Gyerek overall síeléshez PNF 500-as, hőtartó, vízhatlan, kék

14 990 Ft

Gyorsan, eljött a síelés ideje! Ezzel az overallal időt takaríthatsz meg. A lányok ideális társa a fejlődésben, hőtartó, szárazon tartja őket.

A PULL'NFIT rendszerrel a gyerekek méretére állíthatja a hőtartó és vízhatlan overall szárának hosszát. Látszólag külön kabátból és nadrágból álló overall az igazi kis ridereknek!

Szín: Kék / Sötétkék
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Meleg

Vatelintöltet: 150 g/m². Bolyhozott bélés.

Vízhatlanság

Jó: 5000 mm-es bevonat, vízhatlan fő varrások. Kapucni Kamásli a szár alján.

Állítható

A szár hossza állítható Behúzható mandzsetta.Behúzható derék Gumírozott kapucni.

Légáteresztés

A nyakon és az ujjakon keresztül. Nem légáteresztő anyag.

Zsebek

3 cipzáras zseb, ebből 1 bérletzseb.

Egyszerű használat

A mandzsettaszorító rugalmas pántja helyén tartja a kesztyűt is.

Tartós használat

Strapabíró összetevők Megerősített varrások. Megerősített száralj.

Személyre szabható

A bélésen címke, melyre ráírhatod gyermeked nevét.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Hőszigetelő vatelin

A hőszigetelés biztosítja a kellemes, nem túl meleg, nem túl hideg hőmérsékletet a kis síelők számára. A kabát igazodik a test viselkedéséhez és a külső környezethez. A Wedze hőszigetelő vatelint használ, mely melegen tartja a testet. A vatelin poliészter alapú, és a szálak vastagságától függően több vagy kevesebb levegőt köt meg. Minél vastagabb a vatelin, annál több a szálai közt a levegő, és annál melegebb.

Bevonatos felületkezelés

A vízhatlanító bevonatot a külső szövet belső felületére viszik fel. Megakadályozza a víz beszivárgását, de kiengedi a mozgás során keletkező testpárát. Így szárazon tart, és fokozott kényelmet biztosít.

Vízhatlan főbb varrások.

Az overallon nem csak a szövet, hanem a varrások is vízhatlanok. Az öntapadó és vízhatlan pántokat a varrások belső felére teszik, hogy a termék tökéletesen vízhatlan legyen. A varrásokat a víznek, hónak leginkább kitett helyeken vízhatlanítjuk így. Az overallnál ezek a vállaknál, a mellkasnál és az ülepen találhatóak.

TIPP

A gyerekek sokat mozognak a hóban, és előfordul, hogy elhagyják a kesztyűjüket. Praktikus megoldásunk révén a kesztyű azonban a helyén marad: mielőtt rögzítenéd a tépőzárat, a mandzsetta gumírozott pántját húzd a hüvelyk- és mutatóujjak közé!

PULL’N FIT kialakítás

Az innovatív PULL’N FIT kialakításnak köszönhetően könnyedén és pontosan beállíthatod az overall szárának hosszát, hogy tökéletesen igazodjon gyermeked testalkatához. Csak húzd meg a száraljon lévő zsebekben található gumipántokat, és az overall rövidebb lesz!

Bérletzseb

Többé nem kell elővenni a bérletet! Az ujjon bérletzseb található, így gyorsan felülhetsz a felvonóra.

Egyedivé tehető

A bélésen címke található, amelyre felírhatod gyermeked nevét, így nem keveredik el a ruha. Ez nagyon praktikus lehet a sípályán vagy az óvodában!

Hogyan öltözzenek fel a gyerekek, hogy ne fázzanak a sípályán?

Hogy a ruházat melegen és szárazon tartson, viselj 3 technikai réteget: az 1., testre simuló réteg szárazon tart. A 2., hőszigetelő réteg a hőtartásról gondoskodik. A 3., védelmet biztosító réteg az időjárás viszontagságaitól nyújt védelmet.

Hogyan öltözzenek fel a gyerekek, hogy a lábuk ne fázzon a sípályán?

Hogy lábad ne fázzon és száraz maradjon, viselj 2 réteget: egy izzadságelvezető aláöltözetet és egy hőtartó sínadrágot, mely védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Töltet 100% Poliészter Fő anyag 100% Poliészter Betét 100% Poliamid Bélés 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárold, hogy megóvd az anyag membránbevonatát! Száraz és szellőző helyen tárold! Tárolás előtt hagyd teljesen megszáradni!

TESZTEK

Az összes Wedze terméket a tényleges használatnak megfelelő valódi körülmények között teszteljük: hóban, hidegben, síelés közben előforduló, valós körülmények között. A tervezői csapat, a termékmenedzserek, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK