Gyerek szandál túrázáshoz MH120, 28-39-es méretben, fekete

7 990 Ft

Tervezőcsapatunk kültéri játékhoz, ugráláshoz, szaladgáláshoz tervezte ezt a szandált meleg időre. Rövid sétához, kirándulásokhoz.

Sokoldalú túraszandál, jó tapadása miatt gyereked használhatja az ösvényeken vagy egy patakon való átkeléshez! Tartós, kényelmes, könnyű: élvezni fogja egész nyáron!

Szín: Fekete / Világoszöld
Méret: Méretválasztó
Szolgáltatásaink:
  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Drive in vagy áruházi átvétel
  • Többféle kiszállítási mód

TERMÉKELŐNYÖK

Tapadás

Jó tapadást szolgáló, különleges design és összetevők.

Könnyű le- és felvétel

Két tépőzárral állítható méretre: jól tart.

Könnyű karbantartás

Mosógépben 30°C-on mosható. 5 mosással teszteltük.

Tartós használat

Gumitalp és megerősített szár.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Talp tapadása

Cipőink talpai védjeggyel vannak ellátva. Ehhez olyan laboratóriumi teszteknek kell megfelelni, melyek különböző terepeken (sima, egyenetlen, száraz, nedves) mérik a cipő tapadását. A talp minőségét túrázóink valós körülmények között terepen, hegyvidéken tesztelik és értékelik.

KÖRNYEZETBARÁT ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezetbarát, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezetbarát gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Alsó rész 60% , 40% Etilén-vinil-acetát (EVA) Felsőrész 90% Poliészter, 10% Poliuretán Belső rész 50% Poliészter, 50% Etilén-vinil-acetát (EVA)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Hagyd megszáradni, majd száraz helyen, UV-sugárzástól védve tárold!

TESZTEK

Fejlesztőközpontunk a Mont-Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben jobb, szebb és praktikusabb termékek tervezésén és fejlesztésén dolgozik. A kész termékeket ezután teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Mérnökünk számos gyerekkel teszteltette a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK