Jóga meditációs párna, henger alakú, ecodesign

14 990 Ft

8649130

Henger alakú párna, mely segíti a lazítást és a nyújtást.

A bolster (hengerpárna) ideális kiegészítő egy mély relaxációs foglalkozáson, de egyes jóga órákon (Hatha, Yin, regeneráló) is kiválóan használható. Add át magad a jóga foglalkozások jótékony hatásának, és nyisd ki a szívcsakrádat (Anahata).

Szín:

Szürkéskék

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Könnyű szállítás

Hordpánttal szállítható, felakasztható.

Könnyű karbantartás

Levehető és kézzel mosható pamut párnahuzat. Fektetve szárítsd!

Leírás

Mire való a hengerpárna?

A párna segít a megfelelő testtartás felvételében és a gerincoszlopra nehezedő nyomás csökkentésében. Erős jógahenger, segíti a vállak és a vállöv nyitását. Testalkattól függetlenül bárkinek ajánljuk, kialakításának köszönhetően ugyanis bármely morfológiához jól alkalmazkodik. A párna az egész foglalkozás alatt használható.A test támaszaként szolgál, jól tartja például a hasat a születés előtti jógában. A testsúlyod egyenletes elosztása a párnán segít az ászanák minél hosszabb ideig történő kitartásában.

Mik a méretei? Mekkora a súlya?

60 cm hosszú és 25 cm átmérőjű. Súlya 3 g.

Párnahuzat

A párna huzata újrahasznosított anyagból készül. Ezáltal kevesebb ruhának kell hulladékként végeznie. Fontos továbbá, hogy az újrahasznosított pamut előállításához jóval kevesebb nyersanyagot (vizet) kell felhasználni a hagyományos vagy biogazdaságból származó pamuthoz képest. Így tehát egy remek fenntartható megoldásról beszélhetünk.

Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?

Csapatunkban megtalálható a kezdő jógázó, de a jógaoktató is. Szenvedélyünk a jóga. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. Jóga csapatunkkal közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Töltet 100% PolyEthyleneTerephatalate Recycled (RPET) Külső réteg - Másodlagos bélés 70% Pamut, 30% Pamut (újrahasznosított)

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Képek

Jóga meditációs párna, henger alakú, ecodesign
Jóga meditációs párna, henger alakú, ecodesign
Jóga meditációs párna, henger alakú, ecodesign

Vélemények

Betöltés...