Gyerek UV-szűrő póló, hőtartó, polár, rövid ujjú, kék

4 990 Ft

8521777

Tervezőcsapatunk szörfözéshez, bodyboardozáshoz készítette ezt az overall alatt viselhető, kiegészítő hőtartását biztosító aláöltözetet.

Rövid ujjú, polár felső gyerekeknek, mely overall alatt viselve kiegészítő hőtartást biztosít.

Szín:

Sötétkék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Bőrbarát

Testhezálló szabás és varrás nélküli kialakítás a kar alatt.3 órás szörfözés.

Leírás

Hőszigetelés és szél

Az UV-szűrő póló önálló használatához ajánlott minimum vízhőmérséklet 22 °C. Időtartam: 3 óra.
A felső polár anyaga csökkenti a vízbe merüléskor jelentkező hidegérzetet. A szél kellemetlen hűtő hatást gyakorolhat vizes állapotban, és további hidegérzetet kelthet. Szélesetén tehát ajánlott neoprén felsőt választani.
Overall alatt is viselhető felső.

Nem irritálja a bőrt

Melegít és véd a szörfdeszka vagy a bodyboard használata során jelentkező bőrirritációtól. Overall alatt is viselhető, hogy védje a nyakat és a hónaljat a bőrirritációtól. A hónaljban elhelyezett varrásmentes betétek csökkentik az evezés közbeni bőrirritációt. Tesztekkel igazoltuk, hogy 3 órás használat során csak nagyon kis mértékben irritálja a bőrt.

Milyen márka az OLAIAN?

Az OLAIAN a Decathlon új, szörfös, bodyboardos és skimboardos márkája. A Tribord szörftermékei a jövőben ezt a nevet viselik majd. A szörftermékek márkája fokozatosan újul meg. Ezért fordulhat az elő, hogy egy termék más logóval van ellátva, mint a terméket bemutató képen.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Elasztán

Használatra vonatkozó korlátozások

Önmagában vagy overall alatt is hordható. Nem szélálló anyag.

Tesztek

Csapatunk Franciaországban tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.

Jóváhagyta

A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt a felhasználandó anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során bekövetkező nyúlás) megvizsgáljuk.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...