Árcsökkentés
Gyerek túraesőkabát - MH150
Gyerek túraesőkabát - MH150
Gyerek túraesőkabát - MH150
Gyerek túraesőkabát - MH150
Gyerek túraesőkabát - MH150
Gyerek túraesőkabát - MH150
Gyerek túraesőkabát - MH150
Gyerek túraesőkabát - MH150

Gyerek túraesőkabát - MH150

5 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 6 990 Ft

8559247

A vízhatlan kabát védi a gyermeket a széltől és az esőtől túrázás közben.

A vízlepergető anyagból készült gyerek túrakabát véd az esőtől és társ a kirándulásokon. Kis helyigényű, zsebben tárolható, majd a hátizsákban szállítható.

Szín:

Zöldeskék / Türkizkék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Vízhatlanság

A vízhatlan bevonat 1 óráig (5 000 mm) védelmet nyújt. A fő varrások vízhatlanok.

Kis csomagméret

Könnyen tárolható a zsebben, majd a hátizsákban szállítható.

Légáteresztés

Páraáteresztő bevonat (RET=12): csökkenti a páralecsapódást a ruhában.

Könnyű súly

Csak 155 g a 8-9 éves méret.

Leírás

AZ ANYAG VÍZHATLANSÁGA

A JIS 1092 szabvány szerinti teszt során az anyag víznyomással szembeni ellenállását a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb a nyomásérték, a szövet annál inkább vízálló. A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (60 liter víz/ m²/ 1 óra). Ez a teszt közepes hegyvidéki záport szimulál.A 5 000 mm-es vízhatlanságú szövet 5 000 mm-es vízoszlop nyomásának áll ellen (ez nagyjából 1 órás zápornak felel meg).

AZ ANYAG LÉGÁTERESZTÉSE

Az anyag légáteresztését a párolgási ellenállás “Résistance Évaporative Thermique” (RET) alapján mérik. Ez az anyag kapacitása, hogy mennyire vezeti ki a test által termelt nedvességet és mennyire gátolja meg a víz felhalmozódását a bőrön. Minél kisebb a RET szám, annál légáteresztőbb az anyag.RET ≤ 6: nagyon légáteresztő
RET ≤ 12: légáteresztő
RET ≤ 20: kevésbé légáteresztő anyag

A termék RET száma: 12

PRAKTIKUS RÉSZLETEK

Saját zsebébe hajtogatható. Középen cipzáras, meleg, gumírozott mandzsetta és derék.

STRAPABÍRÓ ANYAGOK

Az anyag a kopást és dörzsölést vizsgáló teszteken is megfelelt, laboratóriumi tesztekkel bizonyított, hogy a polár nem bolyhosodik. Színtartó teszt: az anyag színtartó, a textilfesték nyál hatására sem enged a színéből. Anyagtartósság teszt: a rendszeres mosás nem változtatja meg az anyag tulajdonságait.

Kezelési útmutató

1/ Mosógépben mosható (30 °C-on): kímélő mosószerrel. A kabátokat és nadrágokat kifordítva mosd! Lazítsd ki a pántokat, a gumírozott részeket! 2/ A ruhákat minél kevésbé összehajtva helyezd a gépbe: mert károsodhatnak. 3/ A különböző típusú, színű ruhákat külön mosd! 4/ Ne használj fehérítőt! 5/ Bővizű öblítést, alacsony fordulatszámon centrifugázó programot válassz! Kötélen vagy szárítógépben (alacsony hőfokon, rövid ideig) szárítsd!

KÖRNYEZETTUDATOS ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
Jelenleg ez a termék nem környezettudatos, viszont nap, mint nap azon dolgozunk, hogy az legyen: a környezettudatos gyártás, a javíthatóság és a tartósság, a fejlesztésünk szívügyei.

HONNAN SZÁRMAZNAK A KABÁTOK?

A terméket Franciaországban, a Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd beszállítóink Bangladesben és Etiópiában gyártották. Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek a nadrágok gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Ujj anyaga 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán Váll anyaga 100% Polietilén-tereftalát (PET) Összetétel 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Összehajtva, száraz, tiszta helyen tárold.

Használatra vonatkozó korlátozások

Hőforrástól távol tartandó!

Tesztek

Fejlesztőközpontunk a Mont Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben jobb, szebb és praktikusabb termékek tervezésén és fejlesztésén dolgozik. A kész termékeket ezután szigorú teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Mérnökünk számos gyerekkel teszteltette a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Videók

Vélemények

Betöltés...