Gyerek túrahátizsák, 10 literes - MH100

4 990 Ft

8561477

Könnyű, 10 literes hátizsák, az alapvető holmik szállításához, gyerekeknek.

Ideális kalandokhoz vagy az iskolába, könnyű, a gyerekek hátához készített hátizsák. Nagy központi rekesz, első cipzáros zseb, kényelmes és praktikus.

Szín:

Tengerészkék / Világoszöld

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Űrtartalom

Térfogat: 10 l Méretek: M: 37 cm / Sz : 21,5 cm | Mé: 19 cm

Könnyű súly

Csak 230 gramm!

Kényelem

Habszivacs, S pántok Mellpánt

Több rekeszes tárolás

2 cipzáros zseb 1 zseb a kulacsnak Akasztó a víztasaknak (nem tartozék)

Kopásállóság

Kopásálló összetevő. 10 év jótállás.

Leírás

10 év jótállás.

A jótállás a hátizsák hibáira érvényes, ez alól kivételt képez a természetes elhasználódásból és a hátizsák nem megfelelő használatából eredő hiba. A speciális 10 éves jótállás kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető. Amennyiben a termékre érvényes a jótállás, ingyen megjavítják vagy kicserélik. Ez a kereskedelmi jótállás nem zárja ki az egyes országok/államok vonatkozó, érvényben lévő jótállásait.

Környezetvédelmi víziónk

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezettudatos, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezettudatos gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

HONNAN SZÁRMAZNAK A HÁTIZSÁKOK?

A terméket Franciaországban, a Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd beszállítóink Vietnamban és Kínában gyártották.
Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek a hátizsákok gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Munkakörülmények a gyártó országokban

Garantáljuk, hogy beszállítóink betartják az etikai kódexet, akik gyakran jelen vannak a fejlődő országokban, ahol jelenlétünk elősegíti a munkahelyteremtést. Az auditoknak és a helyi csapatoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a munkavállalók a tiszteleten, az emberek fejlődésén és a környezet megőrzésén alapuló minőségi munkakörnyezetben részesülnek.

Súly

0.23 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Poliuretán Bélés 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Poliuretán Hát anyaga 100% Polietilén-tereftalát (PET) Zseb 85% Poliamid, 15% Elasztán Pánt 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Száraz helyen tárold.

Használatra vonatkozó korlátozások

Nem vízhatlan, esőben gondoskodj a védelméről!

Tesztek

A hátizsák összetevőit laboratóriumi tesztekkel vizsgáljuk: az anyagot, a csatokat, pántokat, cipzárakat. Egy anyag esetében pl.: az anyag kopásállóságát, szakadásállóságát, színtartását UV-sugárzásban, moshatóságát, vízállóságát. Ezután teszteljük, hogy a termék mennyire strapabíró: felgyorsítva előidézünk olyan hatásokat, amelyek több év használat alatt érik: végül súllyal megtöltve bábura adjuk, amely több ezer lépést tesz meg gyors tempójú gyaloglással.

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Mérnökünk számos gyerekkel teszteltette a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Képek

Gyerek túrahátizsák, 10 literes - MH100
Gyerek túrahátizsák, 10 literes - MH100
Gyerek túrahátizsák, 10 literes - MH100
Gyerek túrahátizsák, 10 literes - MH100
Gyerek túrahátizsák, 10 literes - MH100

Videók

Vélemények

Betöltés...