Jóga- és meditációs párna (Zafu), kerek alakú

11 990 Ft

8676351

Újrahasznosított anyagból készült párna, amely segít felvenni a megfelelő pozíciót jógázás és/vagy meditáció közben.

A zafu megemeli a medencét, így a térdek érintik a talajt, a gerincoszlop megemelkedik, a hát nem feszül. A jóga és a meditáció nélkülözhetetlen kelléke.

Szín:

Zöld

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Könnyű karbantartás

Levehető és kézzel mosható pamut párnahuzat. Fektetve szárítsd!

Könnyű szállítás

Hordpánttal szállítható, felakasztható.

Leírás

Mire jó a zafu párna?

A párna segít a helyes testtartás felvételében és az esetleges hátfájdalmak elkerülésében. Kialakításának köszönhetően könnyen felveszi az ágyéki ívet és ezáltal segíti a légzést. Keresztbe tett lábtartásban a párna lehetővé teszi, hogy a térdeid a talajjal érintkezzenek és ezáltal természetes görbületet vegyen fel a gerincoszlop. Lótuszülés pozícióban pedig a testhelyzet kitartásában nyújt kellő támaszt, így még jobban magadra tudsz hangolódni.

Mik a méretei? Mekkora a súlya?

A zafu 35 cm átmérőjű, 18 cm magas. Súlya 1,5 g.

Párnahuzat

A párna huzata újrahasznosított anyagból készül. Ezáltal kevesebb ruhának kell hulladékként végeznie. Fontos továbbá, hogy az újrahasznosított pamut előállításához jóval kevesebb nyersanyagot (vizet) kell felhasználni a hagyományos vagy biogazdaságból származó pamuthoz képest. Így tehát egy remek fenntartható megoldásról beszélhetünk.

Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?

Csapatunk tagjai, a kezdőtől a jógaoktatóig, mindannyian szeretünk jógázni. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. Jóga csapatunkkal közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Töltet 100% PolyEthyleneTerephatalate Recycled (RPET) Fő anyag 70% Pamut, 30% Pamut (újrahasznosított)

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...