Ecodesign
Hátizsák Essential 17 l, fekete
Hátizsák Essential 17 l, fekete
Hátizsák Essential 17 l, fekete
Hátizsák Essential 17 l, fekete
Hátizsák Essential 17 l, fekete
Hátizsák Essential 17 l, fekete
Hátizsák Essential 17 l, fekete
Hátizsák Essential 17 l, fekete

Hátizsák Essential 17 l, fekete

2 990 Ft
8734607

Az Essential 17 literes hátizsákot úgy terveztük, hogy megkönnyítse a fiatalok mindennapjait a sportfelszerelésük cipeléséhez.

Praktikus hátizsákot keresel? A 17 literes Essential hátizsák fő rekesze nagy méretű, és többek között cipőtároló zsebbel is rendelkezik.

Szín: Sötétszürke / Fekete / Világosszürke
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Termékelőnyök

Tárhely

17 liter. Kézipoggyász méret| Méretek: 43 x 29 x13 cm.

Több rekeszes tárolás

4 zsebes: egy elöl, egy a kiegészítőknek, egy a cipőnek és egy kulacstartó.

Tartós használat

A súlynak és a kopásnak ellenálló anyag. Jerk teszttel ellenőrzött termék.

Kényelem

Állítható vállpántok és bélelt hát.

Környezettudatos tervezés

A környezeti hatások csökkentése érdekében csak minden második szálat festettük.

Technikai információ

Az Essential 17 l hátizsák zsebei

A táska megalkotásának gondolata akkor született, mikor a gyerekeket figyeltük a pályán és ahogy az edzésre tartottak. Optimális méretű táska, melyet számos praktikus zsebbel, például kulacstartóval láttunk el.

Környezettudatos eljárás - kéttónusú és Dope-Dyed festés

Az anyagok festése sok vizet igényel, így a festékfürdők nagy mennyiségű használt vizet termelnek. Hogy csökkentsük ezt a környezeti terhelést, egy olyan festési eljárást alkalmazunk, amely során a színpigmenteket közvetlenül a fonal gyártása során adjuk hozzá: a belső anyag kéttónusú (egy festett és egy festetlen szál), a külső pedig DOPE-DYED eljárással festett. Ezt a festési módszert az alábbi két modell esetében alkalmaztuk: 8759548 és 8734607, ez több, mint a termék tömegének 50%-a.

Az Essential 17 l sporttáska zsebei

A táskában külön tárolhatod a sportfelszerelést az egyéb holmidtól.4 praktikus zsebbel rendelkezik, egy a ruházat számára, egy a cipőnek, egy a kulacsnak és egy kis zseb a személyes holmiknak.

Kézipoggyász

Ez a poggyász megfelel a légiközlekedési szabványoknak (IATA), és kézipoggyászként használható repülőgépes utazás közben. Javasoljuk, hogy a kézipoggyászok súlyára és méretére vonatkozó, érvényben lévő korlátozások megismeréséhez fordulj a légitársaságodhoz!

Méretek és súly

Méret: 43 x 29 x 13 cm.
Súly: 250 g

ESSENTIAL termékcsalád

Mindegy, hogy amatőr vagy profi játékosunk vagyunk-e, a sportfelszerelésünket mindig cipelni kell napközben, utazás során. Ezért alkottuk meg az ESSENTIAL termékcsaládot, amely különféle módon hordható táskákat tartalmaz, nélkülözhetetlen zsebekkel a tiszta és piszkos ruházat elkülönítéséhez. Alapvető funkciókkal és egyszerű vonalakkal rendelkeznek, praktikusak és tartósak.

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Nedvességtől védve tárolandó.

TESZTEK

A Kipstánál és a Decathlonnál elkötelezettek vagyunk a termékek tartóssága mellett. Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezek közül a tesztek közül a rántási teszt a terhelés ellenőrzésére szolgáló (ismételt igénybevételek 10 000 ciklusig), a szöveten és az alkatrészeken végzett szakítószilárdsági vizsgálat.

Jóváhagyta

MI A KIPSTA TANÚSÍTÓ EGYSÉGE?
A Kipsta Tanúsító Egységét egy gyakorlati tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akiknek a feladata: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek