Gyerek hótaposó SH100 X-WARM, hőtartó és vízhatlan, 24-38-as méret, fekete

9 990 Ft
8648748

A környezettudatos hótaposóban élvezheted a hó nyújtotta örömöket, már a legkisebb kortól. Egyszerű és ideális havas kiránduláshoz.

A széles nyílás miatt gyorsan felvehető, a tépőzárral ideálisan meghúzható. Diszkrét kinézete lehetővé teszi a sípályán vagy az iskolában való használatot a hideg és havas napokon.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Meleg

Komforthőmérséklet: -6 °C Minimum hőmérséklet: -16 °C

Vízhatlanság

Vízhatlan és légáteresztő membrán: szárazon tartja a lábat.

Tapadás

SNOWCONTACT technológia a megfelelő tapadásért: a talp anyaga és mintázata.

Könnyű le- és felvétel

Széles, tépőzáras nyílása révén könnyen felvehető.

Technikai információ

Biztos, hogy a hótaposó elég meleg téli túrázáshoz?

Termikus laboratóriumban végzett összehasonlító vizsgálatot végeztünk, gyaloglás közben gyenge szélben (5 km/h). Így mérjük a cipőink hőellenállását. Mindenki különböző mértékben érzékeny a hidegre.Komforthőmérséklet: enyhén érzi a hideget és a felhasználók 70%-a elfogadhatónak tartja a hőérzetet a lábfejen.
Minimum használati hőmérséklet: nagyon hidegnek érzi és a felhasználók 10%-a tartja elfogadhatónak a hőérzetet a lábfejen.

Hogyan véd a hótaposó a külső hatásoktól?

A hótaposó vízhatlan és légáteresztő membránnal rendelkezik. A membrán egy nagyon vékony anyag (5 - 25 mikrométer), amelyet egy anyag belső felére ragasztanak, ez meggátolja a víz beszivárgását és segíti a nedvesség elvezetését.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy a hótaposó 100%-ban vízhatlan?

A hótaposót félig vízbe merítve, a lábfej gyaloglás közbeni mozgását szimuláló, laboratóriumi tesztek segítségével győződtünk meg a cipő vízhatlanságáról, elhasználódását terepen teszteltük és további használati teszteket is végeztünk. A teszt során 3 szinten teszteljük a vízhatlanságot: 2000 hajlítás (kb. 4 km gyaloglás), 4000 hajlítás (kb. 8 km gyaloglás) vagy 8000 hajlítás (kb. 16 km gyaloglás). Ez a modell 8000 hajlításig (kb. 16 km gyaloglás) vízhatlan.

A hótaposó rendszeres használathoz is eléggé strapabíró?

A laboratóriumi teszteket mérnökeink hajtják végre, hogy a felhasználói igényeknek megfelelő legyen. Többek között az alábbiakat vizsgáljuk: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.

Mit húzzak a lábamra téli túrázáshoz?

A megfelelő téli felszerelés összeállításához tartsd be az alábbiakat: Meleg: viselj hőtartó (lehetőleg gyapjútartalmú) zoknit!
Légáteresztés: A túra intenzitásának megfelelő zoknit válassz, az izzadság elvezetése érdekében ügyelj arra, hogy légáteresztő legyen!
Szár magassága: a cipő szárának magasságához igazodó magasságú zoknit válassz! Ha fokozott védelemre vágysz, válaszd a magas szárú modelleket!

Hogyan őrizzem meg a hótaposó technikai tulajdonságait?

Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén legurulnak a vízcseppek, nem pedig felszívódnak. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Áruházainkban különböző termékeket (spray, folyadék) találsz a vízlepergetés megújításához.

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ

Környezettudatos eljárással gyártottuk ezt a terméket.
A külső szövet újrahasznosított poliészterből készült.A külső szintetikus anyag poliuretánnal bevont újrahasznosított poliészterből készült. A bélés esetében a környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében a szövetszálat anyagában festjük, vagyis a gyártás során színpigmenteket fecskendezünk be a fonal belsejébe.
A talp 20% újrahasznosított gumiból készült.

Súly

24 : 0.372 kg
25 : 0.396 kg
26 : 0.424 kg
27 : 0.46 kg
28 : 0.48 kg
29 : 0.516 kg
30 : 0.54 kg
31 : 0.564 kg
32 : 0.588 kg
33 : 0.61 kg
34 : 0.688 kg
35 : 0.704 kg
36 : 0.752 kg
37 : 0.77 kg
38 : 0.792 kg

Koncepció és technológia

Összetétel

Felsőrész 75% Polietilén-tereftalát (PET), 25% Poliuretán Alsó rész 100% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS) Belső rész 75% Polietilén-tereftalát (PET), 25% Etilén-vinil-acetát (EVA)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Javasoljuk, hogy nedvességtől védett, jól szellőző helyen tárold!

Mosási tanácsok

Használat után tiszta vízben öblítsd!. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek