Ecodesign
Hátizsák Essential 24 l, fekete
Hátizsák Essential 24 l, fekete
Hátizsák Essential 24 l, fekete
Hátizsák Essential 24 l, fekete
Hátizsák Essential 24 l, fekete
Hátizsák Essential 24 l, fekete
Hátizsák Essential 24 l, fekete
Hátizsák Essential 24 l, fekete

Hátizsák Essential 24 l, fekete

5 990 Ft
8641002

Az ESSENTIAL 24 literes hátizsákot az alapvető sportfelszerelés és hétköznapi holmik szállítására fejlesztettük ki.

Praktikus hátizsákot keresel? A 24 literes ESSENTIAL táska praktikus elosztású, hogy a hétköznapi holmikat és a legfontosabbakat magaddal vihesd az edzésre.

Szín:

Sötétszürke / Fekete

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Termékelőnyök

Tárhely

Méretek: 46 x 32 x 14 cm | 24 literes űrtartalom | Kézipoggyász méret.

Több rekeszes tárolás

6 zseb: 1 fő rekesz, 1 elülső zseb, 1 cipőtartó zseb és egy kulacstartó zseb.

Tartós használat

A súlynak és a kopásnak ellenálló anyag. Jerk teszttel ellenőrzött termék.

Kényelem

Állítható vállpántok és bélelt hát.

Eco design

31%-kal alacsonyabb a környezeti hatás: csak minden második szálat festettük meg

Képek

Hátizsák Essential 24 l, fekete
Hátizsák Essential 24 l, fekete
Hátizsák Essential 24 l, fekete
Hátizsák Essential 24 l, fekete

Technikai információ

Kialakítás

Sok játékos szembesül ugyanazzal a problémával a táska bepakolása során: hogyan különítse el a piszkos cipőt a ruházattól és a többi felszereléstől? Ezért az Essential sporttáskát egy különálló cipőtartó zsebbel láttuk el, hogy megoldást kínáljunk erre a kérdésre. Belül egy külön zseb a laptop számára is megtalálható. Oldalsó zsebeibe személyes tárgyaidat és a kulacsodat helyezheted.

Kényelmes szállítás

Ha gyalog vagy kétkeréken közlekedsz, szükséged lesz egy kényelmes hátizsákra, ezért íves kialakítású vállpántokat kapott, amelyek jobban illeszkednek a férfi és női testformához.

Környezetbarát előállítás - kéttónusú festés

Az anyagok festése sok vizet igényel, így a festékfürdők nagy mennyiségű használt vizet termelnek. Hogy csökkentsük ezt a környezeti hatást, csak minden második fonalat festünk meg, ezáltal csökkentjük a vízfogyasztásunkat és a vízkészletekre gyakorolt hatásainkat. A táska belseje kéttónusú anyagból készült (egy festett és egy nem festett szál), ami lehetővé tette, hogy 31%-kal csökkentsük a CO² hatást.

Az Essential 24 l sporttáska zsebei

A táskában külön tárolhatod a sportfelszerelést az egyéb holmidtól.6 funkcionális zsebbel rendelkezik, ebből egy rekesz ideális a ruházatnak, egy a cipőnek, két zseb a kulacsnak, egy zseb dokumentumoknak vagy laptopnak, egy zseb a személyes tárgyaknak, mint a mobil.

Kézipoggyász

Ez a poggyász megfelel a légiközlekedési szabványoknak (IATA), és kézipoggyászként használható repülőgépes utazás közben. Javasoljuk, hogy a kézipoggyászok súlyára és méretére vonatkozó, érvényben lévő korlátozások megismeréséhez fordulj a légitársaságodhoz!

ESSENTIAL termékcsalád

Mindegy, hogy amatőr vagy profi játékosunk vagyunk-e, a sportfelszerelésünket mindig cipelni kell napközben, utazás során. Ezért alkottuk meg az ESSENTIAL termékcsaládot, amely különféle módon hordható táskákat tartalmaz, nélkülözhetetlen zsebekkel a tiszta és piszkos ruházat elkülönítéséhez. Alapvető funkciókkal és egyszerű vonalakkal rendelkeznek, praktikusak és tartósak.

Méretek és súly

Méret: 46 x 32 x 14 cm.
Súly: 345 g

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Hab 100% Magas sűrűségű polietilén (HDPE) Bevonat 100% Poliuretán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Nedvességtől védve tárolandó.

TESZTEK

A Kipstánál és a Decathlonnál elkötelezettek vagyunk a termékek tartóssága mellett. Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezek közül a tesztek közül a rántási teszt a terhelés ellenőrzésére szolgáló (ismételt igénybevételek 10 000 ciklusig), a szöveten és az alkatrészeken végzett szakítószilárdsági vizsgálat.

Jóváhagyta

MI A KIPSTA TANÚSÍTÓ EGYSÉGE?
A Kipsta Tanúsító Egységét egy gyakorlati tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akiknek a feladata: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek