Gyerek hálózsák 2 az 1-ben Sleepin bed, 10 °C, kék

17 990 Ft

Először kempingezel? Tervezőink szülői tapasztalataik segítségével fejlesztették ki ezt a praktikus és sokoldalú gyerek hálózsákot.Bárhol aludhatsz benne!

Kényelmes hálózsák gyerekeknek, mozoghat benne anélkül, hogy a matrac csúszkálna, a Pull & Fit rendszernek köszönhetően nem növi ki.

Szín: Szürkéskék
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

TERMÉKELŐNYÖK

Univerzális méretek

Pull & Fit rendszer: 115 cm e- 160 cm testmagassághoz.

Egyszerű használat

2 az 1-ben: matrac és beépített hálózsák. Nem szükséges felfújni.

Könnyű szállítás

Súlya 1,9 kg / 30x25x22 cm L / paplannal

Ajánlott használati hőmérséklet

Komforthőmérséklet 10 °C - vatelin töltet

Kényelmes alvást biztosít

Matrac mérete: 150 cm x 55 cm x 2 cm, szájjal fejezd be a felfújást.

Javítás

Az alkatrészek rendelhetők, vagy a Decathlon áruház műhelyében kaphatók.

KÉPEK

Gyerek hálózsák 2 az 1-ben Sleepin bed, 10 °C, kék
Gyerek hálózsák 2 az 1-ben Sleepin bed, 10 °C, kék

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Használati hőmérséklet:

Minden hálózsákon feltüntetjük a komfortzóna minimális értékét. A hőtartó képességet független laboratóriumban (AITEX) tesztelték a 2002/04/11-i EN 13537-es európai szabvány szerint. A komfortzóna minimális értéke az a legalacsonyabb hőmérséklet, melyen nyugodt, fekvő pozícióban a felhasználó hőháztartása még teljesen kiegyenlített, nem fázik és nincs melege (átlagos, női felhasználóra vonatkozó adatok, normál körülmények között). Ennek alapján válassz hálózsákot!

Amit a hőmérséklettel kapcsolatban tudni érdemes:

A hálózsák nem termel hőt, csak megőrzi a test melegét. Ha kimerülten és áthűlten, nedves bőrrel bújsz a hálózsákba, nagy valószínűséggel megfázol, akármilyen kiváló minőségű is a hálózsák! A hőérzet, az egyén hidegtűrése (testalkat, fáradság), felszerelése (hőszigetelő matrac), öltözéke (ruha nélkül, aláöltözettel) és az időjárási körülmények (nedvesség, szél) függvényében változik.

Gyerekspecifikus jellemzők:

Minél nagyobb térfogatú levegőt kell felmelegítenie, annál több energiát veszít a testünk, így nagyobb eséllyel hül ki éjjel. Gyerekek számára érdemes a magasságukhoz kialakított hálózsákot választani.
A gyerekek főleg a fejükön keresztül veszítenek hőt. Hideg időben adj rájuk sapkát alváshoz.

KÖRNYEZETTUDATOS ELJÁRÁS

A Quechua elköteleződik amellett, hogy csökkenti a termékek környezetre gyakorolt hatását. A hálózsák esetében a Bi-ton eljárás alkalmazása lehetővé teszi, hogy két anyagszál közül csak egyet festenek. A festés a víznek köszönhetően nagyon szennyezi a környezetet (fogyasztás & szennyezés). Ez még nem elég, ezért azon dolgozunk, hogy a termék környezettudatos legyen.

Jótállás és műhelyszolgáltatások

Tervezőink kiemelt figyelmet fordítottak a termékek tartós használatára, ezért valamennyi sátor a műhelyekben javítható.
Az alkatrészek elérhetően a decathlon.hu oldalon. Ha problémád adódik a termékkel fordulj a legközelebbi Decathlon áruházhoz.

VIDEÓK

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Aljzat 50% Poliuretán, 25% Poliészter, 25% Polivinilklorid (PVC) - ftalátmentes Elsődleges bélés 100% Poliészter Töltet 100% Poliészter

TÁROLÁSI TANÁCSOK

A hálózsákot széthajtva, száraz helyen tárold!

TESZTEK

Tervezőcsapatunk Franciaországban, a Mont Blanc lábánál álmodja meg, tervezi és gyártja a Quechua termékeket.
Termékeinket terepen teszteljük kirándulókkal, hogy megbizonyosodjunk azok kényelméről és tartósságáról. Bretagne, Korzika, stb. A lehető legtöbb ösvényt bejárjuk, minden időben. A séták során a beszélgetések segítségével megismerjük a visszajelzéseket, melyek előrevetítik a következő termékeinket.

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK