?

Miből áll a klasszikus balettruházat?

A ruházat gyakran kötelezően meghatározott, a balettmester írja elő. Javasoljuk, hogy a ruházat vásárlása előtt egyeztess a stúdióval!
A balettdressz és a harisnya tökéletes ruházat, mivel semmilyen mozdulat közben nem mozdul el. Ha szeretnéd, szoknyával kiegészítheted.
A cipő a balettmester előírása szerint piskóta- vagy csepptalpú legyen!
Mit viselj, hogy melegen tartsad az izmaidat? Kardigánt!

Hogyan válassz balettruhát?

Jelmondatunk: Pontos illeszkedés és kényelem. A dressz és a harisnya ne legyen se túl szoros, se túl bő! A lényeg, hogy örömmel, teljesen szabadon táncolhass benne!
A biztonság kedvéért csinálj pár mozdulatot a próbafülkében: emeld fel a karodat, hajolj előre! A ruha nem mozdulhat el.
A szoknya nem kötelező eleme a ruházatnak, csupán kiegészítő! A derékon kell viselni, és fontos, hogy kövesse a mozdulatokat.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 84% Polietilén-tereftalát (PET), 16% Elasztán Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Elasztán

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Képek

Lány balettdressz - 500-as
Lány balettdressz - 500-as
Lány balettdressz - 500-as

Videók

Vélemények

Betöltés...