Kerékpáros computer GPS Edge 830

139 990 Ft

8617927

Az Edge 830 kerékpáros computer dinamikus teljesítmény- és adatkövetést biztosít a fejlődéshez. Érdekel?

Tekerj úgy, mintha ismernél minden kanyart és minden emelkedőt. Találd meg a régió sportolói által leginkább használt útvonalakat. Üzemideje max. 20 óra.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Az eredmények mérése

Időtartam, távolság, sebesség, emelkedő és pozíció. Pulzusmérés és navigáció.

Hatékonyság

Érintőképernyő

Irányíthatóság

Térkép navigáció és útvonaltervezés.

Szinkronizálhatóság

Bluetooth csatlakozás.

Üzemidő

Üzemideje max. 20 óra.

Edzésprogram

Edzésbeállítás és követés.

Könnyen olvasható

2,6-os színes, 246 × 322 pixeles képernyő.

Vízállóság

Vízhatlanság: IPX7.

Leírás

CLIMBPRO funkció: oszd be az erődet!

Egy útvonal követése közben mutatja a fennmaradó távolságot és az emelkedő meredekségét. Így jobban fel tudod mérni az aktivitás intenzitását és jobban be tudod osztani az erődet.

A fejlődés és az edzés-státusz dinamikus követése

Szerezz be több információt arról, ahogyan a tested reagál az edzésre. Kövesd a VO2 max-ot, a regenerációhoz szükséges időt, az edzés nehézségét, a célt és másokat.
Hatékonyak az edzéseid? Használd ki a legutóbbi edzések és teljesítménymutatók automatikus értékelését, hogy megtudd, hogy az edzésed hazákony, optimáls szinten van vagy túl intenzív.

Okos computer: értesítések, CONNECT IQ, szinkronizálás a GARMIN CONNECT-el

A kompatibilis telefonnal való összepárosítás után emaileket, üzeneteket és értesítéseket kaphatsz közvetlenül az Edge computerre.

Tölts le adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.

A Garmin Connect alkalmazást egy nagyszámú, aktív közösség használja, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is csatlakozzanak, részt vegyenek a kihívásokban és megosszák az edzéseiket a közösségi oldalakon.

Dinamikus kerékpározás

Használd ki azokat a fejlett mutatókat, amelyek információt adnak a teljesítményed fejlődéséről az olyan változó feltételek mellett, mind a kerékpár konfiguráció vagy pozíció, az útvonal időtartama...stb. Ments el minden részletet a MTB kerékpározásodról, úgymint az ugrások számát és azok távolságát, és a levegőben töltött időt.

Haladó edzések

Szinkronizáld az edzéseid a TrainingPeaks® felületre és a Garmin Connect™ felületre, majd közvetlenül az Edge-re. Előre láthatod a heti következő edzéseket, így könnyedén kezdhetsz neki, ha szükséges.

Népszerű TRENDLINE útvonal szerkesztő

A kerékpárosok által feltöltött útvonalak több millió kilométereit felhasználva, az Edge 830 a legjobb útvonalat ajánlja neked a leggyakrabban használt utak és ösvények közül.
Az előző modellhez képest kétszer gyorsabb útvonal kalkuláció funkciónak köszönhetően kevesebbet kell várnod és többet tekerhetsz.

TRAILFORKS alkalmazás és FORKSIGHT mód

Töltsd le a Trailforks alkalmazást a Connect IQ Store-ból és oldd fel az Edge-en a térképi tartalmakat, beleértve az utak állapotát, a heatmaps-okat és még sok minden mást.
A Trailforks alkalmazás automatikusanmutatja a következő elágazásokat, valamint a helyed az úthálózatban.

Navigáció: Garmin térkép, hangvezérlés, visszatérés a kiindulóppontra

Használd az előre letöltött térképeket, amelyek információt szolgáltatnak a magassági adatokról, a látnivalókról, és segítségével címeket kereshetsz.
A részletes navigációnak köszönhetően sosem tévedsz el, egy értesítéssel jelzi a következő irányváltást.
Az Edge 830 segít visszatalálni a jó útra, ha egy kicsit eltávolodsz attól és elnavigál a kiindulópontra, ha hamarabb szeretnél visszatérni.

Magassági és hővel való akklimatizálódás

Vedd fel a harcot a környezettel!Ismerd meg, hogyan reagál a tested a különböző körülményekre, a magassági és hővel való akklimatizálódás adatoknak köszönhetően.

Nagyobb akkumulátor üzemidő

Akár 20 óra üzemidő GPS használattal és 40 óra a Garmin Charge™ külső akkumulátorral (nem tartozék) vagy gazdaságos üzemmódban.

VEDD KOMOLYAN A BIZTONSÁGOT

VARIA kompatibilis :
Társítsd az Edge 830 készüléket a Varia hátrafelé néző radarral és fénnyel, hogy jobban láss és látható legyél.

BALESET ÉRZÉKELÉS Az Edge automatikusan elküldi a helyet az előre megadott vészhelyzeti kapcsolatoknak, ha balesetet érzékel.
RIASZTÁS A PIN-kóddal védett kerékpárriasztó értesítést küld az okostelefonodra, ha megmozdítják a kerékpárt, amikor távol vagy tőle.
CSOPORTOS ÜZENET Tartsd a kapcsolatot a barátaiddal menet közben.

A SHIMANO STEPS ELEKTROMOS KERÉKPÁROKKAL KOMPATIBILIS

Megjeleníti az elektromos kerékpár képernyőjét és adatmezőit, valamint értesítéseket, és rendszer figyelmeztetéseket. Láthatod a rásegítési szintet, a fokozatot és az akkumulátor töltöttségét és más adatokat.

A dobozban

A készülék kizárólag:
Edge 830
Standard tartó
Első tartó
Rögzítő
USB kábel
Használati útmutató

Technikai adatok

Az összes technikai információt itt találod: https://buy.garmin.com/fr-FR/FR/p/621232#specs

Vélemények

Betöltés...