Gyerek téli túrakabát, 7-15 éveseknek, vízhatlan - SH500 X-Warm

21 990 Ft

8583658

Nagyon meleg 3 az 1-ben kabát gyerekeknek, igazítható az őszi és téli hűvös időhöz.

Gyermeked szereti a téli kalandokat? Nem kell többé a hőtartás, a vízhatlanság és a technikaiság között választanod! Ez a nagyon meleg 3 az 1-ben kabát könnyen igazodik bármilyen időjáráshoz.

Szín:

Szürkéskék / Szürkéskék / Szürkéskék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

Komforthőmérséklet: -10,5 °C Vatelinréteg a kabáton 100 g/m² + 1 polár

Sokoldalúság

3 az 1-ben vízhatlan kabát, kivehető polár béléssel.

Vízhatlanság

Vízhatlan kabát 5 000 H²O mm (Schmerber). 100%-ban vízhatlan varrások.

Légáteresztés

2 oldalsó cipzár: jól szellőzik.

Nem megy bele a hó

Állítható bélelt kapucni, állítható mandzsetta és az alja behúzható.

Leírás

3 az 1-ben kabát.

Bújtató a polár nyakán és a mandzsettáján: a kabát és a polár egyesítéséhez. A kabát belsejében ugyanott akasztók találhatóak a bújtatóhoz.
Így a kabát és a polár egyetlen ruhadarab lesz.

Hogyan tartja melegen a kabát a gyereket?

Termikus laboratóriumban végzett összehasonlító vizsgálatot végeztünk, gyaloglás közben gyenge szélben (5 km/h). A komforthőmérséklet az a hőmérséklet, amelyet a felhasználók 70%-a "enyhén melegnek" érez.A kabát esetében ez -10,5 °C.
Mindenki különböző mértékben érzékeny a hidegre.

Polár összetevő: A levegőnek köszönhetően hőszigetelő

A polár anyagszerkezetéből adódóan megköti a levegőt, mely természetes hőszigetelőként melegen tartja a testet. A levegő a polárszövet bolyhai között ül meg.

A KABÁT VÍZHATLANSÁGA

Egy kabát vízhatlansága nem korlátozódik kizárólag az anyagokra: a különböző részek illesztési technikája is egy fontos kritérium. Hőragasztott vagy varrt majd vízhatlanított, egy kabát teljes vízhatlanságát a Decathlon által kifejlesztett zuhanyteszttel mérik, amely különböző intenzitású esőket szimulál. Így ez a vízhatlan kabát véd 2 óra alatt lehullott 12 cm esőtől.

A KABÁT ANYAGÁNAK VÍZHATLANSÁGA

A bevonat vagy membrán által biztosított anyag vízhatlanságát schmerberben vagy H²0 mm-ben mérik (egy vízoszlop által gyakorolt nyomás). Minél nagyobb ez a szám, annál vízhatlanabb egy anyag.
A kabát anyaga vízhatlan (JIS 1092 standard szabvány) 5 000 mm H²0 vízálló (Schmerber), mosás előtt.

Mit jelent ez: "100%-ban vízhatlan varrások"?

A kabát a vízhatlan varrásoknak köszönhetően 100%-ban vízhatlan. A ruhadarab belső felén elhelyezett, öntapadó és vízhatlan pántok vízhatlanná teszik a varrásokat, megakadályozzák a víz beszivárgását.
A termék vízhatlanságát egy speciális, 2 órás záport szimuláló zuhanyteszt segítségével igazoltuk. Terepen, használat során is teszteltük.

Hogyan lehet megőrizni a kabát technikai tulajdonságait?

Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén legurulnak a vízcseppek, nem pedig felszívódnak. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. A kezelést a ruhadarab élettartama során meg kell ismételni (minden mosásnál ajánlott). Áruházainkban különböző termékeket (spray, folyadék) találsz a vízlepergetés megújításához.

Hogyan öltözzek fel téli túrázáshoz?

Bármilyen téli sporthoz érdemes a 3 rétegű öltözködés szabályai szerint öltözni:
1. réteg: Technikai aláöltözet, mely kivezeti az izzadságot és szárazon tart.
2. réteg: A második réteg (polár, pulóver) legyen hőtartó és vezesse ki az izzadságot!
3. réteg: A kabát véd a külső hatásoktól: az esőtől, a hótól és a széltől.
A ruhadarabok legyenek légáteresztők, hogy kivezessék az izzadságot!

Szélálló:

A szövet vízhatlanságát és egyben szélállóságát az anyag belső oldalára helyezett bevonat vagy membrán biztosítja. A vízhatlan anyag olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a szél elleni védelmet is. A széllel szembeni védelem kulcsfontosságú mind a mozgás, mind pedig a pihenés során, hiszen a szél jelentős mértékben hűti a testet.

Praktikus kialakítás:

2 kéztartó, zárható zseb a kabátban + 1 hálós, belső zseb. 1 biztonságos telefontartó belső zseb a polárban. 1 állítható, vízálló és bélelt kapucni.

A kabát rendszeres használathoz is eléggé strapabíró?

Hogy biztosítsuk termékeink tartós kialakítását, összetevőiket különböző teszteknek vetjük alá: vizsgáljuk dörzsölés- és kopásállóságukat, színtartásukat és azt, hogy bírják-e a többszöri mosást. Ezeket a teszteket a kabát összetevőin is elvégeztük.

Hogyan működik a jótállás?

A termékre 2 év jótállást vállalunk, mely a vásárláskor a számlán, blokkon feltüntetett időponttól lép életbe. Érvényes jótállással a termékek cseréje ingyenes. A jótállás a termék hibáira érvényes, nem terjed ki a természetes elhasználódásból, valamint a nem megfelelő használatából eredő hibára.

Súly

123-130cm 7-8A : 0.8 kg
131-140cm 8-9A : 0.88 kg
141-148cm10-11A : 0.94 kg
149-159cm12-13A : 1.02 kg
160-166cm14-15A : 1.2 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Belső anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Töltet 100% Polietilén-tereftalát (PET) Elsődleges bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Oldalvarrás 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Elasztán Külső anyag 100% Poliamid Zseb 100% Polietilén-tereftalát (PET) Hónalj 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Elasztán Bevonat 100% Poliuretán Membrán 100% Poliuretán ILS szár 82% Poliamid, 18% Elasztán

Tárolási tanácsok

Tárolás előtt győződj meg róla, hogy a kabát tökéletesen száraz-e! Lehetőleg vállfán, száraz helyen tárold! Összehajtva tárolva a szövet sérülhet.

Tesztek

Fejlesztőközpontunk a Mont Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben a termékek fejlesztésén, javításán, szépítésén dolgozik. A kész termékeket ezután teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlesztéséhez.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Képek

Gyerek téli túrakabát, 7-15 éveseknek, vízhatlan - SH500 X-Warm
Gyerek téli túrakabát, 7-15 éveseknek, vízhatlan - SH500 X-Warm
Gyerek téli túrakabát, 7-15 éveseknek, vízhatlan - SH500 X-Warm
Gyerek téli túrakabát, 7-15 éveseknek, vízhatlan - SH500 X-Warm
Gyerek téli túrakabát, 7-15 éveseknek, vízhatlan - SH500 X-Warm
Gyerek téli túrakabát, 7-15 éveseknek, vízhatlan - SH500 X-Warm

Vélemények

Betöltés...