KERÉKPÁROS HOSSZÚ UJJÚ ALÁÖLTÖZET, szürke

11 990 Ft
8549830

Ősszel és télen véd a hidegtől országúti kerékpározás vagy MTB-ozás közben.

Intenzív edzés télen? Az aláöltözet kiválóan elvezeti az izzadságot edzés közben, miközben véd a hideg ellen.

Szín: Sötétszürke / Sötétszürke / Sötétszürke
Méret: Méretválasztó

Termékelőnyök

Izzadság-elvezetés

Anyaga kivezeti az izzadságot, kellemesen melegen tart.

Meleg

Hőtartó és megakadályozza a hidegérzetet a kerékpáron.

Rugalmas anyag

Nagyon rugalmas anyag, testhez tapad. Slim szabásvonal.

Technikai információ

Race aláöltözet

A RACE téli aláöltözet megfelel a téli intenzív edzésekkel szemben támasztott követelményeknek. Az aláöltözet legnagyobb előnye, hogy csökkenti az izzadást és a test felmelegedését. Minden melegedő zónába mikro perforációkat helyeztünk el az izzadság vízgőz formájában való elvezetésére, így elkerülhető, hogy az anyag magába szívja az izzadságot.
Emellett a poliamid anyaga csökkenti a szagokat.

Használati tanácsok

A hideg idős ruházatra vonatkozó tanácsok eléggé összetettek, mert a hidegérzete mindenkinek más.
Viszont két tanács mindenkire vonatkozik:
- ne halmozd a rétegeket, nem fog jobban védeni a hidegtől, csak kényelmetlen lesz használat közben.
- országúti kerékpározásnál nem baj, ha kicsit fázol, amikor elindulsz, az első pár pedálozásnál hamar bemelegszel, így kényelmesen kerékpározhatsz anélkül, hogy túl meleged lenne.

Az ideális társítás

Általában egy aláöltözet a téli felső alá ideális a legtöbb esetben. Jól véd a hidegtől, miközben elvezeti az izzadságot.
Egy hosszú ujjú mez pluszban a fázósak számára, de ez már csökkenti az izzadság elvezetést. Inkább vastagabb kerékpáros felsőt válassz, mint több réteget.

Essential, Training és Race választék

3 téli aláöltözet választék létezik a Van Rysel kínálatában.
Essential : a legmelegebb termékek, alacsony intenzitású mozgáshoz, amely nem igényel fokozott izzadság elvezetést és hőmérséklet szabályozást. Training : tökéletes egyensúly a hőtartás és az izzadság elvezetés között.
Race : tökéletes egyensúly a hőtartás és a légáteresztés között. A cél nem az, hogy elvezessük az izzadságot, hanem, hogy csökkentsük azt.

KÖRNYEZETBARÁT GYÁRTÁS

Az aláöltözet egy átdolgozott tervezés eredménye, a cél az volt, hogy 30%-kal csökkentsék a CO2 kibocsátást az előző modellhez képest úgy, hogy a fonalat közvetlenül annak forrásánál festik (Dope Dye).

Terméktesztek

A lille-i BTWIN központban tevékenykedő termékfejlesztő csapatunk folyamatosan törekszik vásárlóink kényelmének növelésére. Úgy fejlesztjük termékeinket, hogy teljes mértékben megfeleljenek a felhasználók igényeinek.
Ezt követően a terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetekben tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.

Tisztítási tanácsok

Mosógépben 30 °C-on mosható. Szintetikus programon. Kifordítva. Kevés mosószerrel. Öblítőszer nélkül. Vállfán, jól szellőző helyen gyorsan szárad. GÉPBEN NEM SZÁRÍTHATÓ! Vegytisztítani nem ajánlott! KLÓRTARTALMÚ SZER NÉLKÜL. RADIÁTORON NEM SZÁRÍTHATÓ!

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 97% Poliamid, 3% Elasztán

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek

KÖRNYEZETI HATÁS

co2-impact-cover
A termék ökológiai lábnyoma :
5,55 kg CO2e
1 kg CO2e 5 km megtételét jelenti egy benzinüzemű autóban (az ADEME Carbone© bázisa szerint).
Mit jelent a karbonlábnyom? Minden termékünk környezeti hatását felmérjük. Az életciklusuk minden szakaszában: a nyersanyag kitermelésétől a feldolgozóüzembe való szállításon, az átalakításon, a gyártáson, a késztermék szállításán keresztül a felhasználásig és az életciklus végéig. Tudj meg többet
environmental-score-cover
A termék környezetvédelmi besorolása: B
environmental-score
Mi az a környezetvédelmi besorolás? A termék értékelése A és E jelölés között, amely lehetővé teszi az azonos kategóriájú modellek környezeti hatásainak összehasonlítását. Figyelembe veszi a termék környezetre gyakorolt hatását a gyártástól az élettartam végéig. Pl. üvegházhatású gázok kibocsátása, a természeti erőforrások kimerülése, a levegő és a víz terhelése. Tudj meg többet