Gyerek padelcipő, fűzős - PS 500

11 990 Ft

8797191

Padelezőkből álló tervezőcsapataink olyan fiatal padel játékosoknak fejlesztették ki ezt a cipőt, akik most kezdenek versenyezni.

A gyerekcipő biztosítja a jó ütéscsillapítást és a padelezéshez szükséges tapadást a csúszásmentes játékhoz a homokkal kevert műfüves pályán.

Szín:

Korall / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tapadás

Speciális kialakítású halszálkás bordázat a jó tapadáshoz műfüves pályán.

Ütéscsillapítás

Injektált EVA hab közbülső talp a jobb ütéscsillapítás érdekében.

Légáteresztés

Hálós szerkezetű zónák a felsőrészen a jó izzadságkivezetéshez.

Kopásállóság

Vastag külső gumitalp megerősítésekkel a kopásnak leginkább kitett részeken.

Leírás

Miért szükséges speciális kialakítású cipőben padelezni?

A padelt homokkal kevert műfüves pályán játsszák. Ez rendkívül csúszósnak bizonyul a helyváltoztatás során. A speciális talpgeometriával készült padelcipő minden játékos számára megfelelő tapadást nyújt a pályán. Továbbá, biztosítja az oldalirányú stabilitást, a láb megfelelő tartását és az ütéscsillapítást.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 70% Etilén-vinil-acetát (EVA), 30% Gumi (BR) Felsőrész 50% Poliuretán, 50% Polietilén-tereftalát (PET) Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tesztek

Formatervezési és mérnöki feladatokat ellátó kutatóközpontunk Spanyolországban található.Feladata a felhasználók igényeinek meghatározása és továbbítása a franciaországi székhelyű tervezőközpontba.
A prototípusok tesztelése játékkörülmények között, padelpályákon történik. Az ezt követő tartóssági teszteket tervezőközpontunk laboratóriumában végezzük.
A tesztek segítségével hagyhatjuk jóvá termékeinket és kötelezhetjük el magunkat a minőség terén.

Vélemények

Betöltés...