Babacipő, kényelmes, légáteresztő - 550-es, I MOVE

6 990 Ft

8524743

Ideális cipő a gyermek lábára 25-ös mérettől. A babák pici, párnás lábára az I LEARN modell kapható 20-24-es méretben.

A kicsik lábához adaptált könnyű cipő: maximális rugalmasság és tartás. A kivehető talpbetét segít a megfelelő méret kiválasztásában.

Szín:

Világos rózsaszín / Világos rózsaszín / Tengerészkék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

A motoros képességek fejlődésének támogatása

Igazodik a gyermek lábfejének mozgásához és természetes fejlődéséhez.

Légáteresztés

A cipő felső része jól szellőzik.

Rugalmasság

A talp első részén lévő hajlításkönnyítő barázdáknak köszönhetően rugalmas.

Jól tart

Merev támasz a sarokrészen a lábfej hátsó részének tartásához.

Egyszerű használat

Javaslat: Vedd ki a talpbetétet és ellenőrizd le, hogy megfelelő-e a méret!

Tapadás

Csúszásgátló talpa nem hagy nyomot a padlón.

Leírás

A gyerekek lábfejéhez adaptált cipők:

1 és 6 éves kor között a láb fontos szerepet tölt be a gyermek fejlődésében és növekedésében. Cipőink megfelelnek a gyermek lábfejével kapcsolatos különleges elvárásoknak.

Melyik cipőt válasszam a gyerekemnek?

1 - 2 éves korban (20 - 24-es méret): a gyaloglás felfedezése. A lábfej ilyenkor kerek, lapos és párnás: az I LEARN cipőink nagyon rugalmasak, hogy segítsék a lábfej természetes fejlődését. 3 - 6 éves korban (25 - 30-as méret): a gyaloglás, futás és ugrálás javulása. A lábfej erősödik, vékonyodik, kialakul a lábboltozat: az I MOVE cipőink rugalmasak és tartják a sarkat.

Az 3 - 6 éves gyerek lábfejének jellemzői:

Egy 3-6 éves gyereknek, aki fut és ugrándozik, olyan cipőre van szüksége, amely védi a lábat és nagy mozgásszabadságot biztosít. a Domyos I MOVE cipői nagyobb tartást biztosítanak a lábfej hátsó részén. Vagyis a gyermek ebben az életkorban fejlődik (méret és súlygyarapodás), fizikai aktivitása növekszik (intenzitásban és időtartamban). Tehát nagyobb tartásra és védelemre van szüksége.

A megfelelő méret kiválasztása

Nagyon könnyen ellenőrizheted a méretet: Vedd ki a belső talpat és helyezd a talajra. Helyezd rá a gyermek lábát, a sarok legyen a kiindulópont. Hogyha elérnek a lábujjak a vonalig, akkor ez a megfelelő méret. Gyakran ellenőrizd a lábméretet, mert 1-3 éves korban a legnagyobb a gyermek lábfejének növekedése. Nézd meg a weboldalunkon a "Melyik méretet válasszam?" menüpontban.

Lábboltozat vagy sem?

Életünk kezdetén természetesen lapos a lábfejünk. Onnantól kezdve, hogy megtanulunk járni, elkezdenek megerősödni a lábfej izmai és kialakul a lábboltozat. Emiatt nem szükséges lábboltozat részt beletenni a babacipőkbe (kivéve ha egészségügyi szakember javasolja).

A fizikai aktivitás előnyei a legfiatalabb kortól.

A rendszeres fizikai aktivitás nagyon hasznos már a legfiatalabb kortól a gyermek fizikai és intellektuális fejlődése szempontjából. Az egészséges életvitel elsajátítása csökkenti az egészségügyi problémákat az élet során. Emellett a csoportos fizikai aktivitás segíti a gyermek szociális integrációját és személyiségének kialakulását.

Fizikai és intellektuális előnyök

Melyek a fizikai előnyei? A motorikus és fizikai készségek fejlesztése. Növekedés fejlődése. Véd az elhízástól. Melyek az intellektuális előnyök?Önbizalom elsajátítása. Csoportba való beilleszkedés elsajátítása. Iskolai sikerek elérése. Segít levezetni a stresszt és a szorongást.

A gyakorlat

Ismered a babatornát?10 hónapos kortól 6 éves korig ajánlott, ez egy játékos tornagyakorlatokból álló, speciális képességfejlesztő pályán végzett fizikai aktivitás. A babatorna segít a gyermeket motoros készségeinek felfedezésében és fejlesztésében.
Ez minden sport alapja.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 100% Gumi Felsőrész 60% Polietilén-tereftalát (PET), 40% Poliuretán Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Nedvességtől, napfénytől védett, száraz és jól szellőző helyen tárolandó.

Tesztek

Minden Domyos babacipőt laboratóriumban teszteltek (tapadás, ellenállóság). Emellett termékeink megfelelnek a Decathlon toxikológiára vonatkozó előírásainak.
Minden Domyos babacipőnket babatornán teszteltük használat közben.

Jóváhagyta

Ortopédus. A kutatás-fejlesztés részlegünk egy biomechanikai mérnöke mutatta be nekünk milyen hatással van a cipő a gyermek járásának kialakulására az első években.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosható.

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...