Gyerekroller B1 500, fekete, bézs

21 990 Ft
8643949

Világító kerekek a még szórakoztatóbb használathoz. Könnyű roller 80 cm - 1,20 m testmagasságú gyerekeknek az első gurulások szórakoztató felfedezésére.

FUN külső világító kerekekkel és még egyszerűbb tanulás köszönhetően a szabadalmaztatott kormányzásnak, lapjának és dupla anyagú fékjének, amely segíti a megfelelő pozícióban tartani a lábat.

Szín:

Fekete / Bézs / Barna

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Segíti a pszichés fejlődést

Szabadalmaztatott rendszer a tanulás és a pszichomotoros fejlődés segítésére.

Sokoldalúság

4 magassági kormánybeállítás 2 - 5 évesek számára (0,80 – 1,20 m testmagasság).

Könnyen elsajátítható

Szórakoztató! A világító kerekek ösztönzőleg hatnak és megkönnyítik a tanulást.

Egyszerű használat

Pontos keréktávolság és kerékszög beállítás a biztonságérzetethez.

Képek

Gyerekroller B1 500, fekete, bézs
Gyerekroller B1 500, fekete, bézs
Gyerekroller B1 500, fekete, bézs

Technikai információ

Miért válasszuk a B1 500 rollert?

2 irányított első kerék és egyedülálló, szabadalmazott kormányrendszer. Ez a kombináció, amelyet egy pszichomotoros fejlődéssel foglalkozó orvos segítségével fejlesztettünk ki, lehetővé teszi, hogy a lábtartó pontos és biztonságos szögben billenjen meg, megakadályozva a gyerek oldalirányú egyensúlyvesztését. Az ívelt kormány segíti a gyermek jobb elhelyezkedését.
Az intuitív és könnyen kezelhető B1 modell segíti az iránytartást, a pszichomotoros fejlődést és a rollerezés elsajátítását.

Milyen hatással van a B1500 roller a gyerek pszichomotoros fejlődésére?

Az egyensúly megteremtése, a kéz, a láb és a szem mozgásának összehangolása, a test térbeni orientációja, mind megtanulandó dolog, ami segíti a gyerek pszichomotoros fejlődését.
A háromkerekű B1 500 rollert pszichomotoros eredetű problémákkal foglalkozó szakember segítségével fejlesztették ki, kifejezetten abból a célból, hogy megkönnyítsék az összes ilyen készség megszerzését, biztosítva a 2-5 évesek számára a játékos tanulást.

Hogyan működik a B1 500 roller?

Az egyedülálló és szabadalmaztatott kormányrendszere révén a B1 fellépője a megfelelő szögben megdől, hogy segítse a gyerek testének természetes és ideális mozgását minden kanyarodásnál. Haladás közben vagy fordulásnál a rendszer megakadályozza a gyerek oldalirányú egyensúlyvesztését. Olyannyira intuitív, hogy használatával megkönnyíthető a gyerek motoros képességeinek fejlesztése, ami alapvető fontosságú ebben a korban. A lábtartó segíti a fellépést és az egyensúly megtalálását.

Milyen biztonsági szabályokat kell betartani a B1 500 roller használata során?

A roller használata során védőfelszerelés használata ajánlott. Ez annál is inkább igaz, mivel fiatal gyerekekről van szó. Ne felejtsd el a gyermekedre feladni a tudásszintjének megfelelő sisakot, térd- és könyökvédőt.

Hogyan gurulhatnak könnyen a gyerekek a B1 rollerrel?

A PU gumikerekek és az ABEC 1 csapágyak a 2-4 éves gyermekek képességeinek megfelelő gördülési minőséget biztosítanak: jó minőség korlátok közé szorítva. Célunk: kiküszöbölni azt a félelmet, amit a túl erős gyorsulás vált ki a gyermekben.

Milyen súlyú a B1 500 roller?

2,3 kg: a gyerek egyszerűen használhatja, a felnőtt könnyedén viheti. Segíti a stabil tartást.

Milyen méretű a B1 500 gyerekroller?

A B1 500 rollert úgy tervezték, hogy a gyermek teljes biztonságban érezze magát. Fellépő hossza: 30 cm.
Fellépő szélessége: 10,5 cm.
Fellépő magassága: 5 cm.
Első kerekek átmérője: 125 mm.
Hátsó kerék átmérője: 100 mm.
Kormány magassága leengedett helyzetben: 45 cm (lábtartótól).
Kormány magassága felső állásban: 66 cm (lábtartótól).
Teljes hossz: 56 cm.
Keréktáv: 26 cm.

Hogyan használható biztonságosan a B1 500 roller?

Tanácsoljuk, hogy minden használat előtt és után ellenőrizd a rollered állapotát. Nagy holtjáték, repedések, éles szélek...ne felejts el mindent ellenőrizni. A kerekek és a csapágyak kopásnak kitett alkatrészek: ne mulaszd el ezeket is ellenőrizni, és szükség esetén cserélni. A roller javítása és élettartamának meghosszabbítása érdekében keresd fel a legközelebbi Decathlon áruházat, ahol szükség esetén megrendelheted a pótalkatrészeket.

Egy jó tipp a roller szállításához

A kormányszár egy pillanat alatt levehető, majd a deszkalap alatt egy gumihevederrel rögzíthető. Ezzel az ötletes megoldással a B1 500 modell nagyon kis helyet foglal a szállítás vagy a tárolás során, otthon vagy az autóban.

Hogyan teszteljük termékeinket?

Minden rollert laboratóriumban tesztelünk. A rollerek használatára vonatkozó európai normáknak megfelelő tesztekkel, valamint kopásvizsgálat révén hagyjuk jóvá a termékeket (például az összecsukó rendszer tesztelésekor egy gép 10 000 alkalommal hajtja össze a rollert). A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

Jótállás

2 év, kivéve a kopó alkatrészekre (kerekek, csapágyak).

Koncepció és technológia

Összetétel

Váz 90% Poliamid, 10% Acél Kerekek 55% Polipropilén, 45% Poliuretán Rúd 100% Aluminium

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Nedvességtől és naptól védett helyen tárolandó!

Használatra vonatkozó korlátozások

FELNŐTTEKNEK ÉS TRÜKKÖKHÖZ NEM ALKALMAS! Max. 50 kg testsúlyig

TESZTEK

A roller megfelel a rollerekre vonatkozó EN 71-1 európai szabvány követelményeinek.

Jóváhagyta

A B1 rendszer számos speciális protokoll teszt révén és pszichomotoros eredetű problémákkal foglalkozó szakember segítségével született meg.

Mosási tanácsok

Az első használat előtt mosd ki!. Vegytisztítása tilos!.

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek