Gyerek neoprén ruha, 4/3 mm - Quicksilver

55 990 Ft

Középhaladó szintű szörfösök számára tervezték, legfeljebb 2 órányi szörfözéshez, 12°C és 17°C közötti vízhőmérséklet esetén.

A felsőtesten rugalmasabb anyagú, a mellkason és a háton termikus béléssel rendelkezik.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Szabad mozgás

Neoprén anyaga rugalmasabb a felsőtesten és a karon. Rugalmas varrások.

Könnyű le- és felvétel

Hátsó cipzár. Végig cipzáros a nyaktól.

Leírás

Hogyan válassz megfelelő szörfruhát?

A szörfruha választása során a legfontosabb kritérium a víz hőmérséklete. A víz hőmérséklete függ az évszaktól és a földrajzi elhelyezkedéstől. Minden esetben győződj meg róla, hogy a parton jelzett hőmérséklet megegyezik-e a víz tényleges hőmérsékletével! Meleg, 21°C-nál melegebb víz. 17 és 22°C között, mérsékelt víz. 12 és 17°C között, hideg víz. 7 és 12°C között, nagyon hideg víz. Az adott helyszín vízhőmérsékletének megismeréséhez látogass el a seatemperature.org weboldalra!

Válaszd a megfelelő méretet!

A szörfruha funkcióinak teljes körű kihasználása érdekében fontos a megfelelő méret kiválasztása. A szörfruhának a testhez kell simulnia, hogy ne keletkezzen rajta ránc. Normális, ha száraz állapotban túl szorosnak érzed, ez a kellemetlen érzés megszűnik, amint a szörfoverall vizes lesz. Ha túl nagy méretet választasz, ráncok keletkeznek a ruhán, amelyek bőrirritációt okoznak, és csökken a termék hőszigetelő képessége (beszivárog a víz).
Vásárlás előtt próbáld fel!

Anyagösszetétel

Ez az overall valódi neoprénből készült, hogy biztosítja a kényelmes hőérzetet. A neoprén hőtartó béléssel rendelkezik a mellkason és a háton a jobb hőtartás érdekében. A neoprén vastagsága: 4 és 3 mm.

Gallér

A nyakrész nem irritálja a bőrt. Érzékeny bőrűeknek ajánlott UV-szűrő pólót viselni a szörfszörfruha alatt a bőrirritáció megelőzése érdekében. A kidörzsölődésre hajlamos területeken ajánlott zsíros krémet (pl. vazelint) használni, ha hosszabb ideig viseled a ruházatot. A szörfoverall belsejében lévő hajtókát megfelelően igazítsad el, hogy a cipzár ne irritálja a nyakat!

Állíthatóság

A cipzár az overall hátulján található a nagyobb kényelem érdekében, amikor fekve evezel.

Cipzár húzózsinór

A jogszabály előírja, hogy a gyerek termékeknél rövid zsinórt kell a cipzárra rögzíteni, hogy elkerüljék a fulladás veszélyét. 10 éves mérettől a zsinór hosszú és lehetővé teszi a cipzár önálló felhúzását. Egy kis tépőzár megakadályozza a cipzárkocsi lecsúszását használat közben.

Vízhatlan összeállítás

Az illesztések varrt-ragasztottak, hogy jó vízhatlanságot és tartós használatot biztosítsanak. Úgynevezett "félszem" varrással készült, vagyis a cérna nem hatol át a neoprén anyag teljes vastagságán, így nem hatol át rajta a víz.

Szörfruhák vízi sportokhoz

A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen.

Quiksilver

A Quiksilver egy ausztrál cég, amelyet 1969-ben alapított két szörfös, Alan Green és John Law. A vízen siklásra specializálódott, és jelenleg egy sor technikai textilterméket és felszerelést fejleszt. Az európai központjuk Saint-Jean-de-Luzban található.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 83% Nejlon, 17% Elasztán

Tárolási tanácsok

Száraz, jól szellőző helyen tárolandó. Hőforrástól távol tartandó. A termék tartós használata érdekében ne hagyd a napon száradni! Mosógépben nem mosható!

Használatra vonatkozó korlátozások

Ideális 12°C és 17°C közti vízben. Max. 2 órás szörfözés.

Karbantartási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...