Gyerek golyós, ásványi napvédő, 50+ faktoros, 50 g

4 490 Ft
Egységár 89 800 Ft/KG

Ez a könnyen használható, természetes ásványi golyós napvédő, nagyon magas szintű azonnali nap elleni védelmet nyújt a gyermekek érzékeny bőrének.

Magas fokú védelmet nyújtó 50+ faktoros golyós napvédő krém a gyerekek érzékeny bőrére. Azonnali védelem a káros sugarakkal szemben. Vízálló.

Méret:

Méretválasztó
50ML
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Összetétel

98%-ban természetes eredetű (megfelel az ISO16128 szabványnak), gyerekeknek.

Folyadékpótlás

Bőrgyógyászatilag tesztelt, hidratáló formula.

Vízállóság

Védi gyermeked bőrét a nappal szemben, miközben a vízben játszik.

Egyszerű használat

A golyós kivitelezéssel könnyebben felvihető a gyerekek esetében.

Napvédelem

50+-os fényvédő faktor, ásványi szűrőkkel. Nagyon magas UVA/ UVB- védelem.

Leírás

Megfelel a hawaii törvénynek

A víz alatti ökoszisztéma védelme érdekében Hawaii állam a 2021. január 1-jén életbe lépett hawaii törvény elfogadásával úgy döntött, hogy betiltja bizonyos vegyszerek használatát a fényvédőkben. A törvény olyan vegyi anyagokra tér ki, mint az oxibenzon és az oktinoxát, amelyek gyakran megtalálhatók a fényvédő krémekben, és amelyek valószínűleg gyengítik vagy akár el is pusztítják a korallokat. Formuláink megfelelnek ennek a követelménynek.

Származási hely

Franciaországban készült.

Használati előírások

Használat előtt jól rázd fel. Bőségesen és egyenletesen vidd fel napozás előtt, és alkalmazd újra, legalább 2 óránként. Kerüld a napozást azokban az órákban, amikor a legerősebb a napsugárzás. A napsugárzás veszélyes, főleg a gyerekek számára. A 6 hónaposnál fiatalabb csecsemőket ne tedd ki napsütésnek.
Ne érintkezzen közvetlenül a ruházattal.

Minőségi elkötelezettség

A Decathlonnál tovább megyünk, mint a nemzetközi kozmetikai előírások, és több mint 1000 vitatott anyagot tiltottunk be, amelyeket nem kívánunk a termékeink összetevői között látni, még akkor sem, ha engedélyezettek a piacon. Ilyenek például az ismert hormonháztartást zavaró anyagok és bizonyos tartósítószerek.Ezenkívül független elemző laboratóriummal végeztettünk vizsgálatokat, amelyek igazolják, hogy ásványi szűrőink a bőr felszínén maradnak anélkül, hogy behatolnának a bőrfelszín alá.

Fehér hatás

Az ásványi fényvédők úgy működnek, hogy védőfátylat képeznek a bőrön, ezzel fehér hatást keltve.Nem hatolnak a bőrfelszín alá.

Súly

0.05 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Víz, dikapril-karbonát, titán-dioxid [nano] , glicerin, kapril/kaprikus triglicerid, Simmondsia chinensis magolaj, poligliceril-3-diizosztearát, kókuszdió alkánok, poligliceril-2-dipolihidroxisztearát, polihidroxisztearinsav, sztearinsav, xantán gumi, nátrium-klorid, calophyllum inophyllum magolaj, magnézium-szulfát, aloe barbadensis levéllé por, kókusz-kaprilát/kaparát, gliceril-kaprilát, nátrium-anizát, nátrium-levulinát, alumínium-hidroxid, alumina, tokoferol, citromsav.

Tárolási tanácsok

Felbontás után 12 hónapon belül felhasználandó.

Használatra vonatkozó korlátozások

6 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára nem alkalmas.

Vélemények

Betöltés...