Gyerek túra softshell nadrág - MH550

12 990 Ft

8586203

Túrázáshoz és mindenféle outdoor tevékenységhez bármilyen időben.

Ez a nadrág ellenáll a kalandoknak bármilyen időben. Vízlepergető, szélálló, anyaga pedig fokozottan kopás- és szakadásálló.

Szín:

Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Kopásállóság

Anyaga ellenáll a súrlódásnak és a természeti elemek dörzsölésének.

Szélálló

Anyaga szélálló.

Vízlepergetés

A gyermek egy rövid, enyhe eső után is száraz marad.

Univerzális méretek

Széles, gumírozott derék, a legtöbb alakhoz igazítható.

Zsebek

3 cipzáros zseb (2 zseb + 1 hátsó zseb)

Könnyű súly

460 g a 10 -11 éves méret.

Leírás

STRAPABÍRÓ ANYAGOK

Az anyag a kopást és dörzsölést vizsgáló teszteken is megfelelt, laboratóriumi tesztekkel bizonyított, hogy a polár nem bolyhosodik. Színtartó teszt: az anyag színtartó, a textilfesték nyál hatására sem enged a színéből. Anyagtartósság teszt: a rendszeres mosás nem változtatja meg az anyag tulajdonságait.

VÍZLEPERGETÉS

Vízlepergető eljárással kezelt víztaszító szövet. Megakadályozza a víz megtapadását a szövet felületén, így azt is, hogy a víz felszívódjon. Mozgás közben a vízcseppek leperegnek az anyag felszínéről. Ennek köszönhetően a nadrág nem ázik át, könnyű marad és gyorsabban szárad.

Szélálló

A széllel szembeni védelem kulcsfontosságú mind a mozgás, mind pedig a pihenés során, hiszen a szél jelentős mértékben hűti a testet.A „Windchill”-modell megmutatja, milyen a hőérzet szél és hideg esetén: ha a hőmérséklet 5 °C-os és 30 km/órás szél fúj, 0 °C-ot érzünk. Ha a levegő hőmérséklete 0 °C-os és 30 km/óra sebességű szél fúj, úgy érezzük, hogy - 6 °C van. Termékeink összetétele semlegesíti a szél kellemetlen hatását.

KÖRNYEZETTUDATOS ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
A nadrág esetében optimalizáltuk a designt, miközben könnyű és minőségi anyagokból készült. Így legkevesbb, mint 20%-kal csökkentettük a CO2 kibocsátást az előző modellhez képest.
Ez még nem elegendő, ezért azon dolgozunk, hogy a nadrág 100%-ban környezettudatos legyen.

HONNAN SZÁRMAZNAK A NADRÁGOK?

A terméket Franciaországban, a Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd beszállítóink Vietnamban gyártották. Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek a nadrágok gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Munkakörülmények a gyártó országokban

Garantáljuk, hogy beszállítóink betartják az etikai kódexet, akik gyakran jelen vannak a fejlődő országokban, ahol jelenlétünk elősegíti a munkahelyteremtést. Az auditoknak és a helyi csapatoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a munkavállalók a tiszteleten, az emberek fejlődésén és a környezet megőrzésén alapuló minőségi munkakörnyezetben részesülnek.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 88% Poliamid, 12% Elasztán Betét 61% Polietilén-tereftalát (PET), 37% Poliamid, 2% Elasztán Bélés 86% Polietilén-tereftalát (PET), 14% Elasztán Zseb 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Összehajtva, száraz, tiszta helyen tárold.

Tesztek

Fejlesztőközpontunk a Mont Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben jobb, szebb és praktikusabb termékek tervezésén és fejlesztésén dolgozik. A kész termékeket ezután teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Mérnökünk számos gyerekkel teszteltette a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...