Gyerek nadrág téli túrázáshoz SH500 U-Warm, 2- 6 éveseknek, vízhatlan

7 990 Ft

Tervezőcsapatunk a Mont Blanc lábánál tervezte ezt a nadrágot, mely örömtelivé teszi a nagy hidegben történő túrázást a gyerekek számára.

Nagyon puha, ultra hőtartó nadrág polár harisnyával. 100%-ban vízhatlan, a kisgyerekek ideális társa a hóban.

Szín: Tengerészkék
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Meleg

Komforthőmérséklet: -1,5 °C 270 g/m² sűrűségű belső polár

Vízhatlanság

26700 schmerber vízhatlan összetevő és 100%-ig vízhatlan varrások.

Nem megy bele a hó

Magas derék, mandzsettás, gumírozott száralj.

Kopásállóság

Kopásálló összetevő, hogy élvezhesd a természetet!

Egyszerű használat

A mérete a tépőzárakkal állítható. Szárításhoz kifordítható.

KÉPEK

Gyerek nadrág téli túrázáshoz SH500 U-Warm, 2- 6 éveseknek, vízhatlan
Gyerek nadrág téli túrázáshoz SH500 U-Warm, 2- 6 éveseknek, vízhatlan
Gyerek nadrág téli túrázáshoz SH500 U-Warm, 2- 6 éveseknek, vízhatlan
Gyerek nadrág téli túrázáshoz SH500 U-Warm, 2- 6 éveseknek, vízhatlan

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Hogyan tartja melegen a nadrág a gyerekeket?

Nagyon puha és hőtartó harisnyával.
A szintetikus szálakból álló polár szövet a gyapjú tulajdonságaival rendelkezik, meleg, hőszigetelő, ráadásul könnyebb is. Puha, kényelmes, gyorsan szárad, hagyja lélegezni a bőrt. A polár anyagszerkezetéből adódóan megköti a levegőt, mely természetes hőszigetelőként melegen tartja a testet. A levegő a polárszövet bolyhai között ül meg.

Mit jelent a komforthőmérséklet?

Termikus laboratóriumban végzett összehasonlító vizsgálatot végeztünk, gyaloglás közben gyenge szélben (5 km/h). A komforthőmérséklet az a hőmérséklet, amelyet a felhasználók 70%-a "enyhén meleg"-nek érez.A nadrág esetében ez -1,5 °C.
Mindenki különböző mértékben érzékeny a hidegre.

A gyerekek vegyenek fel alá harisnyát?

Integrált polár harisnyájának köszönhetően nem kell aláöltözetet venni alá, hogy a gyerekeknek ne legyen túl melegük, ne izzadjanak túlságosan és végül nehogy megfázzanak.

A nadrág rendelkezik kamáslival, hogy a hó a bokánál se juthasson be?

Praktikus, intuitív és kényelmes megoldást választottunk: az integrált harisnya száralján (a kabátok ujjához hasonlóan) mandzsetta található, mely biztosítja, hogy a harisnya ne mozduljon el.
A gumipántot a bakancs vagy a hótaposó alá húzva a nadrág nem csúszik fel, ezáltal a hó nem jut be a nadrágba.

Hogyan véd a nadrág a külső hatásoktól?

A nadrág külső anyaga vízhatlan, így megakadályozza a víz és a szél beáramlását a kabátba. (mosás előtt:12000 schmerber a fő anyagon, 36000 schmerber a térden és a fenékrészen). A megfelelő hőtartás érdekében télen a végtagokat, a fejet, a kezet és a lábat is védeni kell.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy a nadrág 100%-ban vízhatlan?

A nadrág külső szövetét bevonat segítségével tettük vízhatlanná. A JIS 1092 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb a nyomásérték, a szövet annál inkább vízálló. Egy 20000 mm-es vízhatlanságú szövet 20000 mm nagyságú vízoszlop nyomásának áll ellen. A terméket 2 órán át 60 l/m²/óra mennyiségű vízzel, zuhanyteszttel teszteltük, ami egy 2 órás zápornak felel meg.A tesztet mosás előtt végeztük el.

Mit jelent a "100%-ban vízhatlan varrások"?

A gyerekek kényelme és a te nyugalmad érdekében a nadrág varrásai vízhatlanok. Így teljes mértékben vízhatlan. A termék vízhatlanságát egy speciális, 2 órás záport szimuláló zuhanyteszt segítségével igazoltuk.
A varrások a vízhatlan pántoknak és a hőforrasztásnak köszönhetően vízhatlanok. A varrások hátoldalára ragasztják ezeket a vízhatlansághoz nélkülözhetetlen pántokat a kapillaritás jelenségének megelőzésére.

Szélálló összetevő

Télen a nedvességtől (hótól, esőtől) és a széltől is védenünk kell magunkat, mivel ez utóbbi nagy mértékben képes lehűteni a testet, mozgás és pihenés közben egyaránt.
A nadrág vízhatlan bevonatának köszönhetően olyan technikai tulajdonságokkal rendelkezik, melyek szélállóvá teszik.

A nadrág kellően strapabíró a gyerekek intenzív mozgásához?

A térden és az ülepen található, megerősített szövetből készült rátéteknek köszönhetően a gyerekek szabadon fedezhetik fel a világot. A különböző anyagok kopás- és dörzsölésállóságát tesztekkel igazoltuk.
A szövetek kopásállóságát az úgynevezett „Martindale-teszttel” vizsgáljuk. A teszt során egy gép meghatározott súlyú nyomás mellett dörzsöli a szövet felületét.

Hogyan öltözzenek fel a gyerekek téli túrázáshoz?

Bármilyen téli sporthoz érdemes a 3 rétegű öltözködés szabályai szerint öltözni: 1. réteg: Technikai aláöltözet, mely kivezeti az izzadságot és szárazon tartja a gyerekeket.
2. réteg: A polár legyen hőtartó és vezesse ki az izzadságot!
3. réteg: A kabát véd a külső hatásoktól: az esőtől, a hótól és a széltől.
A ruhadarabok legyenek légáteresztők, hogy kivezessék az izzadságot!

A gyerekek könnyen összekoszolják a ruhájukat. A rendszeres mosás nem károsítja a nadrágot?

A nadrágot úgy terveztük, hogy a gyerekeket melegen tartsa, a szülőket pedig megnyugtassa. Tesztekkel igazoltuk, hogy a rendszeres mosás hatására az anyag nem veszti el a színét, tulajdonságai, vastagsága nem változik. A nadrágot tehát nyugodtan moshatod, a gyerekek pedig szabadon adhatják át magukat a téli túrázás örömeinek.

Hogyan tisztítsam a nadrágot, hogy megőrizze technikai tulajdonságait?

A vízlepergető kezelés célja az anyag vízhatlanságának megőrzése a termék teljes élettartama alatt. Ennek érdekében legalább minden mosásnál használd az ehhez szükséges spray-t vagy folyadékot!

Súly

89-95cm 2-3A : 0.34 kg
96-102cm 3-4A : 0.38 kg
103-112cm 4-5A : 0.42 kg
113-121cm 5-6A : 0.46 kg

VIDEÓK

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Külső anyag 100% Poliészter Elsődleges bélés 100% Poliészter Másodlagos bélés 82% Poliamid, 18% Elasztán Bevonat 100% Poliuretán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Tárolás előtt győződj meg róla, hogy a nadrág tökéletesen száraz-e! Lehetőleg vállfán, száraz helyen tárold! Összehajtva tárolva a szövet sérülhet.

TESZTEK

Fejlesztőközpontunk a Mont-Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben a termékek fejlesztésén, javításán, szépítésén dolgozik. A kész termékeket ezután teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK