Gyerek hálózsák MH100 10°C, kék

6 490 Ft

Első éjszaka a csillagok alatt? Tervezőink szülői tapasztalataik segítségével fejlesztették ki ezt a praktikus és sokoldalú hálózsákot.

Kényelmes hálózsák gyerekeknek az első szabad ég alatt tartott éjszakáikhoz: meleg töltettel és állítható mérettel. Integrált huzat, amit nem veszítesz el: zsebbé alakítható elöl.

Szín: Zöldeskék / Világoszöld / Szürke
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

TERMÉKELŐNYÖK

Univerzális méretek

3 különböző beállítással: 115 cm és 155 cm testmagasságú gyerekekre igazítható.

Könnyű szállítás

Súly 755 g / Űrtartalom 12 l / Tárolóhuzattal

Kényelmes alvást biztosít

Méretek:170 cm x 65 cm. Gyerek magassága: max. 155 cm. Teljes hosszán cipzáros.

Ajánlott használati hőmérséklet

Komforthőmérséklet 10 °C - vatelin töltet

Könnyű karbantartás

Mosógépben mosható. Kövesd a kezelési utasításokat!

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Használati hőmérséklet:

Minden hálózsákon feltüntetjük a komfortzóna minimális értékét. A hőtartó képességet független laboratóriumban (AITEX) tesztelték a 2002/04/11-i EN 13537-es európai szabvány szerint. A komfortzóna minimális értéke az a legalacsonyabb hőmérséklet, melyen nyugodt, fekvő pozícióban a felhasználó hőháztartása még teljesen kiegyenlített, nem fázik és nincs melege (átlagos, női felhasználóra vonatkozó adatok, normál körülmények között). Ennek alapján válassz hálózsákot!

Amit a hőmérséklettel kapcsolatban tudni érdemes:

A hálózsák nem termel hőt, csak megőrzi a test melegét. Ha kimerülten és áthűlten, nedves bőrrel bújsz a hálózsákba, nagy valószínűséggel megfázol, akármilyen kiváló minőségű is a hálózsák! A hőérzet, az egyén hidegtűrése (testalkat, fáradság), felszerelése (hőszigetelő matrac), öltözéke (ruha nélkül, aláöltözettel) és az időjárási körülmények (nedvesség, szél) függvényében változik.

Gyerekspecifikus jellemzők:

Minél nagyobb térfogatú levegőt kell felmelegítenie, annál több energiát veszít a testünk, így nagyobb eséllyel hül ki éjjel. Gyerekek számára érdemes a magasságukhoz kialakított hálózsákot választani.
A gyerekek főleg a fejükön keresztül veszítenek hőt. Hideg időben adj rájuk sapkát alváshoz.

KÖRNYEZETTUDATOS ELJÁRÁS

A Quechua elköteleződik amellett, hogy csökkenti a termékek környezetre gyakorolt hatását. A hálózsák esetében a Bi-ton eljárás alkalmazása lehetővé teszi, hogy két anyagszál közül csak egyet festenek. A festés a víznek köszönhetően nagyon szennyezi a környezetet (fogyasztás & szennyezés). Ez még nem elég, ezért azon dolgozunk, hogy a termék környezettudatos legyen.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Töltet 100% Poliészter Bélés 100% Poliészter Külső anyagok 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

A hálózsákot a lábrésznél kezdve javasolt összehajtogatni, így könnyen a huzatba tehető. A töltet hőtartó képességének megőrzése érdekében a huzatból kivéve, száraz helyen tárolandó!

TESZTEK

Tervezőcsapatunk Franciaországban, a Mont Blanc lábánál álmodja meg, tervezi és gyártja a Quechua termékeket.
Termékeinket terepen teszteljük kirándulókkal, hogy megbizonyosodjunk azok kényelméről és tartósságáról. Bretagne, Korzika, stb. A lehető legtöbb ösvényt bejárjuk, minden időben. A séták során a beszélgetések segítségével megismerjük a visszajelzéseket, melyek előrevetítik a következő termékeinket.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK