Gyerek túrabakancs, vízhatlan - MH120 Mid

9 990 Ft

8493618

Magas szárú, vízhatlan túracipő. Ideális a gyerekeknek bármilyen időjárási körülmények között: napsütésben vagy esőben.

Kirándulni mész? Ezt a túracipőt gyerekeknek fejlesztették ki, mivel könnyű, vízhatlan és jó tapadást biztosít, amely elengedhetetlen, amikor mindenhová felmászik.

Szín:

Tengerészkék / Sötétkék / Sötétkék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Vízhatlanság

Laboratóriumban tesztelt vízhatlan membrán.

Tapadás

A barázdák formája és mélysége (3 mm) jó tapadást biztosít minden terepen.

Könnyű súly

210 g 31-es méretben.

Könnyű le- és felvétel

A tépőzár révén a gyerekek egyedül is fel tudják venni.

Ütéscsillapítás

Speciális ütéscsillapító kialakítás a saroknál. Kényelmes és hosszú élettartamú!

Tartós használat

A talp hajlásánál és a ragasztásnál megerősített.

Leírás

Talp tapadása

Cipőink talpai védjeggyel vannak ellátva. Ehhez olyan laboratóriumi teszteknek kell megfelelni, melyek különböző terepeken (sima, egyenetlen, száraz, nedves) mérik a cipő tapadását. A talp minőségét túrázóink valós körülmények között terepen, hegyvidéken tesztelik és értékelik.

VÍZHATLANSÁGI TESZT

Laboratóriumban és terepen is teszteljük a cipőt, hogy optimális vízhatlanságot és légáteresztést biztosítson. Először víz alá merítjük, hogy megvizsgáljuk, vannak-e légbuborékok a cipő felületén. Majd félig vízbe merítve, egy gépkar mozgatja a cipőt, a gyaloglást szimulálva: ekkor azt ellenőrizzük, hogy a cipő belseje tökéletesen száraz marad-e.Ennél a modellnél a teszt 4 km-el volt egyenértékű a fent említett körülmények között.

SOKÁIG VÍZLEPERGETŐ

A cipő vízhatlansága sokszor nem érvényesül a cipő szárának tetején beszivárgó víz miatt. Annak érdekében, hogy tovább száraz maradjon a lába, javasoljuk, hogy viseljen vízhatlan kamáslit vagy mini kamáslit: véd a cipő szárának tetején bejutó víztől, kavicstól, homoktól!
Évente néhány alkalommal kezeld a cipőt impregnáló spray-vel, hogy megújítsd vízlepergető tulajdonságát és védje a szennyeződésektől!

Hogyan válassz méretet?

Túrázáshoz válassz a gyermek szokásos méreténél egy számmal nagyobbat. Azért, hogy kényelmes legyen a lejtőn lefelé, ne ütközzenek a lábujjak a cipő orrához. Javaslat: vágd le a körmeit és nézd meg, hogy a fűző vagy a tépőzár elég szoros-e, hogy ne csússzon a gyerek lába a cipő elejébe.

VÁSÁRLÁSI TANÁCSOK

A próba során gyermeked mindkét cipőt vegye fel túrazoknira és állva is próbálja ki. Két ponton ellenőrizd, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! Figyelj arra, hogy sehol se szorítson a cipő a próba során! Fokozatosan szoktasd hozzá gyermeked lábát a cipőhöz, egyre hosszabb túrákon hordva a cipőt.Interneten kinyomtathatod a lábmérőt és ellenőrizheted a lábfej hosszát: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

KIVEHETŐ TALPBETÉT

Kivehető talpbetét a gyorsabb száradásért. Ortopédiai talpbetéttel is viselhető.

Környezetvédelmi víziónk

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezetkímélő, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezettudatos gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

A TERMÉKEK TERVEZÉSE: SZAKÉRTELMÜNK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont-Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 100% Sztirol-butadién-sztirol (SBS) Felsőrész 55% Poliuretán, 45% Polietilén-tereftalát (PET) Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Tiszta, száraz helyen tárolandó!

Tesztek

A Lille-ben található Decathlon Sportslab laboratórium hozzájárul a Quechua termékek innovációjához és fejlesztéséhez.
4 téma köré csoportosul, ahol mindnek megvan a maga helye és technológiai eszköze:
Morfológia (a 3D analízisnek köszönhetően)
Mozgástudományok
Hőmérsékleti komfortzóna (a 4 klímakamrájával)
Viselkedési és érzékszervi tudományok

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Mérnökünk számos gyerekkel teszteltette a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Vélemények

Betöltés...