Gyerek hálózsák, 0 °C - MH500

21 990 Ft

8655395

Először kempingezel? Tervezőink szülői tapasztalataik segítségével fejlesztették ki ezt a hálózsákot hideg időre. Ideális az első bivakoláshoz.

Kényelmes hálózsák hideg időre, mely a Pull & Fit rendszernek köszönhetően a gyermekkel együtt nő.

Szín:

Piros / Sötétbarna / Menta

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Univerzális méretek

Pull & Fit rendszer: 115 cm-155 cm testmagassághoz.

Könnyű szállítás

Súly 1,2 g / Űrtartalom 12 l / Integrált huzat

Kényelmes alvást biztosít

180 cm x 65 cm. Gyerek magassága: max. 155 cm. Félig cipzáros.

Ajánlott használati hőmérséklet

Komforthőmérséklet: 0 °C . Minimum hőmérséklet: -5 °C.

Könnyű karbantartás

Mosógépben mosható. Kövesd a kezelési utasításokat!

Leírás

Használati hőmérséklet:

Minden hálózsákon feltüntetjük a komfortzóna minimális értékét. A hőtartó képességet független laboratóriumban (AITEX) tesztelték a 2002/04/11-i EN 13537-es európai szabvány szerint. A komforthőmérséklet az a legalacsonyabb hőmérséklet, amelyen a felhasználó hőháztartása nyugodt, fekvő pozícióban még teljesen kiegyenlített, nem fázik és nincs melege (normál használati körülmények között határozzák meg). Ennek alapján válassz hálózsákot!

Amit a hőmérséklettel kapcsolatban tudni érdemes:

A hálózsák nem termel hőt, csak megőrzi a test melegét. A hőérzet, az egyén hidegtűrése (testalkat, fáradság), felszerelése (hőszigetelő matrac), öltözéke (ruha nélkül, aláöltözettel) és az időjárási körülmények (nedvesség, szél) függvényében változik.Ha kimerülten és áthűlten, bújsz a hideg és nedves hálózsákba, nagy valószínűséggel fázni fogsz, akármilyen kiváló minőségű is a hálózsák!

Gyerekspecifikus jellemzők:

Válassz a gyerek testmagasságának megfelelő méretű hálózsákot.
En effet, plus il y a de volume d'air à chauffer plus le corps dépensera de l'énergie et risquera de se refroidir au cours de la nuit.

A gyerekek főleg a fejükön keresztül veszítenek hőt. Hideg időben adj rájuk sapkát alváshoz.

KÖRNYEZETTUDATOS ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért elkötelezettek vagyunk a termékek környezeti hatásának csökkentése érdekében. A biton festési eljárás használata a hálózsák belsejében lehetővé teszi számunkra, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatást. Ugyanis a felhasznált fonalak közül csak minden második festett, így csökkenteni tudjuk a vízfogyasztást és a vízre gyakorolt hatást. Ez még nem elegendő, ezért azon dolgozunk, hogy minden termékünk 100%-ban környezettudatos legyen 2026-ra.

A hálózsák tisztítása

A mosáshoz használj minimum 7 kg ruhatöltet kapacitású mosógépet, és húzd be a hálózsák cipzárjait.

TERMÉKTERVEZÉS: SZAKÉRTELMÜNK

A Quechua tervezőközpontja Passy-ban található, a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban.
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai (designerek, mérnökök és termékmenedzserek) találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Kihasználjuk, hogy igazi túrázó termékeket gyárthassunk minden szakértelmünkkel.

Honnan származnak a gyerek hálózsákok?

A hálózsákot a franciaországi Mont Blanc lábánál lévő nemzetközi központunkban terveztük, majd Kínában, Indiában és Bangladesben gyártották és állították össze. Olyan partnerekről van szó, akikkel szorosan együttműködünk, és akik igazi szakértelemmel rendelkeznek a hálózsákok gyártásában. Ez a partnereinkkel fennálló bizalmi kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi, technikai termékeket hozzunk létre.

Munkakörülmények a gyártó országokban

Garantáljuk, hogy beszállítóink betartják az etikai kódexet, akik gyakran jelen vannak a fejlődő országokban, ahol jelenlétünk elősegíti a munkahelyteremtést. Az auditoknak és a helyi csapatoknak köszönhetően biztosítjuk, hogy a munkavállalók a tiszteleten, az emberek fejlődésén és a környezet megőrzésén alapuló minőségi munkakörnyezetben részesülnek.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Töltet 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Héj/ betét 100% Polietilén-tereftalát (PET) Hordtáska 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

A hálózsákot a lábrésznél kezdve javasolt összehajtogatni, így könnyen a huzatba tehető. A töltet hőtartó képességének megőrzése érdekében a huzatból kivéve, száraz helyen tárolandó!

Tesztek

Tervezőcsapatunk Franciaországban, a Mont Blanc lábánál álmodja meg, tervezi és gyártja a Quechua termékeket.
Termékeinket terepen, túrázókkal teszteljük, hogy megbizonyosodjunk azok kényelméről és tartósságáról. Bretagne, Korzika, stb. A lehető legtöbb ösvényt bejártuk, minden időben. A séták során, beszélgetések közben megismerjük a visszajelzéseket, melyek előrevetítik a következő termékeinket.

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljenek azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Nos équipes, ainsi qu'un panel de testeurs (composé de partenaires, ambassadeurs et clients) éprouvent nos sacs de couchage tout au long de leur développement jusqu'à leur commercialisation.
Ez lehetővé teszi számunkra, hogy minőségi hálózsákot biztosítsunk.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Videók

Vélemények

Betöltés...