Babacipő, 500-as, I LEARN, 20-24-es méret, sötétkék

5 990 Ft

Cipő a járás megtanulásához. 20-24-es méretben az apró, gömbölyű lábakra. A nagyobbaknak az "I MOVE" modell a megfelelő.

A kicsik lábához adaptált könnyű cipő: maximális rugalmasság és tartás. A kivehető talpbetét segít a megfelelő méret kiválasztásában.

Szín: Tengerészkék / Világoskék
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

A motoros képességek fejlődésének támogatása

Igazodik a gyermek lábfejének mozgásához és természetes fejlődéséhez.

Rugalmasság

A hajlításkönnyítő barázdáknak köszönhetően rugalmas külső talp.

Légáteresztés

A cipő felső része jól szellőzik.

Jól tart

A sarkat jól tartja a magasított hátsó talprész.

Tapadás

Csúszásgátló talpa nem hagy nyomot a padlón.

KÉPEK

Babacipő, 500-as, I LEARN, 20-24-es méret, sötétkék
Babacipő, 500-as, I LEARN, 20-24-es méret, sötétkék

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

A gyerekek lábfejéhez adaptált cipők:

1 és 6 éves kor között a láb fontos szerepet tölt be a gyermek fejlődésében és növekedésében. Cipőink megfelelnek a gyermek lábfejével kapcsolatos különleges elvárásoknak.Egy biomechanikai mérnök is segítségünkre volt a tervezésben.

Melyik cipőt válasszam a gyerekemnek?

1 - 2 éves korban (20 - 24-es méret): a gyaloglás felfedezése A lábfej ilyenkor kerek, lapos és párnás: az I LEARN cipőink nagyon rugalmasak, hogy segítsék a lábfej természetes fejlődését. 3 - 6 éves korban (25 - 30-as méret): a gyaloglás, futás és ugrálás javulásaA lábfej erősödik, vékonyodik, kialakul a lábboltozat:az I MOVE cipőink rugalmasak és tartják a sarkat.

Az 1- 2 éves gyerek lábfejének jellemzői:

A lábnak a fejlődéséhez nincs szüksége cipőre. Viszont fontos, hogy a hideg, a csapadék, a becsapódás ellen védje a cipő a lábat kívül és belül. Az I LEARN Domyos cipő megadja azt a védelmet az 1-2 éveseknek, amire szükségük van, meghagyva a láb szabad mozgását.A cipő rugalmassága biztosítja a láb természetes fejlődését, a vékony és nagyon rugalmas talp pedig hasonlít ahhoz, mintha mezítláb gyalogolna.

A megfelelő méret kiválasztása

Nagyon könnyen ellenőrizheted a méretet: Vedd ki a talpbetétet és helyezd a talajra helyezd rá a gyermek lábát, a sarok legyen a kiindulópontHogyha elérnek a lábujjak a vonalig, akkor ez a megfelelő méret.Gyakran ellenőrizd a lábméretet, mert 1-3 éves korban a legnagyobb a gyermek lábfejének növekedése. Nézd meg a weboldalunkon a "Melyik méretet válasszam?" menüpontban

Lábboltozat vagy sem?

Életünk kezdetén természetesen lapos a lábfejünk. Onnantól kezdve, hogy megtanulunk járni, elkezdenek megerősödni a lábfej izmai és kialakul a lábboltozat. Emiatt nem szükséges lábboltozat részt beletenni a babacipőkbe (kivéve ha egészségügyi szakember javasolja)

A fizikai aktivitás előnyei a legfiatalabb kortól

A rendszeres fizikai aktivitás nagyon hasznos már a legfiatalabb kortól a gyermek fizikai és intellektuális fejlődése szempontjából. Az egészséges életvitel elsajátítása csökkenti az egészségügyi problémákat az élet során. Emellett a csoportos fizikai aktivitás segíti a gyermek szociális integrációját és személyiségének kialakulását.

Fizikai és intellektuális előnyök

Melyek a fizikai előnyei?A motorikus és fizikai készségek fejlesztése. Növekedés fejlődése. Harc az elhízás ellen. Melyek az intellektuális előnyök?Önbizalom elsajátítása. Csoportba való beilleszkedés elsajátítása. Iskolai sikerek elérése. Segít levezetni a stresszt és a szorongást.

A gyakorlat

Ismered a babatornát?10 hónapos kortól 6 éves korig ajánlott, ez egy játékos tornagyakorlatokból álló, speciális képességfejlesztő pályán végzett fizikai aktivitás.A babatorna segít a gyermeknek a motorikus képsségei felfedezését különböző gyakorlatok által. Ez minden sport alapja.

A babatorna előnyei

A babatorna elősegíti a kicsik pszichomotoros fejlődését, különösen a mozgást, a koordinációt és az egyensúlyt.Megtartani az egyensúlyt a pályán, ugrálni, gurulni, mászni, ezen gyakorlatokon keresztül sajátítja el a gyermek az önállóságot és az önbizalmat.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Alsó rész 100% Gumi Felsőrész 60% Poliészter, 40% Poliuretán Belső rész 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Nedvességtől, napfénytől védett, száraz és jól szellőző helyen tárolandó.

TESZTEK

Minden Domyos babacipőt laboratóriumban teszteltek (tapadás, ellenállóság). Emellett termékeink megfelelnek a Decathlon toxikológiára vonatkozó előírásainak.Minden Domyos babacipőnket babatornán teszteltük használat közben.

Jóváhagyta

Ortopédus. A kutatás-fejlesztés részlegünk egy biomechanikai mérnöke mutatta be nekünk milyen hatással van a cipő a gyermek járásának kialakulására az első években.

Mosási tanácsok

Kézzel mosható.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK