Hátizsák túrázáshoz MH500, 30 literes, khaki

26 990 Ft
963054

A Mont Blanc lábánál dolgozó csapatunk rendszeres hegyi túrázáshoz tervezte ezt a kényelmes, jól szellőző hátrésszel rendelkező hátizsákot.

A testalkatodtól függően 2 méretet kínálunk: 170 cm alatt (S-es méret)/170 cm vagy efölött (L-es méret).A kulacsok eléréséhez nem kell levenned a hátizsákot.

Szín:

Khaki / Sötétzöld

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Kényelem

Előformázott öv, állítható szivacspántok. Hüvelykujj-pihentető.

Szellőzés

Hálós hátrész (AirCooling) az izzadság szabályozására.

Tárhely

30 l / Méretek: M: 63 cm, Sz: 30 cm; M 23 cm Kézipoggyász méret.

Több rekeszes tárolás

9 zseb, ebből 2 a kulacsnak,1 víztasak rekesz,2 széles deréköv

Védelem

Vízlepergető anyag, a zsák aljába beépített esőhuzat.

Könnyű nyithatóság / zárhatóság

Oldalsó cipzárazott nyílás a táska fő rekeszéhez.

Könnyű súly

30 l: csak 1200 g az S-es méret, 1300 g az L-es

Tartós használat

10 év jótállás.

Hasonló termékek

Képek

Hátizsák túrázáshoz MH500, 30 literes, khaki
Hátizsák túrázáshoz MH500, 30 literes, khaki
Hátizsák túrázáshoz MH500, 30 literes, khaki

Technikai információ

10 év jótállás.

Fontos számunkra a kopásállóság, azért, hogy a hátizsák tartós legyen. A K+F részleg, a Quechua kutatásért és a termékek jóváhagyásáért felelős partner részlege teszteket végez (anyag, varrások, végtermék) a hátizsák öregedését szimulálva. Eredményei alapján a Quechua 10 év jótállást vállal a tesztelt hátizsákokra, amely a vásárláskor kapott pénztári blokkon feltüntetett időponttól lép életbe.

NE DOBJUK KI, JAVÍTSUK MEG!

Termékeink megfelelnek hegyi túrázáshoz.
Idővel, ahogy hordod, elöregszik, bizonyos részei elhasználódnak vagy elromlik. A javítás megkönnyítéséhez javasoljuk a "Hátizsák kiegészítők" részlegen található csatokat és mellhevederket. Ne dobjuk ki, javítsuk meg!

MI A KÜLÖNBSÉG AZ ELŐZŐ MH500-AS MODELLHEZ KÉPEST?

A hátizsák hátrészét teljesen átalakítottuk a nagyobb kényelem érdekében: a kerettel rendelkező feszes háló nagyobb helyet biztosít a hátad és a hátizsák között, így kevésbé lesz nedves a hátad. A hátrészen használt mesh háló szintén puhább, mint az előző modellen lévő. Emellett ez az új modell 2 méretben kapható.
A csípőnél lévő 2 zseb tágasabb és rugalmasabb és a kulacsok is jobban hozzáférhetőek az oldalán.

MIÉRT KAPHATÓ 2 MÉRETBEN?

Terepen, különböző testalkatú túrázókkal végzett teszteket követően észrevettük, hogy a 20-40 literes hátizsákok esetében a kényelem a hátizsák magasságával volt összefüggésben: az alacsonyabb embereknek a kisebb, míg a magasabbaknak a nagyobb hátrésszel rendelkező hátizsák volt a kényelmesebb. Ezért minden modellt 2 méretben áruljuk.

Folyadékpótlás

1, 2 vagy 3 literes víztasak tehető bele. Ne feledd azonban, hogy minél nagyobb a zseb, annál több helyet foglal más holmik kárára. Az oldalsó zsebekbe maximum 1 literes kulacs tehető.

MIÉRT NARANCSSÁRGA SZÍNŰ AZ ESŐHUZAT?

Szándékosan választottuk ezt a színt, mert úgy gondoljuk, hogy fontos, hogy probléma vagy köd esetén látható maradj a hegyekben. A narancssárga szín előnye, hogy helikopterből is látható.
Országúton is jól látható, ha esetleg kerékpározáskor használod.

KÉZIPOGGYÁSZ

Ha repülőgéppel utazol, a kézipoggyász méretei: 55x35x25 cm maximum (figyelem, ez légitársaságoktól függően változhat).
Vagyis ez a hátizsák felvihető a repülőgépre, ha nem pakolod meg túlságosan.

Hogyan pakolj a hátizsákba?

A hátizsák aljába az alváshoz szükséges felszerelésed helyezd, a hátadhoz közel pedig a nehezet.A víztasakot a neki megfelelő rekeszbe tedd.
A zsák tetejére az esőkabátot és a polár pulóvert.
A zsebekbe tedd a naptejet, térképet, sapkát és napszemüveget.A müzliszeleteket és a telefont a legkönnyebben elérhető derékövbe tedd.
A hátizsák aljára egy sátrat rögzíthetsz a pántokkal.

Hogyan állítsd be a hátizsákot?

1 - Engedd ki a hevedereket (vállpántok, öv, teheremelő hevederek)! 2 - Vedd fel a hátizsákot!
3 - Helyezd az övet a derekadra és szorítsd meg.4 - Ezek után húzd meg a vállpántokat! 5 - Végül állítsd be a teheremelő hevedereket is úgy, hogy kényelmes legyen!

A HÁTIZSÁK TISZTÍTÁSA

Javasoljuk, hogy mosd ki a hátizsákot.Használj langyos szappanos vizet és egy kefét, különösen a testtel érintkező részeken (pántok, hátrész, mellheveder), ahol a legjobban izzadsz.
Ez a legjobb módja annak, hogy megőrizzük a tulajdonságait, különösen a vízlepergetést.
Ezután langyos vízzel alaposan öblítsd le és szárítsd meg napfénytől védett, száraz helyen (nem radiátoron).Száraz helyen tárold!

KÖRNYEZETTUDATOS ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezettudatos, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezettudatos gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

A TERMÉKEK TERVEZÉSE: SZAKÉRTELMÜNK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

HONNAN SZÁRMAZNAK AZ MH500 HÁTIZSÁKOK?

A terméket Franciaországban, a Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd beszállítóink Kínában és Vietnamban gyártották.
Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek a hátizsákok gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Munkakörülmények a gyártó országokban

Garantáljuk, hogy beszállítóink betartják az etikai kódexet, akik gyakran jelen vannak a fejlődő országokban, ahol jelenlétünk elősegíti a munkahelyteremtést. Az auditoknak és a helyi csapatoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a munkavállalók a tiszteleten, az emberek fejlődésén és a környezet megőrzésén alapuló minőségi munkakörnyezetben részesülnek.

Videók

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 88% Polietilén-tereftalát (PET), 12% Poliuretán Bélés 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Poliuretán Zseb 85% Poliamid, 15% Elasztán Hát anyaga 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 85% Polietilén-tereftalát (PET), 15% Poliuretán Pánt 100% Polietilén-tereftalát (PET)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

Esőben használd az esőhuzatot.

TESZTEK

A Lille-ben található Decathlon Sportslab laboratórium hozzájárul a Quechua termékek innovációjához és fejlesztéséhez.
4 téma köré csoportosul, ahol mindnek megvan a maga helye és technológiai eszköze:
Morfológia (különösen a 3D analízisnek köszönhetően)
Mozgástudományok
Termikus kényelem (négy klímakamrában)
Viselkedési és érzékszervi tudományok
+ a termékkel kapcsolatos teszt sajátossága (pl. zuhanyteszt, stb.)

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...