Gyerek nadrág síeléshez PNF 900, hőtartó, vízhatlan, tengerészkék

22 990 Ft

Már lehagy a pályán? Tudásunk legjavát nyújtottuk az állítható nadrág tervezésekor, hogy elősegítsük a még nagyobb teljesítményt.

Hőtartó, vízhatlan és légáteresztő nadrág, melynek dereka és szárhosszúsága állítható, így tökéletesen igazodik a gyerekek testalkatához. Vállpántjai levehetők.

Szín: Sötétkék
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Meleg

100 g/m²-es vatelin. Bolyhozott bélése hőtartást és puhaságot biztosít.

Vízhatlanság

Kiváló: 8000 mm-es membrán, 100%-ban vízhatlan varrások. Kamásli a szár alján.

Állítható

Állítható szárhosszúság és derék. Állítható és levehető pántok.

Légáteresztés

A légáteresztő membrán kiengedi az izzadságot.

Zsebek

2 zárható zseb.

Tartós használat

Megerősített száralj (kantni ellen)

Személyre szabható

A bélésen címke, melyre ráírhatod gyermeked nevét.

KÉPEK

Gyerek nadrág síeléshez PNF 900, hőtartó, vízhatlan, tengerészkék
Gyerek nadrág síeléshez PNF 900, hőtartó, vízhatlan, tengerészkék
Gyerek nadrág síeléshez PNF 900, hőtartó, vízhatlan, tengerészkék
Gyerek nadrág síeléshez PNF 900, hőtartó, vízhatlan, tengerészkék
Gyerek nadrág síeléshez PNF 900, hőtartó, vízhatlan, tengerészkék

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

PULL’N FIT ZIP kialakítás

Az innovatív PULL’N FIT kialakításnak köszönhetően könnyedén és pontosan beállíthatod a nadrág szárának hosszát, hogy tökéletesen igazodjon gyermeked testalkatához. Az új PULL’N FIT rendszernek köszönhetően nincs többé túl hosszú vagy túl rövid nadrág! Hogy rövidebb legyen, csak húzd fel a cipzárat!

Hőszigetelő vatelin

A hőszigetelés biztosítja a kellemes, nem túl meleg, nem túl hideg hőmérsékletet a kis síelők számára. A kabát igazodik a test viselkedéséhez és a külső környezethez. A Wedze hőszigetelő vatelint használ, mely melegen tartja a testet. A vatelin poliészter alapú, és a szálak vastagságától függően több vagy kevesebb levegőt köt meg. Minél vastagabb a vatelin, annál több a szálai közt a levegő, és annál melegebb.

Membrán

A membrán egy nagyon vékony réteg a külső szövet belső oldalán. Meggátolja a kívülről érkező víz (hó, eső, stb.) behatolását, de hagyja távozni a test által termelt izzadságot.

100%-ig vízhatlan varrások

A nadrágon nem csak a szövet, hanem a varrások is vízhatlanok. Minden varráson öntapadó és vízhatlan pántokat helyeznek el, a nadrág belsején, hogy a termék tökéletesen vízhatlan legyen.

Tartós használat

A Wedzenél tudjuk, milyen fárasztó egy egész napos síelés. Különös gonddal válogattuk termékeink összetevőit, hogy a lehető legjobban bírják az igénybevételt.

Egyedivé tehető

A bélés tetején címke található, amelyre felírhatod gyermeked nevét, így nem keveredik el a ruha. Praktikus megoldás, hogy a nadrág ne vesszen el a gyermekmegőrzőben, iskolában.

Hogyan öltözzenek fel a gyerekek, hogy a lábuk ne fázzon a sípályán?

Hogy lábad ne fázzon és száraz maradjon, viselj 2 réteget: egy izzadságelvezető aláöltözetet és egy hőtartó sínadrágot, mely védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Alsó bevonat 100% Poliészter Palack 100% Poliamid Szívóka, kupak 100% Poliészter Betét 100% Poliészter Külső réteg 100% Poliuretán

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárold, hogy megóvd az anyag bevonatát! Száraz és szellőző helyen tárold! Tárolás előtt hagyd teljesen megszáradni!

TESZTEK

Az összes Wedze terméket a tényleges használatnak megfelelő valódi körülmények között teszteljük: hóban, hidegben, síelés közben előforduló, valós körülmények között. A tervezői csapat, a termékmenedzserek, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK