Haskerék szőnyeggel és gumiszalaggal

7 990 Ft

8556755

Erősítsd meg a mély hasizmokat kényelmesen, a gumipántnak,és a haskeréknek köszönhetően. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Az állítható gumipánttal ellátott haskerék lehetővé teszi, hogy a hátad védelme mellett dolgoztasd meg a hasizmaidat. Amint elsajátítottad a gyakorlatot, a gumipántot leveheted.

Szín:

Zöldeskék / Kék / Fekete

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Optimális testartás

Jobb deréktáji görbület (a hagyományos ab wheelhez képest).

Könnyen elsajátítható

Összetettebb mozdulatsor (a hagyományos ab wheelhez képest).

Állítható

Az állítható és levehető gumipánttal a kívánt erősségi szinthez igazíthatod.

Könnyű össze és szétszerelés

A haskerék szétszedhető, a gumipánt levehető.

Leírás

A haskerék paraméterei

Kerék:
- Átmérő: 18,8 cm,
- Szélesség: 4 cm.
A kerék TPE külső bevonattal ellátott, így nem hagy nyomot és biztosított a jó tapadás is. Szőnyeg:
- Hosszúság: 37 cm.
- Szélesség: 19 cm.
- Vastagság: 1 cm.

Miért ajánljuk a termék használatát?

Ahhoz, hogy az új modell hatékonyságát szemléltessük a hagyományos AB Wheelhez képest, 25 sportolóval (16 kezdő, 9 haladó) végeztünk biomechanikai tesztet. A kezdők 100%-a könnyebbnek találta a mozdulatot az új modellel és 7 cm-rel messzebb tudtak menni a mozdulat elvégzésekor. Ráadásul az új kerék használata során a hát ívesebb és a hasizmok is intenzívebben dolgoznak. Szőnyege pedig térdeid védelmében játszik fontos szerepet.

Az új modell előnyei a régi haskerékhez képest

A gumiszalag hossza állítható, így a fejlődésedhez tudod igazítani: minél könnyebbé válik a mozdulat, annál hosszabbra állíthatod a szalagot. A hevederhez rögzített kis szőnyeg lehetővé teszi, hogy kényelmesen gyakorolhass. Ha a szalagra már nincs szükséged, szereld le!

A haskerék biztonságos használata

A helyes használathoz helyezd a térdeidet a szőnyegre, állítsd a szalagot a legrövidebb hosszúságúra és engedd előre az egész testedet, beleértve a medencédet is. Ha ez így túl könnyű, engedj a szalagon. A szalagon lévő jelölések lehetővé teszik, hogy nyomon kövesd a fejlődésedet. Fontos, hogy ne homoríts a feladat végrehajtása közben. A kerék maximális teherbírása: 110 kg.

Edzőnk tanácsai a kerék használatára vonatkozóan

A szalag hosszát mindig úgy állítsd be, hogy a feladatot homorítás nélkül el tudd végezni. Végezz 3 x 5 ismétlésből álló gyakorlatsort és minden alkalommal adj hozzá egy ismétlést, amíg a 10-et el nem éred. Ezt követően növeld a szalag hosszát és kezdj újból a 3×6 ismétlésből álló sorozatokkal. És így tovább, egészen addig, míg feleslegessé nem válik. Használd a kereket heti 2-3 alkalommal, és egészítsd ki a munkát más gyakorlatokkal és súlyzós edzéssel.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Váz 69.46% Újrahasznosított polipropilén (PP), 30.54% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS) Rúd 100% Acél Alap 69.95% Újrahasznosított polipropilén (PP), 30.05% Habosított poliuretán Gumis pánt 52.1% Poliamid, 24.5% Természetes latex gumi, 23.4% Polietilén-tereftalát (PET) Nyél 82.14% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS), 17.86% Újrahasznosított polipropilén (PP) Pánt 100% Polipropilén Csatok 100% Polioximetilén (POM)

Tárolási tanácsok

Beltéren tárolandó!

Használatra vonatkozó korlátozások

Csak otthoni használatra! Felhasználó max. súlya: 110 kg.

Tesztek

A haskereket olyan kezdő sportolók tesztelték, akik nem tudták használni a hagyományos haskereket. Miután tesztelték, jóváhagytuk a terméket.

Jóváhagyta

Gyógytornászok, felhasználók a kezdőtől a középhaladóig

Karbantartási tanácsok

Tisztítsd nedves ruhával!.

Képek

Haskerék szőnyeggel és gumiszalaggal
Haskerék szőnyeggel és gumiszalaggal
Haskerék szőnyeggel és gumiszalaggal
Haskerék szőnyeggel és gumiszalaggal

Videók

Vélemények

Betöltés...