Ecodesign
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic

Hátizsák, 25 l - Academic

9 990 Ft

8605502

Academic 25 literes hátizsák a felszerelés mindennapos szállításához. Időtlen stílusával tökéletes társad lesz.

Praktikus hátizsákot keresel, amely illik a stílusodhoz? Ez a hátizsák praktikus zsebekkel rendelkezik, köztük egy leválasztható zsebbel, amellyel színesebbé teheted a táskát.

Szín:

Fekete / Sötétszürke

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Előnyök

Tárhely

Méretek: 46 x 32 x 20 cm | 25 literes űrtartalom | Kézipoggyász méret.

Sokoldalúság

Kivehető és kifordítható zseb. Változtass a stílusodon.

Több rekeszes tárolás

7 rekesz|1 központi zseb-cipőzseb-laptoptartó zseb-kulacstartó-kiegészítőknek

Tartós használat

A súlynak és a kopásnak ellenálló anyag. Jerk teszttel ellenőrzött termék.

Kényelem

Állítható vállpántok és bélelt hátrész. Mellkaspánt.

Eco design

Dope dyed eljárással készült, a csökkentett vízfogyasztás érdekében a szövet festése során.

Leírás

Letisztult vagy bohém stílus? Miért kifordítható a zseb?

Klasszikus formája és kialakítása időtlen stílusjegyeket hordoz. A hátizsák elején egy levehető és kifordítható zseb található, amellyel változtathatsz a táska kinézetén: visszafogott vagy élénk színnel dobhatod fel. Te választasz! A cél, hogy idővel ne váljon unalmassá, mert gyakran esztétikai okokból cseréljük le táskáinkat.

Kényelmes szállítás

Ha gyalog vagy kétkeréken közlekedsz, szükséged lesz egy kényelmes hátizsákra, ezért íves kialakítású vállpántokat kapott, amelyek jobban illeszkednek a férfi és női testformához. Kiegészítettük egy mellkaspánttal, amely biztosítja a táska stabilitását a háton. Kifejezetten praktikus, amikor kerékpározol.

Academic termékcsalád

Nem mindig sportruházatban érkezünk a pályához, ezért született meg az Academic kollekció azoknak az igényes játékosoknak, akik egy igazán értékes és hasznos társat keresnek a felszerelésük szállításához. Emellett szerettünk volna megoldást nyújtani a nedves és piszkos öltözők problémájára egy olyan táskaaljjal, amely nem szívja fel azonnal a vizet és egyszerűbben tisztítható.

Kialakítás

Sok játékos szembesül ugyanazzal a problémával a táska bepakolása során: hogyan különítse el a piszkos cipőt a ruházattól és a többi felszereléstől? Ezért az Academic sporttáskát egy különálló cipőtartó zsebbel láttuk el, hogy megoldást kínáljunk erre a kérdésre. Belül egy külön zseb a laptop számára is megtalálható. Oldalsó zsebeibe személyes tárgyaidat és a kulacsodat helyezheted.

Az Academic 25 l sporttáska zsebei

A táskában külön tárolhatod a sportfelszerelést az egyéb holmidtól.7 funkcionális zsebbel rendelkezik, ebből egy rekesz ideális a ruházatnak, egy a cipőnek (43-as méretig) , két zseb a kulacsnak, egy zseb a dokumentumoknak vagy laptopnak, egy zseb a személyes tárgyaknak, mint a mobil.

Kézipoggyász

Ez a poggyász megfelel a légi közlekedési szabványoknak (IATA), és kézipoggyászként használható repülőgépes utazás közben. Javasoljuk, hogy a kézipoggyászok súlyára és méretére vonatkozó, érvényben lévő korlátozások megismeréséhez fordulj a légitársaságodhoz!

Méretek és súly

Méret: 46 x 32 x 20 cm.
Súly: 748 g

Eco-koncepció - a textil színének 54%-át a gyártás során, a szálak festésével nyerjük.

A textilek festése nagy mennyiségű vizet, vegyi anyagot és energiát igényel. Hogy csökkentsük a káros hatásokat, az úgynevezett "Dope Dyed" technológiát alkalmazzuk, amely során a színpigmenteket a fonalak gyártása előtt, az anyagmasszához keverünk (nem használunk festékfürdőnek). Így csökkenthetjük a fogyasztást és a szennyvíz termelését, amely az anyagok festése során keletkezik.

Ellenállósági koncepció

A Decathlonnál tartós termékeket tervezünk. Ezért ezt a táskát -akárcsak az alkotórészeit- komoly "tortúrának" vetettük alá, hogy garantáljuk hosszú élettartamát. A vizsgálat során tartósság alapján osztályozzuk táskáinkat.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán Hab 100% Magas sűrűségű polietilén (HDPE)

Tárolási tanácsok

Nedvességtől védve tárolandó.

Tesztek

A Kipstánál és a Decathlonnál nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink tartós kialakítására Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezek közül a tesztek közül a rántási teszt a terhelés ellenőrzésére szolgáló (ismételt igénybevételek 10 000 ciklusig), a szöveten és az alkatrészeken végzett szakítószilárdsági vizsgálat.

Jóváhagyta

Mi a Kipsta tanúsító egysége? A Kipsta tanúsító egységét képzett és elismert terepi tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akik az alábbiakért felelősek: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Képek

Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic
Hátizsák, 25 l - Academic

Vélemények

Betöltés...