Gyerek gyors snowboard kötés, FAKY- S, fekete, piros

22 990 Ft

Gyerekeknek snowboardozáshoz (34-38-as lábméretig). Könnyen és gyorsan felvehető, hagyományos rögzítést biztosító kötés.

Egy csatos pántja révén a gyerekek egyedül is fel tudják venni! Több féle rögzítési lehetőség: ez a kötés sok fajta, még a legvékonyabb (linerless) cipőkhöz is megfelelő!

Szín:

Fekete / Piros

Méret:

Méretválasztó
S
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Jól tart

Jól tartja a lábat nagy sebességnél, kéktől a fekete pályáig.

Gyorsaság

Egycsatos pánttal: gyerekjáték fel- és levenni!

Állítható

Sokféle beállítás lehetséges: számos gyerek snowboard cipőhöz hozzáigazítható.

Ütéscsillapítás

EVA habszivacs az orrnál és a saroknál.

Univerzális méretek

S-es méret: 34-38.

Jó tartás

Hagyományos rögzítés: a kívánt szorosság eléréséig állítsd! Nincsenek határok!

Űrtartalom

Kötések + 2 lemez + 8 db 16 mm-es, a lemezzel kompatibilis csavar + 8 anyacsavar

Kompatibilitás

Csak normál inzertes deszkákkal és Burton Channel rendszerrel (Burton 3D-vel nem)

Hasonló termékek

Technikai információ

A termékmenedzser üzenete

A gyerekeket megfigyelve arra jutottunk, hogy önállóan szeretnék kezelni a kötésüket, ahogy szüleik is teszik. A két csatos kötést hosszadalmasabb kezelni. Aszimmetrikus pántja az egyetlen rögzítési pont, mely még a gyorsan sikló, élen vezetett kanyarokkal kanyarodó, ugrató gyerekek számára is elegendő.

Egycsatos kialakítás

Csatja erősen tartja a bokát, aszimmetrikus pántja pedig még a lábujjakat is rögzíti, ami nélkülözhetetlen backside kanyarodás alkalmával. A legegyszerűbb, gyerekeknek!

Lehetséges beállítások

Az eredeti beállítások a legtöbb rider számára megfelelőek. Ugyanakkor igény szerint állíthatod:
- a háttámla dőlésszögét
- az elülső fogaslécet. Előre (36-38) vagy hátra tolhatod (34-35-ös lábméretnél). Ki kell csavarozni a kötést.
- a pánt méretét az előlyukasztott fogaslécekkel

Kötéstávolság

A kötéstávolságot a testalkatnak megfelelően, személyre szabottan kell beállítani, de fontos, hogy minden snowboardnak megvan az ajánlott kötéstávolsága, melyet a két kötés inzertjeinél lévő jelölés mutat meg. A kötéstávolság növelésével a súlypont mélyebbre kerül, ezáltal stabilabbá válsz. Ez megkönnyíti a levegőben forgást is. A freestyle deszkák ajánlott kötéstávolsága általában nagyobb, mint az all mountain deszkáké.

Hogyan állítsam a kötések helyzetét a deszkán?

A pályán és pályán kívül használt deszkák esetében ajánlott kizárólag az első kötést mozgatni, ha közelebb szeretnéd hozni a lábaidat egymáshoz,míg a nagyobb terpeszhez érdemes csak a hátsó helyzetét megváltoztatni. Az a lényeg, hogy a tested a lap közepétől kissé hátrébb helyezkedjen el. Ez jó felúszást eredményez a szűzhavon és megkönnyíti a kanyarodást. A szimmetrikus freestyle deszkákonajánlott mindkét kötést egyformán mozgatni, hogy megmaradjon a deszka egyensúlya.

Hogyan állítsam be a kötések szögét?

Freeride használathoz az elülső kötés +18, a hátsó 0°-os legyen.Vegyes, pályán történő és freeride használathoz az elülső kötés +18, a hátsó -6°-os legyen. A hátsó láb helyzetének köszönhetően a vállak a deszkával egy vonalban maradnak.
Ha kizárólag freestyle-hoz használod, a kötéseket nyugodtan állítsd szimmetrikusan, például +15° és -15°-ra!
A kötések szögének megválasztása személyre szabott, ezért ne habozz többet is kipróbálni, hogy megtaláld a gyermekednek legmegfelelőbbet.

Ne felejtsd el beállítani a bakancsokat, hogy középen legyenek!

Tárcsás kötés 4 csavarral: 1 tengelyen csúsztatható, általában 5 pozíciót tesz lehetővé. A beállításnak az a célja, hogy megőrizzük a deszka egyensúlyát, és hogy a bakancs ne nyúljon nagyon túl a deszka szélén, mert akkor az esés garantált. Fontos tehát, hogy a bakancs a deszka mindkét oldalán egyformán nyúljon túl. A tárcsa 90°-kal el is fordítható, így finomítható az inzertekkel beállított kötéstávolság. Ebben az esetben a kötést nem tudjuk úgy állítani, hogy a cipő a deszka középvonalára kerüljön.

A Burton Channel deszkákkal kompatibilis.

A Burton snowboard márka saját rendszerrel rendelkezik a kötések rögzítésére: a Channel. A rögzítés 2 mozgóbetétre van csavarozva, amelyek a deszka mellé járnak.
A mi tárcsánk lehetővé teszi a kötés felszerelést a channel-re, a furatok lehetővé teszik ezt.
A tárcsáinkhoz mellékelt csavarok átmérője azonban nem kompatibilis. A Burton különbözik a piacon megtalálható többi inzerttől. Burton csavar szükséges hozzá.

Videók

Koncepció és technológia

Összetétel

Alváz 50% Poliamid, 30% Acél, 20% Üvegszál

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Használat előtt mindig szorítsd meg a kötés csavarjait! Tárolás hosszabb időre: a kötéseket a deszkán hagyhatod.

TESZTEK

A Decathlon összes snowboardtermékét a tényleges használatnak megfelelő valódi körülmények között teszteljük. Hóban, hidegben, síelés és snowboardozás közben előforduló, valós körülmények között, szűzhavon, snowparkban és pályán. A tervezői csapat, a termékmenedzserek, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.

Vélemények

Betöltés...