Gyerek hótaposó csizma SH500 X-Warm, bőr, vízhatlan, 30-38-as méret, fekete

13 990 Ft

Gyerek hótaposó, rendszeres téli túrázáshoz, bármilyen havas terepen. Melegen és szárazon tartja a lábat.

A bőr révén vízhatlan és strapabíró. Felsőrésze levehető: gyorsan szárad. Élvezd a havat!

Szín: Sötétszürke / Fekete / Világosbarna
Méret: Méretválasztó

TERMÉKELŐNYÖK

Meleg

Komforthőmérséklet: -8 °C Minimum hőmérséklet: -18 °C

Vízhatlanság

100% vízhatlan talp és vízlepergető szár, a láb száraz marad.

Tapadás

SNOWCONTACT technológia a megfelelő tapadásért: a talp anyaga és mintázata.

Gyors száradás

Kivehető bélés, így könnyebben szárad.

Könnyű le- és felvétel

Széles, fűzős nyílása révén könnyen felvehető.

Tapadás

Kiváló tapadás havon a talp 4 mm-es barázdáinak köszönhetően.

KÉPEK

Gyerek hótaposó csizma SH500 X-Warm, bőr, vízhatlan, 30-38-as méret, fekete
Gyerek hótaposó csizma SH500 X-Warm, bőr, vízhatlan, 30-38-as méret, fekete
Gyerek hótaposó csizma SH500 X-Warm, bőr, vízhatlan, 30-38-as méret, fekete
Gyerek hótaposó csizma SH500 X-Warm, bőr, vízhatlan, 30-38-as méret, fekete
Gyerek hótaposó csizma SH500 X-Warm, bőr, vízhatlan, 30-38-as méret, fekete

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Biztos, hogy a hótaposó elég meleg téli túrázáshoz?

Termikus laboratóriumban végzett összehasonlító vizsgálatot végeztünk, gyaloglás közben gyenge szélben (5 km/h). Így mérjük a cipőink hőellenállását. Mindenki különböző mértékben érzékeny a hidegre.Komforthőmérséklet: enyhén érzi a hideget & a felhasználók 70%-a elfogadhatónak tartja a hőérzetet a lábfejen.
Minimum használati hőmérséklet: nagyon hidegnek érzi & a felhasználók 10%-a tartja elfogadhatónak a hőérzetet a lábfejen.

Hogyan véd a hótaposó a külső hatásoktól?

A hótaposó vízhatlan és légáteresztő membránnal rendelkezik. A membrán egy nagyon vékony anyag (5 - 25 mikrométer), amelyet egy anyag belső felére ragasztanak, ez meggátolja a víz beszivárgását és segíti a nedvesség elvezetését.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy a hótaposó 100%-ban vízhatlan?

A hótaposót félig vízbe merítve, a lábfej gyaloglás közbeni mozgását szimuláló, laboratóriumi tesztek segítségével győződtünk meg a cipő vízhatlanságáról, elhasználódását terepen teszteltük és további használati teszteket is végeztünk. A teszt során 3 szinten teszteljük a vízhatlanságot: 2000 hajlítás (kb. 4 km gyaloglás), 4000 hajlítás (kb. 8 km gyaloglás) vagy 8000 hajlítás (kb. 16 km gyaloglás). Ez a modell 4000 hajlításig (kb. 8 km gyaloglás) vízhatlan.

Mi a különbség a tapadás és a kapaszkodás között?

A tapadás a talp barázdáinak számától és formájától függ. A hótaposó barázdái 4 mm mélyek. A kapaszkodás a talp anyagához és mintázatához köthető, a gumiabroncsokhoz hasonló módon. A tapadás segíti a lendületvételt, megakadályozza, hogy felfelé menet a hótaposó hátra csússzon, stabilizálja a cipőt.
A kapaszkodásnak köszönhetően a hótaposó nem csúszik meg sima vagy nehéz (esős, havas, jeges) terepen.

A hótaposó rendszeres használathoz is eléggé strapabíró?

A laboratóriumi teszteket mérnökeink hajtják végre, hogy a felhasználói igényeknek megfelelő legyen. Többek között az alábbiakat vizsgáljuk: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.

Mit húzzak a lábamra téli túrázáshoz?

A megfelelő téli felszerelés összeállításához tartsd be az alábbiakat: Meleg: viselj hőtartó (lehetőleg gyapjútartalmú) zoknit!
Légáteresztés: A túra intenzitásának megfelelő zoknit válassz, az izzadság elvezetése érdekében ügyelj arra, hogy légáteresztő legyen!
Szár magassága: a cipő szárának magasságához igazodó magasságú zoknit válassz! Ha fokozott védelemre vágysz, válaszd a magas szárú modelleket!

Hogyan őrizzem meg a hótaposó technikai tulajdonságait?

Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén legurulnak a vízcseppek, nem pedig felszívódnak. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Áruházainkban különböző termékeket (spray, folyadék) találsz a vízlepergetés megújításához.

Hogyan működik a jótállás?

A termékre 2 év jótállást vállalunk, mely a vásárláskor a számlán, blokkon feltüntetett időponttól lép életbe. Érvényes jótállással a termékek cseréje ingyenes. A jótállás a termék hibáira érvényes, nem terjed ki a természetes elhasználódásból, valamint a nem megfelelő használatából eredő hibára.

Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához

A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez: A fenntartható fejlődéssel kapcsolatos programjaink: http://developpement-durable.decathlon.com/

Súly

30 : 0.892 kg
31 : 0.91 kg
32 : 0.95 kg
33 : 0.994 kg
34 : 1.126 kg
35 : 1.106 kg
36 : 1.22 kg
37 : 1.26 kg
38 : 1.35 kg

VIDEÓK

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Felsőrész 80% Marhabőr, 20% Poliészter Alsó rész 100% Sztirol-butadién-sztirol (SBS) Meleg bélés 100% Poliészter Belső rész 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Javasoljuk, hogy nedvességtől védett, jól szellőző helyen tárold! Mosógépben NEM mosható, tisztítása nedves szivaccsal ajánlott!

TESZTEK

Fejlesztőközpontunk a Mont-Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben a termékek fejlesztésén, javításán, szépítésén dolgozik. A kész termékeket ezután teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK