Utolsó darabok
Gyerek túracipő Crossrock, 28-34-es méret, piros
Gyerek túracipő Crossrock, 28-34-es méret, piros
Gyerek túracipő Crossrock, 28-34-es méret, piros
Gyerek túracipő Crossrock, 28-34-es méret, piros
Gyerek túracipő Crossrock, 28-34-es méret, piros
Gyerek túracipő Crossrock, 28-34-es méret, piros
Gyerek túracipő Crossrock, 28-34-es méret, piros

Gyerek túracipő Crossrock, 28-34-es méret, piros

9 990 Ft −20%
7 990 Ft
*2022. 04. 28.-től, a készlet erejéig

Túrázó tervezőink fejlesztették ki ezt a cipőt futáshoz, mászáshoz, ugráshoz, hegyekben és minden terepen. Rövid sétához, kirándulásokhoz.

A vízhatlan Crossrock cipő a gyerekek minden kalandjának ellenáll. Nyugodtan elviheted őket felfedezni a hegyeket! Ez a modell vízhatlan változatban is kapható.

Szín: Piros / Tengerészkék
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Tapadás

Gumi talpa kiváló tapadást biztosít és strapabíró

Ütéscsillapítás

EVA közbülső talp a lábfej teljes hosszán.

Tartós használat

Talpa védi a lábfejet is, felsőrésze megerősített.

Egyszerű használat

A tépőzár és a fűző révén könnyen felvehető

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Talp tapadása

Cipőink talpai védjeggyel vannak ellátva. Ehhez olyan laboratóriumi teszteknek kell megfelelni, melyek különböző terepeken (sima, egyenetlen, száraz, nedves) mérik a cipő tapadását. A talp minőségét túrázóink valós körülmények között terepen, hegyvidéken tesztelik és értékelik.

Milyen méretet válassz?

Kiránduláshoz, túrázáshoz válassz egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen, és a cipő orra ne nyomja a lábujjakat. Javaslat: rövid körömmel viseljed, és lejtőn való ereszkedés előtt ellenőrizzed, hogy a fűző elég szoros-e ahhoz, hogy a lábad ne csússzon előre a cipőben!

Vásárlási tanácsok

A próba során gyermeked mindkét cipőt vegye fel túrazoknira és állva is próbálja ki. Próbálj fel több modellt, akár több méretben is! Két ponton ellenőrizd, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! Figyelj arra, hogy sehol se szorítson a cipő a próba során! Próbaképp érdemes gyalogolni a cipőben az áruházban. Fokozatosan szoktasd hozzá gyermeked lábát a cipőhöz, egyre hosszabb túrákon hordva a cipőt.

KIVEHETŐ TALPBETÉT

Kivehető talpbetét a gyorsabb száradásért. Ortopédiai talpbetéttel is viselhető.

KÖRNYEZETBARÁT ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezetbarát, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezetbarát gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Felsőrész 55.3% Poliuretán, 44.7% Poliészter Alsó rész 70% Gumi (BR), 30% Etilén-vinil-acetát (EVA) Belső rész 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz helyen tárolandó.

TESZTEK

Fejlesztőközpontunk a Mont Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben jobb, szebb és praktikusabb termékek tervezésén és fejlesztésén dolgozik. A kész termékeket ezután teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Mérnökünk számos gyerekkel teszteltette a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.

Mosási tanácsok

Kézzel mosandó

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK