Gyümölcspüré, bio, almás-citromos, 4 x 50g

1 990 Ft
Egységár 9 950 Ft/KG

965851

Szenvedélyes triatlonista csapatunk fejlesztette ki ezt a gyümölcspürét energiapótláshoz 3 órát nem meghaladó sportolás során.

Állóképességi sportokhoz kifejlesztve, az almás bio energy fruit püré/gél lendületet ad a 3 órát nem meghaladó edzésekhez és/vagy versenyekhez.

Íz:

Alma / Citrom

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Energiabevitel

Energiatartalom: 83 kcal.

Antioxidáns

A C-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressztől.

Egyszerű használat

Sportolás közben könnyen felszívódó készítmény.

Leírás

MINIMÁLIS ÉS BIO ÖSSZETEVŐK

A gyártás összes szakaszában bio hitelesített az Ecocert® (nekünk), és a Certisys® címkék (a belga beszállítónknak) által, a termék koncepciója teljesen új...úgy érezzük, hogy ízleni fog! A bio energy fruit a gél és a püré között van. "Egy igazán természetes gélt akartunk kifejleszteni, amely a lehető legközelebb áll egy püréhez", magyarázza Juliette, a termékmérnök. Csupán 5 összetevőből készült, nehéz ennél kevesebből gyártani!

MIÉRT NEM UGYANOLYAN ÍZŰ MINDEGYIK BIO ENERGY FRUIT?

Ha az ízek és a színek változnak egyik emberről a másikra, akkor az évszaknak megfelelően is változnak! De ezek csak kis változtatások, az íze marad ugyanolyan finom és a hatékonysága is ugyanaz! Ez a termék csupán 5 természetes összetevőből áll, vagyis a legkisebb változás is észrevehető: "az alma évszakonként változik, a savassága nem minidg ugyanolyan. De végül is ezt jelenti a bio!" mondja Juliette, a termékmérnök.

FOGYASZTHATOM A BIO ENERGY FRUIT GYÜMÖLCSKÉSZÍTMÉNYT?

Reggeli után ez a bio gyümölcspüré elegendő energiát nyújt a 3 órát nem meghaladó edzéshez és/vagy versenyhez. "Ezzel ellentétben, ha a reggeli nem volt bőséges, akkor ajánlott ezt a terméket egy tartalmasabb étellel kombinálni, mint például a bio magvas szelet!", magyarázza a termékmenedzser. 100 g-ra vetítve a gyümölcspüré szénhidráttartalma 39 g, egy sima püréé 24 g, és egy zseléé 70 g.

KIDOLGOZOTT ÉS ÚJRADOLGOZOTT TERMÉK

Mivel a befektetett munka mindig megtérül és a megpróbáltatások eredményeként eljön a siker, ezért a bio energy-t folyamatosan újragondoltuk. "A tesztelők az első verziót túl savasnak találták. Hogy ezt kijavítsuk, citromos illóolajat adtunk hozzá", emlékszik vissza Juliette, a termékmérnök. Milyen lett a végtermék? Megfelelően savas, nagyra értékelt készítmény!

Mire szolgálnak a különböző összetevők?

- Az alma felel az ízért, a textúráért és az energiabevitelért... és azért is, mert ez a bio energy fruit gél/püré alapja!
- A répacukor plusz energiabevitelt biztosít
- A citromlé koncentrátum (1%) és a citromos illóolaj enyhíti az alma savasságát.
- Végül az acerola kivonat a kedvenc természetes C-vitamin forrásunk!

PRAKTIKUS KUPAK

Mivel nem mindenki tud elengedett kézzel kormányozni, vagy úgy futni, hogy nem használja közben a karját, ezért a bio gyümölcspürét barázdált kupakkal láttuk el.
Mi a helyzet a G-easy kupakkal, amely megtalálható a G-easy energiazseléken? Ez is megfelelő a bio energy fruit termékhez. Ily módon könnyen ihatod a gel/püré-t anélkül, hogy folyna! Praktikus, nem?

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Gyümölcskülönlegesség bio almával és citrommal, C -vitamin forrással. Összetevők: Alma* 70%, répacukor*, citromlé sűrítményből* 6%, acerola kivonat*, citrom illóolaj. *Biológiai gazdálkodásból származó összetevők.

Tárolási tanácsok

A bio energy fruit gyümölcskészítményt felbontás után rögtön fogyaszd el és lehetőség szerint száraz, fénytől védett helyen tárold.

Tesztek

A gél/pürét számos tesztelő tesztelte valós körülmények között...mit szerettek benne a legjobban? Azt, hogy lendületet ad, a finom alma ízét, azt, hogy számos géllel ellentétben nem kelt hányingert és, hogy könnyen fogyasztható!

Jóváhagyta

A gél/püré egységesen ízlett a sportoló tesztelőkenk: kerékpárosok, MTB-osok, triatlonisták, terepfutók, futók, stb.

Képek

Gyümölcspüré, bio, almás-citromos, 4 x 50g
Gyümölcspüré, bio, almás-citromos, 4 x 50g

Vélemények

Betöltés...