Gyerek teremfutball cipő, Eskudo 500, fehér

8 990 Ft −22%
6 990 Ft
*A leárazás kezdete: 2022. 11. 29.

Ideális a fiatal labdarúgóknak teremfutballozáshoz és iskolai sporttevékenységhez.

Optimális ütéscsillapítást biztosító cipőt keresel? Az Eskudo 500 futballcipő széles, teljes hosszán ütéscsillapító talpa optimális kitámasztást biztosít.

Szín:

Fehér / Fehér

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Ütéscsillapítás

Széles és vastag talp, mely optimális ütéscsillapítást garantál a saroknál.

Kopásállóság

Oldalsó megerősítései védik a cipőt a dörzsöléstől.

Tapadás

Természetes gumitalp, elősegíti a tapadást sima talajon.

Kényelem

Öntött talpbetéte optimális kényelmet nyújt.

Stabilitás

Hátsó megerősítése maximális stabilitást tesz lehetővé.

Labdaérintés

Elöl bélelt, így kényelmesebb a labdaérintés.

Technikai információ

MIÉRT VÁLASZD AZ ESKUDO 500-AS TEREMFUTBALL CIPŐT?

A futsalcipő speciális kialakításának köszönhetően csökkenti a rezgéseket parkettán és műanyag borítású padlón. A cipő teljes hosszán végignyúló, széles és vastag talpbetét fokozott kényelmet biztosít és elnyeli az ütéseket.Az Eskudo 500 futsalcipő ellenálló oldalsó megerősítésekkel rendelkezik, hogy megvédje a cipőt az igénybevétellel szemben. Elülső megerősítése pedig védi a lábat a rúgásoknál.

A FUTSALTERMÉKEK HASZNÁLATI TESZTJE

Az Észak-Franciaországban található Kipstadiumban egy lelkes csapat dolgozik a futsal termékeken. A "Decathlon Futsal" csapat tagjai gondolják ki és tervezik meg a teremfutball termékeket és szolgáltatásokat. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyük a futsalt a játékosok számára.

Rugalmas cipőfűző

A Kipsta csapata a cipő kialakításakor figyelembe vette a gyerekek igényeit: a tépőzáras koncepció segíti a gyors és egyszerű felvételt, valamint a rüszt méretének megfelelően szorosra húzható, így jó tartást biztosít a lábnak. Ez a kialakítás a 28-34-es méreteknél létezik. 35-ös mérettől a hagyományos cipőfűző rendszerrel vannak ellátva.

Személyre szabható

A Decathlon áruházak műhelyeiben lehetőség van arra, hogy a nevedet, vagy a számodat ráírassad a cipőre.

Környezetbarát

A gyerek és tinédzser Eskudo 500 modellek 2022-es újdonságait környezetbarát módon fejlesztettük ki. Az új modellek külső talpa 30%-ban újrahasznosított gumi, míg a felsőrésze újrahasznosított poliészter felhasználásával készült. Az új környezetbarát módon készült modellek: 8605976 - 8605981- 8605977- 8605982 - 8655434 - 8655433

Koncepció és technológia

Összetétel

Felsőrész 80% Poliuretán, 20% Polietilén-tereftalát (PET) Alsó rész 50% Gumi, 50% Etilén-vinil-acetát (EVA) Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Száraz helyen tartandó. A talpbetétet vedd ki a cipőből és hagyd megszáradni. Használat után vedd ki a táskából.

Használatra vonatkozó korlátozások

Gépben nem mosható.

TESZTEK

A gyakorlati teszteket a Squadra Mouscron Futsal Iskolával (belga D1 Futsal és IMVISO technikai partner) együttműködésben végezzük annak érdekében, hogy termékeinket valódi játékkörülmények között hagyjuk jóvá.

Jóváhagyta

A fiatal futsal játékosok, akik mindenféle felületen játszanak (PVC, parketta, bitumen, cement) és az iskolákban a diákok nagyra értékelik.

Mosási tanácsok

Külön mosandó!.

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek