Gyerek síkabát, hőtartó és vízhatlan - 550-es

22 990 Ft

8645266

Kabát egésznapos pályasíeléshez gyerekeknek, a leghavasabb napokra is.

A kabát 100%-ban vízhatlan varrásokkal készült, ideális egésznapos síeléshez, időjárástól függetlenül. Hószoknyája a cipzár felhúzásakor automatikusan bezáródik.

Szín:

Rózsaszín

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

150 g/m² vatelin. Meleg bélés.Mandzsetták, automatikus hószoknyák.

Vízhatlanság

Tökéletes vízhatlanságBevonat (10000 mm), 100%-ban vízhatlan varrások.Kapucni

Zsebek

5 zseb, ebből 1 bérletzseb, 1 belső, cipzáras zseb, 1 külső mellzseb.

Vízlepergetés

Vízlepergető külső és belső szövete a kapucnin nem szívja fel a vizet.

Állítható

A mandzsetták tépőzárral behúzhatók, hogy a levegő és a hó ne áramoljon be.

Egyszerű használat

Automatikusan záródó hószoknyáját nem kell igazgatni.

Személyre szabható

A bélésen címke, melyre ráírhatod gyermeked nevét.

Leírás

Hőszigetelő vatelin

A hőszigetelés biztosítja a kellemes, nem túl meleg, nem túl hideg hőmérsékletet a kis síelők számára. A kabát igazodik a test viselkedéséhez és a külső környezethez. A Wedze hőszigetelő vatelint használ, mely melegen tartja a testet. A vatelin poliészter alapú, és a szálak vastagságától függően több vagy kevesebb levegőt köt meg. Minél vastagabb a vatelin, annál több a szálai közt a levegő, és annál melegebb.

Membrán

A membrán egy nagyon vékony réteg a külső szövet belső oldalán. Meggátolja a kívülről érkező víz (hó, eső, stb.) behatolását, de hagyja távozni a test által termelt izzadságot.

100%-ig vízhatlan varrások

A kabáton nem csak a szövet, hanem a varrások is vízhatlanok. Minden varráson öntapadó és vízhatlan pántokat helyeznek el, a kabát belsején, hogy a termék tökéletesen vízhatlan legyen.

VÍZLEPERGETÉS

Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületéről legurulnak a vízcseppek, ahelyett, hogy felszívódnának. A kabát anyaga vízlepergető, így még tovább áll ellen az időjárási viszontagságoknak. A vízlepergetés a szövet külső felületén alkalmazott, speciális anyagkezeléssel érhető el.

Tartós használat

A Wedzenél tudjuk, milyen fárasztó egy egész napos síelés. Különös gonddal válogattuk termékeink összetevőit, hogy a lehető legjobban bírják az igénybevételt.

Hószoknya

A hószoknya a kabát alján, a deréknál található. A kabát cipzárjának felhúzásával automatikusan bezárul. Megakadályozza, hogy a kabát alá beáramoljon a hó és a hideg levegő, ami főként eséskor fordulhatna elő.

Bérletzseb

Többé nem kell elővenni a bérletet! Az ujjon bérletzseb található, így gyorsan felülhetsz a felvonóra.

Egyedivé tehető

A hátbélés tetején címke található, amelyre felírhatod gyermeked nevét, így nem keveredik el a ruha. Ez nagyon praktikus lehet a sípályán vagy az óvodában!

Hogyan öltözzenek fel a gyerekek, hogy ne fázzanak a sípályán?

Hogy a ruházat melegen és szárazon tartson, viselj 3 technikai réteget: az 1., testre simuló réteg szárazon tart. A 2., hőszigetelő réteg a hőtartásról gondoskodik. A 3., védelmet biztosító réteg az időjárás viszontagságaitól nyújt védelmet.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Poliamid Kar bélése 100% Polietilén-tereftalát (PET) Másodlagos bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Membrán 100% Poliuretán Hátsó bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárold, hogy megóvd az anyag bevonatát! Száraz és szellőző helyen tárold! Tárolás előtt hagyd teljesen megszáradni!

Tesztek

Az összes Wedze terméket a tényleges használatnak megfelelő valódi körülmények között teszteljük: hóban, hidegben, síelés közben előforduló, valós körülmények között. A tervezői csapat, a termékmenedzserek, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...